- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #120.281
Eşimin sperm sıkıntısı için bizi üroloğa yönlendiren Güvenç beydi. Diğer tüp bebek doktorları olana kadar denetiyorlar. Bizimki hiç kâr amacı gütmeden dürüstçe ilgilendi bizimle. Ve dondurulmuş embriyo olarak blast aşamasındaki embriyoları trasnfer ediyor sadece. Emin olmadığı embriyoyu trasnfer etmiyor. Gerekirse havuz yaptırıyor kaliteli embriyo elde edene kadar. Neyse araştırırsan öğrenirsin zaten. Öyle allaha bırakıyorumla falan olmuyor bu iş tedaviyi de veren allah sen gidip almıyorsan bu allahın değil senin suçundur. Böyle düşünüyorsa -ki bence esas erkeklik gururundan buna sığınıyor- çok yanıp tutuşursunuz evlat hasretiyle canım.Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Sizin netice almanıza çok çok sevindim. Bu arada kaan beyden randevu almak zor diyorlar kendisi görüşme yapmıyor diye duydum asli var mıdır? Ben istanbulda yaşıyorum kaan bey sürekli kontrol altında mi tutar? Bir de güvenç bey diğerlerinden farklı olarak ne gibi bir işlem yaptı? Tüp bebek beni artık çoook korkutuyo tabii ki olacağını bilsem yine yaparım ama sonrasındaki şok çok ağır oluyor. Bir de bu olaydan sonra ev hanımı olmayı öyle çok istiyorum ki.. çünkü eşim gün içinde saatlerce aç kalıyor biliyorum ayrıca kur versem de uygulamaz. O sadece Allah verirse olur diyor. Evet öyle ama biraz da elimizden geleni yapıp tevekkül etmek gerek. Eşimin ailesi de bu durumu bilmiyor ve bana sık sık bizim ailede sorun olmaz diyorlar ben çok yoruldum herşeyden. Sizler umitsiniz benim için.bu en güzeli..
Ayrıca biz Kaan aydostan çok memnun kaldık.sadece bir kere muayeneye gidiyorsun gerisini maille haberleşmeyle takip ediyor. Tahlillerini yaptırıp gönderiyorsun yönlendieiyor. Sadece randevu almak çok zor ama 110. Çalışta falan açıyorlar. Israrla arayın. Ayrıca aylar sonraya randevu veriyorlar ona göre elinizi çabuk tutun muayene olacaksanız.