• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdiklik korkulacak bişey yok ozaman ekinim sevindim peki ekin endolu sürekli içebilirmi kaan hoca tedradodxsu 1 kere die söyledi ama endole bişey demedi endolu neden verdi agrı kesiciymişşş ecz öyle dediii:44:

endolun kullanımı 1 ay sonrasında zaten yeni hormon yada sperm testi isteyecektir.
Kutusunda 25 tablet var+5 daha kullanacak canım.Tam bir ay sonra hoca test yaptırın dememişmi mailinde.

slm şekerler ben geldim misafirlerim gittiler az önce sizleride merak ettim

ekinim eşimin dayısı eşi ve oğlu burdaydı meclis de işleri varmış geldiler 3 gün kaldılar ama gel sen bana sor kızlar cidden hamile olduğunuzda lütfen misafir ağırlamayın inanınki çok zor :37:

pamuk senin okul yokmu onu bahane etseydin neyse gitmişler hadi geçmiş olsun kurtuldun

slm şekerler ben geldim misafirlerim gittiler az önce sizleride merak ettim

ekinim eşimin dayısı eşi ve oğlu burdaydı meclis de işleri varmış geldiler 3 gün kaldılar ama gel sen bana sor kızlar cidden hamile olduğunuzda lütfen misafir ağırlamayın inanınki çok zor :37:
Tahmin ediyorum canım..Neyse 3 günle kurtulmuşsun..

yok mu stoklarda ben bu haftasonu almayı ndüşünüyodum. bulursam sanada alayımmı ayada adresine göndertiyim mi ?

Ayy sağol canım şuan bikaç günlük vitaminim var eğer nette bulamazsam gnc mağazalarına bakıcam artık.

endolun kullanımı 1 ay sonrasında zaten yeni hormon yada sperm testi isteyecektir.
Kutusunda 25 tablet var+5 daha kullanacak canım.Tam bir ay sonra hoca test yaptırın dememişmi mailinde.

test dememiş ama ben tekrar atarım tedradoxs bitsin bakalım ne diycek günde bitane endole devam 1 ay boyuncaaa iyi canım ben evde konturol edeyimm canımm

ekin o bahsettiğin topiği aban söylermiisn. tavşancıl otu ???

Pamukcuğum hoşgeldin canım, nasılsın ? misafirlerin gitmesine çok sevindim canım.

test dememiş ama ben tekrar atarım tedradoxs bitsin bakalım ne diycek günde bitane endole devam 1 ay boyuncaaa iyi canım ben evde konturol edeyimm canımm

size aşılama öncesi vermişti dimi şimdi hatırladım o zaman aşılamaya geçersiniz diye düşünmüştür test istememiştir.

size aşılama öncesi vermişti dimi şimdi hatırladım o zaman aşılamaya geçersiniz diye düşünmüştür test istememiştir.

evet aşılama öncesi eger engeller kalkarsaaaa bende malatyadaki meşhur jinekologa giderim tam teferuatlı baksın sonra yolumuzu devam ederiz yavrum süpriz yapsa ne güzel olur :61:

bu arada bendeki sorunuda söyleyeyim kisterle başım derte yaaa bundan nasıl kurtulucam
ben aslanpençesi kullandım ..kistim yok oldu ama ondan mı bilmiyorum ..

Teşekkür ederim ekinciğim, takmak değilde tüp bebkete negaitf görünce insan daha bir pipirikleniyo. Acaba bir sorun var mı diye. eşimi biliyorum , ama ona IMSI yöntemiyle sperm seçtielr gayet iyi dediler. ben negaitfi alınca doktorun yanına gidince doktor nedense hep benim yumurtalarıma taktı o yuzden ben kendimde ki sorunun ne olduğunu anlamak istiyorum :( o yuzden o kadar takıyorum bu konuyu
ya illaki bir sorun olması gerektiği fikrine kapılma ..seni çok ii anlıyorum ..ben de aynı senin gibiydim ..kendimde bi kusur arıyordum resmen..ama bunun yanlış bir düşünce olduğunu farkettim ..hiçbi sorun yoksa neden sorun arayalım ..demekki ALLAHIN TAKDİRİ böyle ..demekki zamanı var ..bu durum bunu iice destekliyor..
hayırlısı olsun herşeyin..bizim de sorun yok ben bi de tüm tetkikleri 4-5 ayrı doktora gösterdim gram sorun yok ama 16 aydır bebek de olmuyor ..ben artık kötü şeyler düşünmeyi bıraktım ..demekki zamanı var diyorum..
ALLAH yardımcımız olsun ..bizim de sınavımız bu demekki

herkese merabalarrrrr:)))))))))
kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum....
bu arada topiği karadenizliler basmış:)))

herkese günaydın hoşçakalıınnnn
ben anneanneme gidiyorum akşama dogru ancak gelirim
az konuşun
kazım gelincede hatcee anneannesine gitti deyin
hadi ananıza slm söyleyin:60::60::60::60::60::60::60:

Gezentiiiiiiiiiii
napıyonn
dombilimde gelmiş nöbetci aneyde burdaaaaaaaa
bigünü daha tüketmek üzere toplanmış bulunmaktayız:)))

Kızlar lorke hamilemi ben yalnış mı gördüm :53: Eğer oyleyse çok sevinecem .şimdiden heyecanlandım. Geçmişi tarıyorum ama,

kız nerde okudun nerde gordun ahhh keske keskeee
ole bısey olsa gozden kacrımazsın emın ol ben kacırttırmam :27:
o topikten biri tüp bebeğe geçtiği için bana satmıştı canım.takip et o topiği zaman zaman birileri getiriyor.
esraya 20 ekimde gelecek mesela..
Hormon değerlerinde iyi gözüküyor. ben 32 yaşındayım geçen sene ilk fsh 7 çıkmıştı.doktor beğenmemişti.
(sonra sırayla11,5ve 8,5 gördüm şuan ne durumda bilmem)Herşey nasip canım takma kafana

Bu arada selam kızlar..Adet belirtilerim yine erkenden başladı
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ekın sımdıden adet belırtısı olmaz sallama sen onları dusunme

atesın yavastan ve guzelk yukseldı hayırlısı bakalım
nasıbte varsa sız teste gıdemeden bayram hedıyesı gelrı ınsallah bebegın

Back
X