- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
cok sagol okadar yardimci olup morel veriorsunki . Allah ne muradin varsa versin . keisnlikle yardimin cok büyük bir iyilik olur benim icin . Insallah bi kararlastirsaydim kime olucagimi . yanimda refakatci olucak varmi yokmju ona kalsa hersey keske ,ama kesinlikle birine ihtiyacim olur orada . peki bunu nasil yapmam gerekir sence yurtdisindan oldugum zaman trürkiyeye gelicegm diyelim iki hafta kalicam toplam . diyelim iki üc gün doktorlarla görüsmeelere gittim diyelim . hemen arkasindan birinden birine karar verip amaliyat aldum kalan zamanda ! bu mudur ??? birde tabiki istanbul dedigin koca yer . ya biraz cekiniyorum yanliz basima nasil bulurum herheryi . kazik yemeden kacirilmadan kiz basima . :)))))) yani aslinda ben heryerden basimi sokar cikaririm . ama tabbiki dünyanin bin bir türlü hali var . bunlarda ince konular ama düsünmem gerekicek . yinede . su 50 yorum sinirini doldursaydim . hepinizle özeldende yazismaktan cok zevk duyucam . bakalim . iyi geceler sizlere . tekrardan cok memnun oldum tanistigima
BanuSeker canim
1. Kafanda görüsmek istedigin Doktorlari belirle! Mesela yorumlarini dinle .youtube de isimlerini ver, mesela "Dr. Altan Yücetas meme büyütme" . Onlarin konusmalarindan da cok sey alabiliyorsun. Ayrica saormak istedigin seyleri not et, cünkü zamanla unutuyorsun. Ve kesin en az iki tane Dr ile görüs canim. Ve sadece Burda almanya tv gördügümüz Dr odaklanma!
2. ilk etapta Resimlerini email ile doktorlara yola ve tel ile bir ön görüsme yap.
3. biletini ve otelIni ayarla
4. sonra bir veya iki gün görüsmeler icin ayarla kendini tr de. Zaten karar verdiginde seni ameliyat icin zaman ayarliyorlar yurt disindan geldigin icin
5. ameliyat oluyorsun
6. güzel haberlerle seni burda bekliyoruz.
7. TR olmadiysa icine sinmediyse (benim gibi ) geliyorsun burda Almanyada olursun
Iste oldu biti.
Iste Ben böyle oldum ve sonucu gördün güzelim..