benden de bir soru. 2. hamilelik birinciye göre daha kolay mı yoksa daha mı zor oluyor? ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum çünkü ilk hamileliğim iğrenç geçti.
benden de bir soru. 2. hamilelik birinciye göre daha kolay mı yoksa daha mı zor oluyor? ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum çünkü ilk hamileliğim iğrenç geçti.
valla canım hiç belli olmuyor... benim de ilk hamileliğim inanılmaz rahattı, ama ikinci beni öldürdü resmen... bi de halk arasında kız bebeklerin hamileliğinin daha ağır geçtiği de söyleniyor, dr.um bile bu hamileliğimin çok ağır geçtiğini söylediğimde kız olabilir bilimsel olmamakla beraber kız bebeklerin hamileleiği daha ağır geçiyor demişti... nitekim de kızım oldu ( ÇOK ŞÜKÜRRRR):kedi: zemuszemus kaydirigubbakcemile3
walla bende 1.de çok zorlandım ama 2. çok zewkli geçti hiçbir sıkıntı olmadı ama herkesin böyle olacak diye birşey yok hatırlatırım
gorecez bakalim:)
ilk dogumum biraz uzun surmustu acilma olmadigi icin ama onun disinda hersey harikaydi cok sukur.bundada oylo olur inshAllah,uzun surmesi disinda:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?