2.meleğini dünyaya getiren anneler 2.doğum daha mı kolay

H1634G

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
4.652
6
116
merhaba arkadaşlar benim şuan 10 aylık bir oğlum var ve şuan 2.bebeğime hamileyim.1.doğumum kolay olmuştu çok zorlanmadım desem yeridir yani.ama aklıma takılan bir soru var hep 2.ve diğer doğumlar daha kolay oluyor diye bir söylem duydum sizlerinde tecrübesine dayanarak bu konuda aydınlanmak istiyoryum.şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşşekkür ederima.s.

2. bebişim 6 ay önce doğdu, dur bi düşiniyiiimmm.... 2. de korku daha fazla başına geleceği biliyosun çünkü... 1. de varsayımlar üzerine gidiyosun.... 2. de doğumu daha çok hissediyosun bebişin inişini falan... 2. de bir de burç sancısı dedikleri olmaz olasıca bi sancı var doğumdan sonra 3-4 gün beni bağırttı resmen... doğum sancısının aynısı 1 tek çocuk çıkmıyor.... ama güzel yanları daha çabuk kalkıyorsun veeeeee bebişini daha rahat ve tadına vararak, zevk alarak büyütüyorsun.... çevrendekileri daha kolay geri plana itip bebeğin hakimiyetini alıyosun.... şimdiden hayırlı doğumlar sana....

bebeğiniz hayırlı olsun , Acaba kaç yaşındasınız ? benim de 15 aylık oğlum var nasıl cesaret edip de hamile kaldınız .. bende bazen düşünüyorum tekrar hamile kalsam mı diye ? ikisi bir arada büyüsün birbirlerine arkadaşlık etsinler diyorum ama aklıma bir sürü sorun takılıyor . bu arada iki çocuğun arasında fazla ara olmadan yapılan doğumlar çok daha kolay oluyormuş yapan bir arkadaşım öyle söylüyor.

benden de bir soru. 2. hamilelik birinciye göre daha kolay mı yoksa daha mı zor oluyor? ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum çünkü ilk hamileliğim iğrenç geçti.

canım benim bu ne acele bide küçük anne yazmışsın yaşın çokmu küçük
bende iki doğum yaptım ilki cahil cesaretiyle anlamadan oluveriyoda ikincide neler olcanı bildiğin için insan daha tedirgin oluyo
doğum anı kolayda doğumdan sonra son sancısı denen şey varya o biraz daha uzun sürüyo ilk doğuma göre
amaa sonuçta hepsi en fazla bir haftada geçmiş oluyo vee merhaba uykusuz gecelerrrr:ecrin_bebek:
canım ALLAH kolaylık versin doğumu düşünme ikinci pırtdiye çıkıveriyo

benden de bir soru. 2. hamilelik birinciye göre daha kolay mı yoksa daha mı zor oluyor? ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum çünkü ilk hamileliğim iğrenç geçti.

valla canım hiç belli olmuyor... benim de ilk hamileliğim inanılmaz rahattı, ama ikinci beni öldürdü resmen... bi de halk arasında kız bebeklerin hamileliğinin daha ağır geçtiği de söyleniyor, dr.um bile bu hamileliğimin çok ağır geçtiğini söylediğimde kız olabilir bilimsel olmamakla beraber kız bebeklerin hamileleiği daha ağır geçiyor demişti... nitekim de kızım oldu ( ÇOK ŞÜKÜRRRR):kedi: zemuszemus kaydirigubbakcemile3

inanın bende şuan hamile kalmak istemezdim ama kazara oldu kısmet dedik artık ve gerçekten neler yaşayacağımı bildiğim için ürküyorum biraz

walla bende 1.de çok zorlandım ama 2. çok zewkli geçti hiçbir sıkıntı olmadı ama herkesin böyle olacak diye birşey yok hatırlatırım

benim oğlum oldu amaaaa delikafadulden kızım olunca daha kötü olursammm

walla bende 1.de çok zorlandım ama 2. çok zewkli geçti hiçbir sıkıntı olmadı ama herkesin böyle olacak diye birşey yok hatırlatırım

ay şimdi biraz rahatladım. benim duyduğum herkes ikinci hamileliğinde daha çok zorlanıyor çünkü. ama demek ki tam tersi de olabiliyormuş

canım sen elini çabuk tutmuşsun bende ikinci kızıma hamileyim ilk hamileligim migde bulantısı dışında rahattı dogumum zor olmuştu şimdi hamile kaldıgımdan beri tansiyon problemşyle ugraşıyorum son aylarım zor geçiyor bebegim ters dönemiyor bir türlü buda bende rahatsızlık veriyor ilk dogum normal ama ikinci mecburi sezeryan olacak her hamilelik bir olmuyor yani canım

benim şuan 3,gebeliğim. ama hala doğumdan korkuyorum. şunu söyliyebilirim ilk doğuma göre 2. doğum daha kolay oluyor. benim ilki 8 saat sürmüşken diğeri 4 saat sürdü. inşallah kendi sancınız evde başlar ve doğma öyle gidersiniz çünkü öylesi daha kolay oluyor ve evde çekin sancınız 5 dakikada bir gelinceye kadar derim..

mrb ben 26 yaşında bir kız annesiyim henüz yeni 6 yaşında ama bende çok korkuyorum bana kalsa biraz daha beklerim ama kızım çok istiyor eşimle birlikte biz 4 kız kardeşiz kızımında kardeşleri olsun hayatta dayanagı olsun istiyorum ama inş ama galiba tam belli değil de hamilelik var hissediyorum inş tüm annelere rabbim sabır kuvvet versin bayan arkadaşın dediği gibi şimdiden merhaba uykusuz geceler gerçi kızım çok akıllıydı halende öyle çok şükür beni yoran canımdan bezdiren bir çocuk olmadı inş buda öyle olurdua edin inş:)hoşcakalın görüşmek üzere....

gorecez bakalim:)

ilk dogumum biraz uzun surmustu acilma olmadigi icin ama onun disinda hersey harikaydi cok sukur.bundada oylo olur inshAllah,uzun surmesi disinda:)...

bende oğlum 10 aylıkken hamile kaldım.. şu an küçük kızım 3 aylık oğlum 22 aylık.. 2. hamileliğim de inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım.. ağlıodum artık baş ağrısından.. onun dışında bulantım falan olmadı.. hoş zaten birinci gebelikde de olmamıştı.. baş ağrısı dışında herşey rahattı.. taaa ki bebek doğuncaya kadar asıl iş o zaman başlıo... araları az olduğu için çok zorlanıorum.. ama idare ediorum işte.. Allah can sağlığı versin..

dr.um ikinci doğumun daha hızlı ve kolay olacağını söylüyor, ben de kendimi buna inandırdım bakalım, gerçi çok şükür ilki de zor değildi..inşallah, hayırlısı..

gorecez bakalim:)

ilk dogumum biraz uzun surmustu acilma olmadigi icin ama onun disinda hersey harikaydi cok sukur.bundada oylo olur inshAllah,uzun surmesi disinda:)...

merhabalar ben aranıza yeni katıldım ilk doğumum kolay oldu fakat cahilllikten sadece bağırıyordum o yüzden işi biraz uzattım sanırım ama şimdi bir cesaret var en azından ne yapacağımı nasıl nefes alacağımı biliyorum inş. 2. doğum kolay olur şimdi hamile olabilirim bekliyorum daha test yaptırmama çok var ama Allah ım inş. sağlıklı bebişler verir hepimize...

merhaba ben yeni katıldım ve tüm yazıları okuyorum belki ilk doğumumdan yardımcı olabileceğim konu başlıkları vardır diye fakat benim bir sorum var şimdi 3 yaşında bir oğlum var ve 2. bebişi istiyorz Allah verirse tabi sizce 2. doğum kolay mı olur yoksa zor mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…