Canım moherxciğim valla çok hoş bi fikir olur mu olur ama nerde hangi doktor işte bu çok gibi geliyor bana.Doktor araştırması yaptın mı canım hiç Ben anadolu yakasında yeşim yerçok u araştırdım yorumlar çok olumlu ama fiyatı yüksek geldi bana bi de avrupa yakasında estetik doktoru hanife akınoğlunu araştırdım o hem dolgu hemde labioplasti için 2500 tl dedi ama bu doktorla konuştumğumda çok güven duydum fakat basında nil erkoçları o ameliyat yapmış para yüzünden olumsuz haberleri de çıkmış . Tabi ben bu durumda çok kararsız kalıyorum .Ayrıcada ankarada ebru hanım var ama o da fiyatta yüksek geldi bana oooooooooooooffffffff durumlar böyle işte
canım ben ikisini birlikte oldum beni zorlayan labioplasti oldu o olmasaydı hiç ameliyat olmamış gibi olacaktım meme hiç sorun olmamıştı yani.bence düşünürsen ikisini birlikte ol.
yesım yercok 3500 ıstedı guldum dıgerlerıde cok farklı degıl gülümseyerek dınlıyorum gözlerim kapalı :))))))))))
Canım sen kime oldun ikisini birlikte ? Ve memnuniyetin nasıl, bir şikayetin sorunun var mı ? Ve ne kadar oldu ameliyat olalı acaba? Birde fiyatını yazabilir misin lütfen. Çok soru sorduysam kusura bakma :) ben labioplasti için bile bi doktr bulamadım da ikisine birden olmak demek doktora gerçekten güvenmişsin demekki o yüzden sordum :)
kocaeli üniversitesi tıp fak hastanesinde doç dr tonguç işken e oldum canım .ben başka bir doktorla görüşmedim.2 sene önce bir doktorla görüşmüştüm içime hiç sinmemişti.tonguç beye forumda ameliyat olan arkadaş vardı onun sayesinde gittim muayene oldum.içime sindi çok düşünmedim.12 kasımda ameliyat oldum.labioplastide çok sorun yaşadım iki defa dikişlerim açıldı.Şuan bir sorun yok iyileşmeye başladı dikişler.Dolguda yapıldı fakat bana çok az geliyor zamanla azalacakta zaten dolgu yüzde kırkı gidecek.
onun haricinde memnunum.1500 sadece dolgu için verdim. hastaneye meme büyütme ile birlikte olduğum için tam bilmiyorum canım.ama 2000 tl civarında dolgu ile birlikte.
sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım canım
Çok teşekkür ederim canım ya :) bayağı uygun olmuş ya şaşırdım açıkçası. ben biraz çekiniyorum üniversite asistan falan olur diye. O yüzden cesaret edemiyorum bir türlü oraya. Birde sekada bir doktor var onun için de oldukça olumlu şeyler duydum. O olursa daha memnun olurum sanırım. :)
canım benim doktorum asistan değil doçentti.seka devlette ali bey vardı ona gitmiştim ama bana sıcak gelmemişti iki yıl önce doktor.
Çok teşekkür ederim canım ya :) bayağı uygun olmuş ya şaşırdım açıkçası. ben biraz çekiniyorum üniversite asistan falan olur diye. O yüzden cesaret edemiyorum bir türlü oraya. Birde sekada bir doktor var onun için de oldukça olumlu şeyler duydum. O olursa daha memnun olurum sanırım. :)
canım benim doktorum asistan değil doçentti.seka devlette ali bey vardı ona gitmiştim ama bana sıcak gelmemişti iki yıl önce doktor.
Sonçare cim ne yaptın nasılsın merak ettim var mı ufukta yeni bi doktor .........
Asdfgh789 cum nasılsın iyileşme sürecin nasıl gidiyor dolgulardan sert olarak bahsetmiştin var mı bi gelişme durumundan haberdar edersen sevinirim çabucak iyileşmen dileğiyle canım
Yok canım yanlış ifade ettim herhalde. Ameliyatta asistanlar girebiliyor ya üniversite hastanesi olduğu için. Birde ilk kontrole gidip direk doktorla görüşemiyorsun sanırım biraz sıkıntılı gelmişti tanıdığım da orada oldu da. Sekada bir bayan doktor var. Konuşması anlatımı ilgisi vs mükemmel. Sanki özel muaynehanesine gitmiş gibi hissettiriyor kendini :) ama maalesef ona genital olan var mı bilemiyorum. Gidip bu konuyuda görüşmedim. O yüzden biraz düşünceliyim.
merhaba canım dolgu yapılan yerlerin sertliği geçti ama bana dolgu çok az geliyor şu anda az yapılmıs gibi ve en altlara doğru yok dolgu o ksısımlar da güzel görünmyor burusuk gibi:26: yani dolgunun daha fazla olmasını isterdim.
dikişlerimde ince deride doktor da söylemişti iz kalmayacak diye bayağı iyileşti.zor olan süreç geçti artık
Canım bi sorum olacak labioplastide ne kadar kesilecek doktorla beraber mi karar verdiniz yoksa sadece doktorun kendisimi karar verdi yani ameliyattan önce ne kadar doku kesilecek biliyormuydun ... aynada falan gösterdimi.?Bu arada iyi olmana çok sevindim evde istirahttemisin yoksa çalışıyormusun merak ettim doğrusu Sevgiyle kal....
Moherx ciğim evet hemşireyim ama hasta tarafı olmak daha zor bulunduğum yerde imkanım yok bayan doktor daha çok istiyorum onlarda fiyatı çok veriyorlar bende böyle daralıp daralıp duruyorum canım.
Asdfg canım cevapladığın için çok tşk ediyorum bazı şeyleri doktorla değilde böyle birebir yaşayanla konuşmak daha iyi geliyor insana.Bende dolgu istiyorum ama ne bileyim erkek olunca çekiniyorum bu yüzden bayan doktor bakıyorum ama fiyatlar da çok geliyor. Aman bi tarafta fiyat kaygısı bi tarafta doktor kaygısı kafam karışık hep erteliyorum böyle böyle. Canım ya tek labioplasti olsam aynı gün hastaneden çıkabilirmiyim ki kanama falan oluyormu o bakımdan pansuman falan yapıyormu doktor çıkmadan önce bi de benim yol sorunum var izmite 2 saat mesafedeyim mecbur oturmam lazım offf ooff ooff