Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dışardan baksan gayet hoş alımlı sempatik ama kıyafetin altında sanki 80 yaşında bir kadın var bıktım saklamaktan hayatımda alacağım her kararı bunlara göre ayarlamaktan başkası gibi davranmaktan özgür olmak istiyorum artık dilediğimi yapmak giymek istiyorum
yaz mevsiminden nefret ediyorum bu yaşıma kadar her yaz evden çıkmamamk için bahaneler üretmekten ben etek giymeyi sevmiyorum demekten bıktım
o kadar içimde anlatamadığım yaşadığım ve içime attığım olaylar var ki inan benim yerimde bir başkası olsa delirirdi belki bende delirmiş olabilirim
Cankm bi sakin ol neyi dert ediyosun labıoplastımı caresi var hangi sehırdesın
canım ya yardım edin gerçekten ben de araştırıyorum tabiki de kafama bazı şeyleride kafamı taktığım içn vazgeçiyorum
teşekkür ederim izmir de şöyle sevecen anlayışlı bir doktor bulabilirsem daha cesaretlenirim
Merhba kızlar,bu konu hakkında istnbulda operasyon düşünenler benimle irtibata geçebilirMyraestetik.com ebru durmuş canım bi arasana bakalım fiyatta sor unutma sakın merak ederim bende
Merhba kızlar,bu konu hakkında istnbulda operasyon düşünenler benimle irtibata geçebilir
Merhba kızlar,bu konu hakkında istnbulda operasyon düşünenler benimle irtibata geçebilir
canım bende oldum labioplasti 12 kasımda şuan hala son halini anlayabilmiş değilim benimde klitoris biraz dışarıda gibiydi doktorum iç dudakların en altından biraz gerdirmiş üst kısmı ve dikişler iç kısıma gelecek şekilde küçültmüş biraz ve klitorisin üst kısmı ve büyük labiolara yağ dolgusu yaptı şuan dolgular çok sert ama zamanla normale döner sanırım.
benim dudaklar çok kısalmamış gibi açaba hala ödem varmıdır.:26:
selam nasilsin? ameliyat olali sanirim 4 ay oldu suan agrin sizin ya da herhangi bir hassasiyetin var mi ne dueumdasin?p3ki sekli nasil s3klinden memnun musun dikis izi var mi?kararma oluyor dikis kenarlarinda diyorlar boyle bir durum var mi?bende 4 ay sonra evlenecegim bu am3liayti olmam lazim acill ama nasil ola agim bilmiyorumMerhaba arkadaslar ben de oldum bu ameliyati yarin da dikislerim alinicak ve cok korkuyorum acaba dikisler alinirken uyusturuyorlar mi? Canin cok aciyor mu? Ne kadar suruyor almasi? Dikisler alindiktan sonra anilarimi sizinle paylasirim.