Kızlar merhaba. Ben bir kere oldum bu ameliyatı burada konumda var. Okumayanlar için kısaca tekrar bahsediyim. Ameliyatımın sonucu olumsuz oldu maalesef. İç dudaklar zikzak gibi kimi bölge daha uzun kalmış. Bunun dışıda klitorisim tamamen dışarıda. Üzerindeki fazlalıklara vs hiç ellenmemiş.
Şimdi 2. Ameliyatım için hazır olduğumu düşünüyorum. Ebru hanımın sekreteriyle olumsuz bi görüşme yapmıştım. İstanbul anadolu yakası yada ankara olabilir. Lütfen son zamanlarda bu ameliyatı olanlar doktor tavsiyelrinizi ve ortalama fiyatları yazarmısınız.
Benim istediğim iç dudaktaki hataların düzeltilmesi ve en önemlisi de klitorise müdahale edilmesi. Sanırım bazı doktorlar dış dudaklara dolgu flnda yapıyomuş.
canım bende oldum labioplasti 12 kasımda şuan hala son halini anlayabilmiş değilim benimde klitoris biraz dışarıda gibiydi doktorum iç dudakların en altından biraz gerdirmiş üst kısmı ve dikişler iç kısıma gelecek şekilde küçültmüş biraz ve klitorisin üst kısmı ve büyük labiolara yağ dolgusu yaptı şuan dolgular çok sert ama zamanla normale döner sanırım.
benim dudaklar çok kısalmamış gibi açaba hala ödem varmıdır.:26:
canım bende oldum labioplasti 12 kasımda şuan hala son halini anlayabilmiş değilim benimde klitoris biraz dışarıda gibiydi doktorum iç dudakların en altından biraz gerdirmiş üst kısmı ve dikişler iç kısıma gelecek şekilde küçültmüş biraz ve klitorisin üst kısmı ve büyük labiolara yağ dolgusu yaptı şuan dolgular çok sert ama zamanla normale döner sanırım.
benim dudaklar çok kısalmamış gibi açaba hala ödem varmıdır.:26:
kızlar aynı doktora gıdılse uygun fıyata gelmezmi acaba
Sevgili asdfg789 bende labioplasti ameliyatı düşünüyorum ve doktor araştırması içindeyim. Bu ameliyatı jinekoloğamı yaptırsam yoksa estetik uzmanına mı karar veremiyorum. Kafam çok karışık doğrusu ayrıca büyük dudaklarada dolgu istiyorum ama dolgu seninde dediğin gibi sert sert oluyormuş yer yer.Canım doktorunu ve fiyatını öğrenmek istiyorum malüm fiyatta çok önemli.Bide normal hayatına dönebildinmi oturup kalkmada yürümede sorun var mı?Ayyy ne çok soru sordum değil mi kusura bakma canım . sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi olur.
ben sonuçtan memnun sayılırım ucunda hiç iz yok küçük dudakların tıttıklı değil you tıbe ta izlediklerimde ucunndan kesip dikiyorlar
benim küçük dudaklarla büyük dudakların arasında kalıyor ve iç dudakların içinde onlarda tamaen geçecekmiş iz kalmadan kendin bile bulamayacaksın izle.rini demişti doktor.
biraz daha kısa olmasını isterdim sadece.
canım özel mesaj kutun dolu mesaj gönderemiyorum sana ben devlet hastanesinde oldum doktorum doç dr tonguç işken
alınan yağ dokusu ile birlikte prp yapıldı, onun için 1500 tl ödedim
meme büyütme ile birlikte olduğu için fiyat karışık geri alınan ücretin neye ne kadar olduğunu bilmiyorum canım
Biraz indirim olabilir tabi de. Bence büyük bir şey beklememek lazım. Birde kim ayarlıcakta gidilcrk ki, zor biraz bence. Çünkü herkes kendi olduğu şehirde ameliyat olmuyor, her zamanda müsait olunmuyor. Ama denenebilir tabii aynı doktoru isteyenlerle.
Haklısın aslında organıze olmak zor gıbı ama fakulte hastanelerınde sanırım fıyatlar daha makul ozelde 3000 lerden bahsedıyolar bızım gıbıler 1 saatte kazanmıyorki 1 saatte versin
Fakülte hastanesindense devlet hastanesini tercih ederim. Zor bütçeler tabi ki. Bende öğrenciyim hem çalışıyorum hem okuyorum hemde bunun için tekrar para biriktirdim. Sonucu iyi olsunda 3000 lira veririm sorun değil,tek istediğim bu. Omuzumda bir yük sanki bir an önce atlatmak istiyorum.
Ben de ilk başlarda ebru hanımı düşünüyordum. Hatta sekreteriyle pek olumlu olmayan bir konuşmamız geçmesine rağmen düşünüyrdum. Fakat burada bir kaç arkadaş daha aynı şeyleri dile getirince soğudum nedense. Ve geçen sefer içimde tedirginlikle gidip ameliyat olmuştum sonucu kötü oldu. O yüzden doktorun tamamen içime sinmesini istiyorum açıkçası. Hatta göğüs estetiğide düşünüyorum. İkisini bir mi olsam diye aklımdan geçmiyor değil :)
Ben de ilk başlarda ebru hanımı düşünüyordum. Hatta sekreteriyle pek olumlu olmayan bir konuşmamız geçmesine rağmen düşünüyrdum. Fakat burada bir kaç arkadaş daha aynı şeyleri dile getirince soğudum nedense. Ve geçen sefer içimde tedirginlikle gidip ameliyat olmuştum sonucu kötü oldu. O yüzden doktorun tamamen içime sinmesini istiyorum açıkçası. Hatta göğüs estetiğide düşünüyorum. İkisini bir mi olsam diye aklımdan geçmiyor değil :)