2 küçük çocukla boşananlar..

Arkadaslar çok ağır geliyor dayanamiyorum bu acıya ölmek istiyorum.
Kocamin gözündeki profili tamamen değişti
Haziranı beklemek zorundayım
Kendim ve çocuklarım için ama dayanamiyorum

Esiniz karaktersiz cikmis. Ama boyle olmasinin sebebi duzeni de bozulsun istemiyor. Eger diger kadina asik olsa ne guzel guzel soylemissiniz boyle birsey varsa soyle diye, o da size soyler hayatina onunla devam ederdi. Ama gecici bir heves icin de yuvasini bozmayacak. Yani kendini cok akilli saniyor.

Bu surecte psikolojik yardim almaniz iyi olur bence, kolay birsey degil yasadiginiz. Allah yardimciniz olsun.

Evden altın kaybolması,açıklanamayan para akışı bana adamın da boşanmak istediğini düşündürüyo açıkçası,uygun zamanı bekliyo zula yapıyo gibi bu adam, diğer tarafa ev açmış olabilir diyosun oraya istifliyo demek ki

Üç senedir devam eden ilişki..

Çocuklar küçük , ilgili bir bAba mı? Biraz çocuklar büyüsün diye mi bekliyor? Bu Zaman zarfında da sizden para mı kaçırıyor acaba?

O da boşanacak gibi geldi bana

Eşinizle ilişkisi olduğundan şüphe duyduğunuz kişinin mesleği nedir?

Haziana ne kaldı ki?

Biraz idare et. İspatlaman çok Zor olabilir ve üstelik küçük çocukların var. Onları düşün. Senin şuan yapman gereken maddi ve manevi çocukların menfaatini gözetmek , ancak bunu yaparken eşinin çocukların babaları olduğunu da unutma. Öfkeyle kalkıp zararla oturma..

Lütfen sakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…