2 küçük çocukla boşananlar..

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
49
merhabalar artık kendi derdimi yazmamın zamanı geldi. kesin kararımı verdim boşanma konusunda. 30 yasındayım, biri 5 biri 1.5 yas olan 2 oğlum var. ögretmenim meb.de.
esimden ihanet sebebiyle boşanmak istiyorum..8 yıllık evliyim.. son 4 yılda cok gerekli olmadıgını düşündüğüm zamanlarda ve durumlarda bir bayanla tel. görüşmesi oluyordu hep. karsıma alıp sordugumda arkadasvari, dostvari görüşmeler oldugnu acıklıyordu esim. kızla bi yerde karsılaşmıştık. arkadas olduklarına ikna oldugum konuşmalar gecti arada. kız biliyordu ki evliyiz, çocugumuz var, 2. dunyaya geldi. ama artık bu görüşmeler gereksiz geldigi için değişik arastırmalar sonucu içinde cinsellik oldugunu büyük oranda tahmin ettiğim bi ilişki oldugu konusunda suphelerim arttı. elimde net kanıt yok. resim gibi, mesaj gibi. davada bosanma durumunda tel. detayları cıkar ama içerik de ortaya cıkar mı bilemiyorum.
bir evlilikte en önemlisi güvendir. ben güvenmiyorum ve sırf bu yuzden bosanacagım zaten.. esime henüz tahminlerimi acıklamadım. bunu acıklayacagım zaman ya net bişeyler olur, ya da biter. sans falan vermeden bitsin istiyorum. haziranda tayin dönemi var. o zamana kadar bekleyip, herseyimi ve 2 cocugumu alıp gideceğim. suan aynı sehirde bir ortam veya ev degiştirip huzursuz olmak istemiyorum.
şüphelerimi haklı cıkaracak sebeplere gelince,
-mesaj bölümüne girip kendime mesaj yazıyorum. akıllı telefonlarda bi kelime daha önceden yazılmışsa tekrar yazılacagı zaman önceki mesaj kelimeleri arka arkaya geliyor. ben bir kaç müstehcen kelime yazdım, devamı hiç hazır mesaja benzemiyordu..orn: dudagından öpesim geldi.. baska bir tanesini bana ilişki esnasında söyler arada. o cümle cıktı orada..
-tel.de onunla görüştügü zaman asla ben yanında olmadım nedense. hep işteyken, gece 11, 12 gibi gec saatler.
-en son onun yanında oldugu bir zaman eşimle konuşurken, beni ne kadar cok sevdiğini söyle dedim. seni çok seviyorum canım oğlum dedi bana.. ve hep onun oldugu sehirden geldiğinde farklı bi cinsel istek.. (kız, eşimin senede 1-2 kez gittiği 600 km. kadar uzak bir sehirde.)
arkadasım sule için konu actım gecen. yazılanları kendime de okudum. iyice düşündüm zaten son olaylar kafamda döndü durdu. kalbimi dogrultamadım eşime. nefret ediyorum. görmek dahi istemiyorum artk..hazirana kadar nasıl bekliicem bilemiyorum..kararı almak beni gercekten uzdu acıkcası. yemek yemiyorum. iki gündür uyuyamıyorum. omuzlarım çöktü. yitirdim bütün umutlarımı..
benim soruma gelince, peki ya bosandıktan sonra neler bekliyor beni oğullarımla..babasızlık onlara nasıl gelir.. ben hayal kırıklıgını nasıl atarım bilemiyorum..

Arkadasim benimde 2 cocugum var esim kacinci aldatisi inkar etsede kendim konustum o o.... cocuklarima tabiyki uzuluyorum ama o zaten kendini calismaya verdi hic zaman ayirmadi ekmegi bende getiririm artik cekmicem.eve gelmedi zaten avukat basvurdum.zor tabiyki ama evlatlarimin hayatinda her kosesinde hep ben oldum.rabbim sanada guc versin

bunlar olsa ben de sizin kadar şüphelenirdim sanırım. ama yine de ne bileyim gözümle göresim geldi benim bile. kadınsınız, hissetmişsiniz, geçerli maddi sebepleriniz de var. ama netleştirin bir şekilde.

ve eğer aldatıldıysanız boşanın. babasızlık hiç kimseye iyi gelmez. ama aldatılmak varsa sizin kadınlık gururunuzda çok önemli. su akar yolunu bulur, merak etmeyin.

Allah yardimcinjz olsun öncelikle. Bende aldım o kararı benimkiler çok küçük 1yasinda ikizlerim. Aynı korkuları bende yaşıyorum inşallah büyük sorunlar yasamazsiniz

Eğer kararlıysan casus programlar var bildiğim kadarıyla.mesajları kendi mailize yönlendirebilirsiniz örneğin.hazirana kadar tüm delilleri toplayın ve iyi bir tazminat ve nafaka koparın.
Mutlu çocuklar mutlu anneyle olur,çocukları yüzde 80 anne yetiştirir.karaktersiz bir babaya ihtiyaçları yok bence.dik dur,soğuk kanlı ol ve hazirana kadar tüm planlarını gözden geçir.ama muhakkak mesajları kendine yönlendir

Öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama okmuş olduğum yazıdan anladığım kadarıyla da çok güçlü bir kadınsınız onun için bir o kadar dik durduğunuz için sizi tebrik ederim...
size eminmisiniz iyice öğrenin falan diye klişe tavsiyeler vermeyeceğim, çünkü bir kadın bunu hisseder ve takıntılı değilse hislerinde de asla yanılmaz..
Unutmayın boşanmak bir son değildir aksine bir başlangıçtır (Boşanan biri olarak söylüyorum) Çocuklarınız içinde endişelenmeyin bence onların sağlıksız bir ebeveynlerle büyümesindense ayrı büyümeleri gelişimleri açısında daha iyi olacağı kanısındayım..Sonuçta bir mesleğiniz var kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz..Hep demişimdir kimse sizden daha kıymetli değildir ve kimse için daha fazla kendinizi üzmeyin (konu çocuklarınız bile olsa)...Kanıt toplamaya çalışın bol bol ve o adamın canına okuyun
Hayat boş beleş insanlarla vakit kaybedecek kadar uzun değil..Bir an önce yolunuz çizin, kendinize ve çocuklarınıza vakit ayırın..
Sağlıcakla kalın..

Aslında hiç güçlü değilim. Kararı kesin olarak aldığımda beri Ağlıyorum. Harap bi haldeyim. Konduramadim daha önce.
Kıza bulunduğu şehirde ev açmış bile olabilir. Her ayın 16 sinda kesin bi görüşme oluyor mesela. Ve bizim hep bi maaş aşık gibi. Son 3 yıldır sürekli soruyorum gizli gizli para mı biriktiriyorsun, kredi mi çektin birine borç mu verdin diye soruyorum
Kabul etmiyor ve sağa sola gidiyor işte. Diyor. Geçen altinlarimdan bazısı kaybolmustu. Belki o bozdurmustur diye supheleniyorum.
Ne kötü bir hayat varmis meger dünyada

Mesajları kendi mailime nasıl yönlendirebilirim

Kendi konunu anlatırken neden şule de şule diye başladın ki madem öyle zaten kimse kimseyi tanımıyor değil mi ne gerek var.. sen de bu şekilde herkesi aldatmış oldun bi nevi.. daha yazasım var da neyse

Tam olarak anlayamadığım için soruyorum, çok fazla benzerlik gösteriyor da. Bu konu da aslında sizin durumunuzu mu anlatıyor?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iliskiye-giriyolarmis.904046/
Hiç düşünmedim konu benzerligini. Suleyle ortak derdimiz maalesef. Öyle olsa yazardım. Okursanız onunki daha çok falla ilgili. Boşanmak istemiyor.ayrıca onunki kız çocuğu 2 tane.
Ama evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınları anlamak da çok zor

Evli erkeklerle yada kadinlarla beraber olanların Allah cezalarını versin zaten daha agir yazcamda içimden ediyorum kufurlerimj

Delil toplayın ki hem eşiniz hem de sevgilisinden manevi tazminat alın.Eşinizin kusurunu ispatlarsanız maddi tazminat da alırsınız.Çocuklar için de nafaka bağlanır...Durumdan iyice emin olun.Bence sizinki şüphe aşamasında.Daha sonra şüphe nedeniyle boşandığınıza pişman olabilirsiniz belki..geçmiş olsun

Gercekten o aldatilmisligin acisini cok derinden hissettim okuyunca. Onun uste cikmasina izin vermeden butun delilleri toplayin carpin suratina. Rezilligini cikarin, kendini savunacak tek bir yeri kalmasin.

Cekismeki bisanma davasi acicaksaniz delil toplayin aka cok uzun bir surec soyliyim bi senede iki kez goruldu benim davam daha tel kayitlari isteme konusuna gelemedik bile kaybedecegin bisey yoksa anlasmali bosan gitsin

Valla evli olduğu halde başka kadınlarla ilişki yaşayan erkekleri anlamak daha zor..
Sorumluluğu olan erkek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…