2 küçük çocukla boşananlar..

Tayini düşünmeyin bence. Babalarının yakınlarında olsunlar. Çok küçükler ve erkek çocuklar. Gerçi o da hiç farketmez. Şimdi siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz ama ileride çocuklara üzülürsünüz. Babalarıyla düzenli görüşen çocuklarda inanın hiç bir sorun olmuyor. Ama görüşemeyen (sebebi ne olursa olsun) çocukların anneleri çok yıpranıyor. Hep yavrularını boynu bükük görüyorlar. Etrafımda hiç aramayan babadan, her hafta görüşen'e kadar her şey var. Babasına yakın olanlar Mutlu.

Çok üzüldüm durumunuza

Hissediyorsanız vardır bir şey diye düşünüyorum.
Telefonuna Rec görüşme kaydı programını yükleyip ekrandan kaldırırsanız uygulamalarda gizli olur.
Yaptığı tüm görüşmeler kayıt olur.
Onun telefonuna tabi.
Gizlice dinleyip emin olabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun..

Eşinizin hirsiz gibi altin bozdurmasi ne kadar sinir bozucu bes kurusun gectiyse bu yolda haram zikkim olsun. alkah yardimcin olsun. bence iyikide evlatlarin var yalnuz değilsin bundan sonra

Hiç kullanmadım, kullanan birini de bizzat tanımadım ama dedektiflik hizmeti veren kişiler var bu konularda. Bildiğiniz takip edip, fotoğraflıyorlarmış falan. Onları bir araştırın isterseniz, internette bazen denk geliyorum ben. Tabi me kadar güvenilirler yada sıkıntı yaratırlar mı orasını bilemeyeceğim.

Bir de boşanma kararınızı verince eşinize açılmadan avukatınıza açılın. O size hangi delilleri toplamanız gerektiğini söyleyecek. Eşiniz durumu farkedince delil karartmaya başlayacak, onun önüne geçin.

Bildiğimden değil de merak ettiğimden soruyorum. Bu şekilde izinsizce toplanan delillerin mahkemede geçerliliği var mı ki?

Bildiğimden değil de merak ettiğimden soruyorum. Bu şekilde izinsizce toplanan delillerin mahkemede geçerliliği var mı ki?
Bende hep merak etmisimdir bi yerde geçerliliği yok diye okumuştum inşallah yanlış bilgidir adama ne diycez siz devam edin ben bi kanıt için foto cekcem izninizle mi diycez kanunlarda saçma bu noktada

Evli adamlar la ilişki yaşayan kadınlar o kadınlarla ilişki yaşayan da evli adamlar.ALLAHASKINA la kadın olmazdı baskasi olurdu sonuçta iş adamda biter cnm dünyadaki kadınların kokynu kazımak gibi bir niyetin varsa onu bilemem.
Durumun çok zor bence altınlarını hemen bankaya at ve birikim yap.işini gücünü ayarla boşver daha genvsin karalar bağlama.a nnesin güçlü ol allah yardimcim olsun..

whatsapp kullanıyo mu eşin ? orda ki mesajlaşmaları takip eebiliyosun, burda detaylı bilenler vardı, en azından var mı yok mu öğrenirsin, aklında soru işareti kalmaz

Iyi bi program biliyorum. Ogrenmek istersen ozelden yazabilirsn. Aramalari sesli olarak dinleyip whatsapp sms konum internet gecmisi herseyi acik acik gorebilecegin bi program. Allah yardmcin olsun

Haziran a kadar bunu nasıl içinizde tutacak sınız. Evlisiniz sonuçta sizden cinsel yaklaşım beklemez mi

Allah yardimciniz olsun..arkadaslar cok guzel bilincli mesajlar atmislar onlardan yardim alip dedikleri gibi kanitlarla birlikte dava acarsan senin icin daha dogru olucak sanirim.arkadasimin babasi dedektif tutmustu 've karisinin onu aldattigini resimlerle mahkemeye Sundu 've kadin hic bir mal alamamisti aklima o gwldi

Ben kocamdan nefret ediyorum.benim konum bosanma
whatsapp kullanıyo mu eşin ? orda ki mesajlaşmaları takip eebiliyosun, burda detaylı bilenler vardı, en azından var mı yok mu öğrenirsin, aklında soru işareti kalmaz
Eşimin watsup var ama kızın yok ndense

Haziran a kadar bunu nasıl içinizde tutacak sınız. Evlisiniz sonuçta sizden cinsel yaklaşım beklemez mi
Evet ben de onu düşünüyorum hazirana kadar nasıl icim'de tutacagim. Şimdi uyandım.sabah ezanı okunuyordu. İçimde bi sıkıntı. Bu durumları öğrenmiş ve hala bosanamamis olmaktan kaynaklanıyor. Beklicem iyice. Bosanmadan bu adamla bi ömür yaşayacağımi hayal edemiyorum. Parmagimdan çıkardım yuzugumu. Takmak görmek istemiyorum
Ina da taktiramiyordum belki.
Bigün istese de takamayacak. Yüzük konusundaki ısrarlarim gelsin Ceksin vicdan azabini

Bu saydiklariniz benim icin de bosanma sebebi maalesef. Ama yerinizde olsam olayi somut delillerle ispatlayip ikisini de rezil eder tazminarimi da alirdim.

Eve
Bu saydiklariniz benim icin de bosanma sebebi maalesef. Ama yerinizde olsam olayi somut delillerle ispatlayip ikisini de rezil eder tazminarimi da alirdim.
Bunu yapmak için bekliyorum. Ama hiç gücüm de kalmadı inanin uyku yok yemek yok. Bıraktım iyice kendimi. Eşimi samimiyetsiz buluyorum zaten.guvenmiyorum.
Oysa ona Evlenir ken demiştim ki ben hata yaparsam bana kız, beni dov. Ama asla aldatma demiştim
Eger bir gün başka biri olsun dersen samimiyetle söyle bitsin demistim
Ama olmadı. Böyle olsun istemezdim çok Üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…