- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
-
- Konu Sahibi elifsu0225
Eşinizin hirsiz gibi altin bozdurmasi ne kadar sinir bozucu bes kurusun gectiyse bu yolda haram zikkim olsun. alkah yardimcin olsun. bence iyikide evlatlarin var yalnuz değilsin bundan sonraAslında hiç güçlü değilim. Kararı kesin olarak aldığımda beri Ağlıyorum. Harap bi haldeyim. Konduramadim daha önce.
Kıza bulunduğu şehirde ev açmış bile olabilir. Her ayın 16 sinda kesin bi görüşme oluyor mesela. Ve bizim hep bi maaş aşık gibi. Son 3 yıldır sürekli soruyorum gizli gizli para mı biriktiriyorsun, kredi mi çektin birine borç mu verdin diye soruyorum
Kabul etmiyor ve sağa sola gidiyor işte. Diyor. Geçen altinlarimdan bazısı kaybolmustu. Belki o bozdurmustur diye supheleniyorum.
Ne kötü bir hayat varmis meger dünyada
Ben tam bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar yardımcı olabilir sana.burda öyle yapan birileri vardı.olmazsa bir telefoncuya da sorabilirsin.eşinin teline gelen mesajlar senin mailine de geliyorMesajları kendi mailime nasıl yönlendirebilirim
Bildiğimden değil de merak ettiğimden soruyorum. Bu şekilde izinsizce toplanan delillerin mahkemede geçerliliği var mı ki?Eğer kararlıysan casus programlar var bildiğim kadarıyla.mesajları kendi mailize yönlendirebilirsiniz örneğin.hazirana kadar tüm delilleri toplayın ve iyi bir tazminat ve nafaka koparın.
Mutlu çocuklar mutlu anneyle olur,çocukları yüzde 80 anne yetiştirir.karaktersiz bir babaya ihtiyaçları yok bence.dik dur,soğuk kanlı ol ve hazirana kadar tüm planlarını gözden geçir.ama muhakkak mesajları kendine yönlendir
Bende hep merak etmisimdir bi yerde geçerliliği yok diye okumuştum inşallah yanlış bilgidir adama ne diycez siz devam edin ben bi kanıt için foto cekcem izninizle mi diycez kanunlarda saçma bu noktadaBildiğimden değil de merak ettiğimden soruyorum. Bu şekilde izinsizce toplanan delillerin mahkemede geçerliliği var mı ki?
Hiç bilgim yok ama avukatı onun yönlendirir sanırımBildiğimden değil de merak ettiğimden soruyorum. Bu şekilde izinsizce toplanan delillerin mahkemede geçerliliği var mı ki?
Eşimin watsup var ama kızın yok ndensewhatsapp kullanıyo mu eşin ? orda ki mesajlaşmaları takip eebiliyosun, burda detaylı bilenler vardı, en azından var mı yok mu öğrenirsin, aklında soru işareti kalmaz
Evet ben de onu düşünüyorum hazirana kadar nasıl icim'de tutacagim. Şimdi uyandım.sabah ezanı okunuyordu. İçimde bi sıkıntı. Bu durumları öğrenmiş ve hala bosanamamis olmaktan kaynaklanıyor. Beklicem iyice. Bosanmadan bu adamla bi ömür yaşayacağımi hayal edemiyorum. Parmagimdan çıkardım yuzugumu. Takmak görmek istemiyorumHaziran a kadar bunu nasıl içinizde tutacak sınız. Evlisiniz sonuçta sizden cinsel yaklaşım beklemez mi
Bunu yapmak için bekliyorum. Ama hiç gücüm de kalmadı inanin uyku yok yemek yok. Bıraktım iyice kendimi. Eşimi samimiyetsiz buluyorum zaten.guvenmiyorum.Bu saydiklariniz benim icin de bosanma sebebi maalesef. Ama yerinizde olsam olayi somut delillerle ispatlayip ikisini de rezil eder tazminarimi da alirdim.
Onları öylesie yazdım. Hızlı kayıt yapıyordum. Yüksek lisansını bitirmiş 8 yıllık öğretmenim. 30 yasindayimProfilinde ilk okul mezunu ve ev hanimi oldugun gozukuyor ? Hangi bilgi dogru yasinda 41