şebnemcim ne güzel anlatmışsın öldüm gülmekten:))))))))sonumuz bakırköy desene.
bende iyi yönlerini düşünüyorum ama şimdilik hep aklıma kötü yönleri geliyo.ikisine de yetişemeyeceğim ,birini ihmal edecekmişim gibi geliyo.ama öyle olsun istemiyorum.
ne yapıcam nasıl bir düzen oturtucam bilmiyorum.oğlum çok hareketli kızımda öyle olursa çıra gibi yandım.şimdiden oğluma yetişemiyorum daha.
16 aylık oğlum var ve 11 gün önce yine doğum yaptım.ne yapacağım iki çocukla ben?kimsem yok yalnız başıma nasıl yetişicem.evi geçtim,çocukların ihtiyaçlarını bile karşılayamayacağım.çok bunalımdayım.deliricem.birde gelecek kalabalık misafirlerin derdi var.uykusuz gecelerimizi hiç söylemeyeyim.yok ben bu yeni düzene alışamayacağım sanırım.var mı teselli verebilecek bir allahın kulu?gerçekten ağlamaktan bıktım.çok kötüyüm.
16 aylık oğlum var ve 11 gün önce yine doğum yaptım.ne yapacağım iki çocukla ben?kimsem yok yalnız başıma nasıl yetişicem.evi geçtim,çocukların ihtiyaçlarını bile karşılayamayacağım.çok bunalımdayım.deliricem.birde gelecek kalabalık misafirlerin derdi var.uykusuz gecelerimizi hiç söylemeyeyim.yok ben bu yeni düzene alışamayacağım sanırım.var mı teselli verebilecek bir allahın kulu?gerçekten ağlamaktan bıktım.çok kötüyüm.
Benim ilk bebeğim tüp bebek yoluyla oldu.Doğumdan sonra çok rahat davranıp eşimle korunmadık ve ben doğumdan 5 ay sonra hamile kaldım.İlk bebeğim oğlan diğeri kız:)Aralarında 14 ay var.Bende ilk duyduğumda sevinemedim açıkcası.Çalışıyordum ve daha doğum iznindeydim, ben daha izinden dönmeden tekrar hamile olduğumu nasıl söylerdim.Neyseki bu durumları atlattım ve kızım 8 eylülde dünyaya geldi.Çok sakin bir bebek, günün 18-20 saatini uyuyarak geçiriyor bu da benim için iyi oluyor çünkü oğlumda daha bebek olduğu için ona zaman ayırabiliyorum.Delirdiğim anlar olmuyormu oluyor ama insan herşeye katlanıyor onlar için.Herşeyden önce bence küçüğü büyüğünden çok iyi korumanız gerekiyor çünkü ne yapacağı hiç belli olmuyor.Asla odada ikisini yalnız bırakmamak gerekiyor. Tabi burda babalara çoook iş düşüyor onların desteği şart.Her ne kadar yakınların desteği ,ilgisi olsada çocuklar için anne babanın ilgi ve sevgisi onlar için bambaşka oluyor.
benim oğlumda 8 eylülde doğdu.ama maalesef sizinki gibi değil.çok gazlı kakasını yapamıyor.ağlarken morarıyor,evi ayağa kaldırıyor.büyüğü uyanacak diye kucağımdan,memeden bırakmaya korkuyorum.bende başkasında sakinleşmiyor.yapışık geziyoruz.biraz özgür olmak istiyorum,rahatça tuvalete gitmek istiyorum artık.eşimden allah razı olsun yardımcı bir kadın tuttu.yoksa büyüğünün ihtiyaçlarını nasıl karşılardım?gerçekten geçecek mi diyorsunuz?buna bir türlü inanamıyorum da...sizin büyüğü zarar vermeye mi kalkıyor?
kücüken cokkkk zor ama delirmeye ramak kala büyüyorlar
kucagimdaki 7 ayliken karnimdaki 3 aylikmis süt beni koruyo güya doktora bir gittim hamilesin
nasil agliyorum bir görün ama kiyamadim iyikide kiyamamisim
simdi biri 20 öbürü 19 yasinda kizim var iki arkadas iki dost arada baya büyük düsman düsmalik kücügün ablasinin cicilerini yürütmesiyle oluyor
simdi diyorum iyikide evlatlarim var en büyük zenginligim benimmmm
bugün üsütmüsüm biri kahvemi biride krem penir sürmüs anne biz gelene kadar idare et sakinkalma diyor nasil sevindimmm
kücüken zor oluyor sabir sabir sabir dilerim evlatlarinla bir ömür boyu mutlu olmani dilerim
yeni doğan şanslı nereye koysak yatacak kuzum:))))) ama evet sorunumuz kızım canım ayrı nasıl yatıcak bilemiyorum bende sürekli yanında yatıyo gibiydik kalkınca ki yere bi yatak yapmıştık çok dönüp atıyo diye kış geldi yrde de yatamaz artık yeni yatak şart almışken genç odası yataklarından düşünüyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?