2. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Abiyelerimiz ve Biz

hangisi

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
vala 4 diorum başkada bişe demiorum, maşallah elbise ve onu taşıması harika

lütfen kimseyi suçlamadan, zan altında bırakmadan, kendisini savunmaya geçirtip yarışmanın gizlilik kurallarına aykırı davranmasına sebep olmadan yorumlar yapalım..

sevgiler a.s.

ben 7 ile 13 arasında gidip geldim..ama 13 te karar kıldım.herkimse çok beğendim...fizikte,elbise de çok hoşmuş

asimetrik omuz mu yoksa pot mu durmuş diye gidip geldim ama ne olursa olsun güzel durmuş..

edit: aşkitocum uyardı yaw yanlış yazmışım.. 16 diycektim.. zaten 16ya verdim oyumu buraya yanlışlıkla 11 yazmışım..

Son düzenleme:
Herkes podyumdan fırlamış gibi boshayallersmile
Gelde kolaysa birini seç bakalım bilmiyorumkismile

Neticede 16ya verdim. Elbiseyi taşıyışınızda elbisenizde harika a.s.

13 numara valla viktorya bekım halt etmiş yanında her kimsen bacım:1closedeyes:
4 numara çok hoş..ay ben bidaha bakıcam çok kararsız kaldımbenneyaptımki

16 çok hoş bir elbise... yerimseniben
15 in üzerindeki kendi sözü nişanı için falanmı çok şahşahlı bir elbise ama hoş rengi modeli :lepi:
4ü herkes cok beyenmıs ama bana gore hos degıl..ama nerde cekıldgnı mrk ettm dogrusu yerimseniben
10 numaranın kendısıne bıtıyorum zaten ben :lepi:
5 numaranın elbısesıde cok hos yerimseniben

abiye olarak 8-10-13-16 diyorum kaydirigubbakcemile2
ve sonra kim daha iyi taşımış? bu en güzel elbiseler içinden...16 Diyorum

pardonda 11 in neresi süper? elbise bile gözükmüyor??

Haklısın yani ne ara gördünüz elbiseyi de süperi koydunuz oraya?

Hayır yani herkesin fikri ok, herkes istediğine oy verir ok, kimse kimseye karışamaz ok de, insan sormadan da edemiyor şaşkınlık gereği?:1ninca:
Elbise nerdeeeeee?

11 nolu arkadaş neden elbiseni bizden sakladın?

arkadaşlar 11 numara benim lütfen birbirimizi kırmayalım başkalarını görüşlerinded saygı duyalım boydan foto çekenimemiştim o gün benmde abiye kıyafetle bir tek bu resmim pc de olduğu için bunu eklemek zorunda kaldım kimse beğenmek zorunda değil ayrıca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…