2. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Abiyelerimiz ve Biz

hangisi

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
4 numaranın fiziği duruşu çok güzel ama abiyeyi çok beğenmedim doğrusu.. Abiyeyle beraber en zarif 7 numara geldi gözüme bende ona verdim oyumu:)

Arkadaşlar yorum yaparken kırıcı olmayın onun neresı güzel veya kotu diye, katılan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum katılacak kadar cesareti gösterdikleri için, ltum yorumları okudum herkesin zevki ve rengi farklıdır buna bağlı olarak burda tek bir kişi seçilecek ama diğerleri kötü olsun hepsi de çok hoş ve güzeller...

Bu yarışmayı 16 numara kazanırsa yarışma hakkıyla kazananın oldu diyeceğim valla...

Niye?
16 no kazanamazsa haksızlık mı oldu diyeceksin yani?
Bence bu mesajın polimiğe davet eder bir mesaj olmuş

Herkesin zevki farklı işte..
Sonuçta en çok oyu alan, en çok beğenilen yani 1.ciliği haketmiş kıyafet olur tatlım..a.s.

4 13 16 beğendiklerim 4 çok içime sinmedi 16 ya verecekken 13 e gitti oyum rengini beğendim:icecream:ama beğendiğim çok elbise var seçemedim ciddena.s.

Niye?
16 no kazanamazsa haksızlık mı oldu diyeceksin yani?
Bence bu mesajın polimiğe davet eder bir mesaj olmuş

Herkesin zevki farklı işte..
Sonuçta en çok oyu alan, en çok beğenilen yani 1.ciliği haketmiş kıyafet olur tatlım..a.s.

Ne alakası var yaa... Ben kendi fikrimi söyledim.Burda ne 16 yı tanıyorum ben ne diğer yarışmacıları.
Çok beyendim ve gerçekten en çok yorumu alan 2. üye sanırım kendisi..
Burda onu tek beyenen bende değilim.
Onun kazanması evet gerçekten birinciliği hakettiği detirdir benim için...
Söylediğim şeyler hemen yanlış yere çekilmesin lütfen..!
Eğer bu yarışmada bi taraf tutsaydım önce kendimi tutardım zaten ki bende varım yarışmacıların arasında

1 ve 13 numara arasında kararsız kaldım
İkisininde elbise ve fizikleri güzelmiş.. Elbiseyi güzel taşımışlar...

ya ben 13 ve 4 aradında kaldım karar veremiyorum bir tülü boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
ama sanırım 13 diyeceğim çünkü bayıldımmmm opuyorumnanaktan

13 klas gorunuyor eminim yakindan cok daha guzeldir..kim oldugunu da merak ettim.bayanssulusmile

ben 9 a yolladım,çok kibar,hanım hanımcık olmuş...kim olduğunu çıkartamadım ama.

4 numara bence ya balerin ya da latin danslarıyla ilgileniyor, tahminim doğru çıkacak mı merak ediyorum.

resimleri şirketten göremiyorum :hulya:
eminim hepsi birbirinden güzeldir opuyorumnanaktan
yarışmacı arkadaşlara başarılar boshayallersmile

X