Yooooooooo sengözlerimebaksanabOyum 10 numaraya gitti.
Ilgimi ceken birsey var ama, yaniliyor ola bilirim ama 4 numarada photoshop var sanki. Elbisenin sag yan tarafina bakinca, sanki inceltilmis ve transparan bir kismi kalmis gibi elbisenin, elbisenin kendisinden diye dusundum ama bel kismindan basliyor.
Yooooooooo sengözlerimebaksanab
Okadar baktımm baktım göremedim ..
varsa bile senin bi foton vardı onun kadar dikkat çekmiyor boşver şakkıdı
Oyum 10 numaraya gitti.
Ilgimi ceken birsey var ama, yaniliyor ola bilirim ama 4 numarada photoshop var sanki. Elbisenin sag yan tarafina bakinca, sanki inceltilmis ve transparan bir kismi kalmis gibi elbisenin, elbisenin kendisinden diye dusundum ama bel kismindan basliyor.
Bel kısmında el var, photoshoptan sizin kadar anlamıyorum amma inceltirken eli de oraya kaydırabilir mi, sanmıyorum boshayallersmileOyum 10 numaraya gitti.
Ben de aynı şeyi düşündüm, photoshopla uğraşan insanlar direk öyle bakıyor heralde aklinialirimsmileYooooooooo sengözlerimebaksanab
Okadar baktımm baktım göremedim ..
varsa bile senin bi foton vardı onun kadar dikkat çekmiyor boşver şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?