- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
- 298
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Yapma, lütfen yapma
2.ameliyat cok riskli
Zaten cozum de degil gordugun uzere. Yine saglikli beslenmek ve spor yapmak durumunda kalacaksin. Bunu yapsan zaten yeterli suan. Yapmazsan da 3. Ameliyati mi dusuneceksin?
Ben diyetisyenim, 90 ne ki 120, 130 kiloluk insanlar 50ye 55e iniyor.
Öylesi çok daha etik ama malesef para daha tatlı geliyor. Halam küçükken zayıf iştahı yok diye iğne yaptırıyor sonra aşırı kilo alıyor. İlk ameliyatı da pek işe yaramadı. Sonra ikincide böyle oldu malesef. Yaşı da gençti. İnstada ne insanlar var ne kilolar veriyorlar motivasyonla. 20 kilo nr ki 5-6 ayda gider.
Halamın anlatımı bu şekilde. Vefat edeli zaman geçti. Bi 40-45 sene olmuştur iğne yapılalı. Muhtemelen böyle yan etkilerini görüp iznini kaldırmışlardır. Bünye sağlıklı ise kilo detay. Aşırısı olmadığı sürece önemli olan sağlık. Siz en güzelini yapmışsınız. Spor ve sağlıklı yaşam ideal ikili.Ben de kucukken cok zayiftim. Annem de beni ne doktorlara goturdu kimse iğne miğne yapmadi. Yapisi boyle dediler yolladilar en fazla vitamin, balik yagi vs veren oldu.
Spor yapiyorum normalim şimdi. Kilo alma iğnesi diye de bisey duymadim. Kilo almanin da vermenin de kolayina kacmiş hep.
Benim de kilom çok düşüktü, 18 yaşımda 38 kiloydum düşünün. O bahsedilen iğneden yaptırmak için doktora götürdüler beni, doktor öyle bir şey yok dedi. Halbuki komşumuzun kızına yapmışlar vaktiyle. Sonra kız sürekli kilo almaya ve verememeye başladı. Muhtemelen yasakladılar ki piyasada öyle bir iğne ilaç vs yok.Ben de kucukken cok zayiftim. Annem de beni ne doktorlara goturdu kimse iğne miğne yapmadi. Yapisi boyle dediler yolladilar en fazla vitamin, balik yagi vs veren oldu.
Spor yapiyorum normalim şimdi. Kilo alma iğnesi diye de bisey duymadim. Kilo almanin da vermenin de kolayina kacmiş hep.
Benim de kilom çok düşüktü, 18 yaşımda 38 kiloydum düşünün. O bahsedilen iğneden yaptırmak için doktora götürdüler beni, doktor öyle bir şey yok dedi. Halbuki komşumuzun kızına yapmışlar vaktiyle. Sonra kız sürekli kilo almaya ve verememeye başladı. Muhtemelen yasakladılar ki piyasada öyle bir iğne ilaç vs yok.
Benim de kilom çok düşüktü, 18 yaşımda 38 kiloydum düşünün. O bahsedilen iğneden yaptırmak için doktora götürdüler beni, doktor öyle bir şey yok dedi. Halbuki komşumuzun kızına yapmışlar vaktiyle. Sonra kız sürekli kilo almaya ve verememeye başladı. Muhtemelen yasakladılar ki piyasada öyle bir iğne ilaç vs yok.
Annem aşırı kilolu, ben de cılız olunca benim de nasıl takıntı edildiğimi siz düşünün. Üzerimde uygulamadıkları şey kalmadı. Doktor yapsa o iğneyi bile yaparlardı. Şükür ki yapmamışlar zira artık 38 yaşındayım ve fazla kilom varİyi ki yasaklanmiş ya da bize öneren olmamiş. Annem bana da yaptirirdi belki. Zayifliğimla kafayi bozmuştu ben kucukken.
Devlet hastaneleri 1. Ameliyatta bile vki 40 üzeri olmasa almıyor fakat ne yazık ki özel hastaneler alıyor 75-80kiloyla ameliyat olanlar varSizi hem de 2. Kez tup mide ameliyatina alacaklarsa vay saglik sistemimizin haline...
Lutfen en saglikli sekilde kilo verin
Beslenme aliskanliklarinizi duzeltin
Caninizi sokakta bulmadiysaniz tabii
2.kez tup mide ameliyati olan seren serengil den haberiniz yok sanirim.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
İştahım açıldı kendimi durduramıyorum
Diyetisyen denedim 1 aydır kilo vermemişim moralim bozuldu
Eğer içerik tüp mide ameliyatı olacağım, bana önereceğiniz doktor/hastane var mı? Bu ameliyatı olayım mı? Kilo vermek için mide ameliyatı dışında bir yöntem var mı vb içerikli olsaydı haklısınız derdim lakin içerikte kilo sebebiyle bozulmuş bir pskoloji ve ameliyatın riskleri yüzünden korkan üye ve eşi konu edilmiş.Munecim bu konuyu ben açsam bölüm dışı diye anında yapıştırırsın cezayı. Bu da bi dert kabul ediyorum. Munenin yaptığına yanlış diyorum. Yanlış anlaşılmasın
Burada bir yanlislik olmali, birseyleri hatali yapiyor olmalisiniz. 56.8 kg ile diyetisyenle calismaya basladim. Farkli metabolik sikintilarim var, maksat kilo vermek degil, sorunlari duzeltmeye yonelik beslenmekti. 1 ayda 1 kilo vermisim. Sizin durumunuzda herhangi bi saglikli beslenme sisteminde cok daha fazla vermeniz gerekirdi.İştahım açıldı kendimi durduramıyorum
Diyetisyen denedim 1 aydır kilo vermemişim moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?