- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi saripapatya35
Bende hiç olmuyor aksine 2. den sonra özellikle gidip kurtuluyorum ıslaklığıBu 2/3/4 olanlar sizd hiç kuruluk acıma falan olmuyor mu ??benim ilkinde bile biraz uzun sürse kuruluk acıma basliyor
Boşalmada o an anlık bir sertleşme kaybı oluyor.Ara vermeden nasıl geçiyordusunuz.
Boşalma dan sonra sertleşme kaybı olmuyormu bir süre ?
Valla bu duyduklarımdan sonra bende anlatmasını istemezdimKaynanamın cinsel hayatını bana anlatmasını hiç istemezdim.
Özelden yazarsan bir iki tavsiye verebilirimaslında istekliliğimde bir zayıflık yok çok şükür.
çocuk olduğu için ve haftada bir gün anca zaman ayırabildiğimiz için olmuşken 2 olsun diyoruz.
3 kez peş peşe mi vaoov adam makine gibi. rabbim muhabetinizi artırsın ne diyelim ,,Olamadığını kim söyledi size yahu
Benim eşimde 3 kez oluyor hiç ara vermeden
Valla 4 te olur ona kalsa da ben de hal kalmıyor.3 kez peş peşe mi vaoov adam makine gibi. rabbim muhabetinizi artırsın ne diyelim ,,
Ben ölmüşem haberim yokValla 4 te olur ona kalsa da ben de hal kalmıyor.
Amin teşekkür ediyorum
Valla kardes agzim acik kaldi.3-4 ne diyorsun sen Allah guc kuvvet versin size.kardesim kuruluk olmiyormu canin acimiyormu.Valla 4 te olur ona kalsa da ben de hal kalmıyor.
Amin teşekkür ediyorum
Sana katılıyorum.biz olmuşuz aglayanimiz yok.Ben ölmüşem haberim yok
Yok bende kuruluk olmuyor.Valla kardes agzim acik kaldi.3-4 ne diyorsun sen Allah guc kuvvet versin size.kardesim kuruluk olmiyormu canin acimiyormu.
Bunun bi göstergesi yok ki bacım, günde 3 öğün yedirip doymayanında gördüm, haftada 1'e yeterli diyeninide :) Attan inip eşşeğe binmiş gibi oluyorsunBu libido şeysi bir biz de yok sanırım satılmıyor ki alakmillet ne ile besleniyor aceb
Bunun bi göstergesi yok ki bacım, günde 3 öğün yedirip doymayanında gördüm, haftada 1'e yeterli diyeninide :) Attan inip eşşeğe binmiş gibi oluyorsun
Bunun aktif ya da pasiflikle ne alaksi var? Birlikte yatan seks icin mi yatıyor sadece. Her gun seks mi yapılıyorMadem aktifler hala ayrı yatmaları tuhaf geldi bana
Ben hergün seks yapar diye demedim yani cinsel hayatlerı aktifse birlikte yatılması daha daha doğru diye düşundüm düşünsene 60 yasında bir kadınsın kocanla ayrı yatıyorsun seni sadece cinsellik için yatağa çağırıyor sonra ayrı yatıyorsunuz ben kendimi kullanımış hissederdim bilmem anlatabildimmiBunun aktif ya da pasiflikle ne alaksi var? Birlikte yatan seks icin mi yatıyor sadece. Her gun seks mi yapılıyor
Gecen yil konu açılmıştı bircok gencte ayri yatiyor yazmislardi konuya.
Belli yastan sonra horlama, darlanma, psikolojik atak vs daha yogun oldugundan oluyor genelde.
Cok indirgemissiniz bu birlikte uyuma muhabbetini direkt sekse baglayarak.
Bizim rekorumuz 1 gecede 6 kezOlamadığını kim söyledi size yahu
Benim eşimde 3 kez oluyor hiç ara vermeden
Zorlasak olabilir de ben ertesi gün ayağa kalkmayabilirimBizim rekorumuz 1 gecede 6 kez
Ben 6 yıllık evliyim ilk 2 sene ilk boşalmadan sonra 2.yi yapabiliyordu eşim. Ama yıllar geçtikçe eşim tembellesti bir tane yapıyor 2. Zor yani üzerinden birkaç saat geçmesi lazimHanımlar Merhaba;
Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.
1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.
Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.
Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.
Fikirleriniz için teşekkür ederim.
O çoluk Çocuk yokken idi simdi 1 kereskeresini tahammül edemiyorumZorlasak olabilir de ben ertesi gün ayağa kalkmayabilirim
Yok bende çocuk yok çok şükürO çoluk Çocuk yokken idi simdi 1 kereskeresini tahammül edemiyorum
O beni aşar bünyemin kaldıracağını hiç sanmıyorumBizim rekorumuz 1 gecede 6 kez