- 27 Aralık 2020
- 32
- 60
- 39
-
- Konu Sahibi saripapatya35
benim bildiğim iki kez veya üç kez sabah öğle akşam şeklinde olur erkeklerde. Erkekler peşpeşe ereksiyon olamaz.
İlişki kaç dk sürüyor ki?hemen olmayacağının farkındayız.
ama bir kaç arkadaşım yarım saat sonra tekrar olabildiklerini söyledi.
bizim zamanımız mı uzun diye merak ettim.
20 - 30 dkİlişki kaç dk sürüyor ki?
1 günde bu oluyorsa daha ne istiyorsunuz? :))) Adamcağız da makine değil ki, yorgunluk stresten çok etkileniyorlar.20 - 30 dk
günde 2 - 3 kez ilişkiye giren oluyormuş.1 günde bu oluyorsa daha ne istiyorsunuz? :))) Adamcağız da makine değil ki, yorgunluk stresten çok etkileniyorlar.
Herkes aynı değil maalesef. Siz eşinizden daha çok isteklisiniz galiba.günde 2 - 3 kez ilişkiye giren oluyormuş.
o yüzden sordum
aslında istekliliğimde bir zayıflık yok çok şükür.Herkes aynı değil maalesef. Siz eşinizden daha çok isteklisiniz galiba.
Olamadığını kim söyledi size yahubenim bildiğim iki kez veya üç kez sabah öğle akşam şeklinde olur erkeklerde. Erkekler peşpeşe ereksiyon olamaz.
Bence eşinizde sertleşme problemi var.Hanımlar Merhaba;
Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.
1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.
Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.
Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.
Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Yarım saat bile sürmüyor bizim. Kişiden kişiye değişiyor.hemen olmayacağının farkındayız.
ama bir kaç arkadaşım yarım saat sonra tekrar olabildiklerini söyledi.
bizim zamanımız mı uzun diye merak ettim.
Yanlış bilgi bu. Arka arkaya olabiliyor eşim devam etmek istediğimiz sürece.benim bildiğim iki kez veya üç kez sabah öğle akşam şeklinde olur erkeklerde. Erkekler peşpeşe ereksiyon olamaz.
Doğrudur. Benim bildiğim diye başladım söze dikkat ederseniz. Sizin bildiğiniz de öyleymiş. Kişiye göre değişirOlamadığını kim söyledi size yahu
Benim eşimde 3 kez oluyor hiç ara vermeden
Yanlış bilgi bu. Arka arkaya olabiliyor eşim devam etmek istediğimiz sürece.