2.Kez sertleşme süresi

Niye istemiyorsunuz peki özel değilse hani, yani olsa da fena olmaz gibi gençmisiniz?
27 yaşındayım. Ben daha çok manevi zorluğundan dolayı istemiyorum. Bakmak büyütmek değil de o büyüyünceki problemleri sıkıntıları, düzenimin değişmesi, kendime çok zaman ayıramayacak olmam, sessizliği çok severim evimin bu sessizliğini sakinliği in bozulma fikri beni çok geriyor. Eşim çok istiyor ama ben de hiç heves istek yok açıkçası :KK51:

27 yaşındayım. Ben daha çok manevi zorluğundan dolayı istemiyorum. Bakmak büyütmek değil de o büyüyünceki problemleri sıkıntıları, düzenimin değişmesi, kendime çok zaman ayıramayacak olmam, sessizliği çok severim evimin bu sessizliğini sakinliği in bozulma fikri beni çok geriyor. Eşim çok istiyor ama ben de hiç heves istek yok açıkçası :KK51:
Konuyla alakasız olacak konu sahibi kusura baknaz umarım. Evlenmeden önce bu düşüncelerinizi eşinizle paylaştınız mı, baskı yapmıyor mu bu konuda? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama genelde bu konuda iki kişinin aynı fikirde olma ihtimali düşük oluyor hep.

Hm anladım canım hayırlısı olsun.

Konuyla alakasız olacak konu sahibi kusura baknaz umarım. Evlenmeden önce bu düşüncelerinizi eşinizle paylaştınız mı, baskı yapmıyor mu bu konuda? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama genelde bu konuda iki kişinin aynı fikirde olma ihtimali düşük oluyor hep.
Eşim evlenmeden önce kaç senelik tabiri caizse kankamdı.
Çocuk üzerine öyle çok derin konuşmadık ama çok meraklı olmadığımı biliyordu.
Kendisi çocuk istiyor. Ancak bana baskı yapmıyor.
Dostluktan evrilen bir ilişki olduğu için baskının ve ısrarın bende olumlu hiçbir sonuç vermeyeceğini bilerek daha ılımlı yaklaşıyor.
Ona göre her şey nasip ve olacağı varsa olur.
Bunu düşünerek stres ve ya sorun yaratmaz

Eşim evlenmeden önce kaç senelik tabiri caizse kankamdı.
Çocuk üzerine öyle çok derin konuşmadık ama çok meraklı olmadığımı biliyordu.
Kendisi çocuk istiyor. Ancak bana baskı yapmıyor.
Dostluktan evrilen bir ilişki olduğu için baskının ve ısrarın bende olumlu hiçbir sonuç vermeyeceğini bilerek daha ılımlı yaklaşıyor.
Ona göre her şey nasip ve olacağı varsa olur.
Bunu düşünerek stres ve ya sorun yaratmaz
Mutluluğunuz, birbirinize anlayışınız daim olsun.

Hanımlar Merhaba;

Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.

1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.

Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.

Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Sertleşmemesi çok normal ,her bünye bir olmaz zaman tanıyın biraz :KK14:

Hanımlar Merhaba;

Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.

1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.

Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.

Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Yani bı sorun var mı bilemem herkesin kendine göre farklı farklı sorunları vardır benim eşimde mesela ereksiyon sorunu hiç yok peşpeşe 3 kere bile yapsak hâlâ ereksiyon halinde oluyor. Ama bizde de mesela erken boşalma sorunu var eşimin yani 1 tanesi 1 dk bile sürmez ilki nerdeyse olay olmadan oluyor. Yani diyeceğim şey şu ki herkeste ayrı ayrı sıkıntılar olabiliyor. Biz kadınlar okuyorum hiç dengi dengine düşmüyor ya çok istekli diye yakiniliyor ya isteksiz diye keşke herkes tam eşini bulabilse çok severek evlendik ama maalesef ondaki isteksizlik ve erken boşalma yıprattı bizi.

Evet ama yapacak bişey yok sprey hap krem kullandı doktora da gitti pek bı çözüm olmadı. Psikolojik mi orasini da anlamadık. 4 senedir evliyiz değişen bişey de olmadı kabullenip beklentiye girmemek hiç degilse insanın yıpranmasıni en aza indiriyor
O zman fazla da zorlamaya gerek yok zamana bırakın inşallah düzelir 1 olsun sağlam olsun derler ya zamanla süre uzar belki

X