Olayı anlatan hastanenin ebesi, çok nadir de olsa menapozdan sonra yumurtlama oluyormuş,bilimsel dayanağı da var.
Zevk almaya devam ediyorsan kuruluk olmuyor, sen de benim gibi çabuk tükenenlerdensin sanırım ben de çok nadir 2.yi isterim 3e hiç teşebbüs etmedim. Biraz da beyinde bitiyor sanırım oragazmdan sonra tamam bitti diye odaklanmazsan kuruluk olmayabilir, ya da çok tahrik olmalısın ki vücut ıslanmayı kesmesin. Zevk almaya devam ettiğin olaydan kopmadığın sğrece vücut ıslanmaya devam eder
Hayvanmış onu yapan, içini parçalamıştır kadının, kanamadan sonra bırakmak demeyelim, öncelikle herkeste kanama olmuyor, bende olmadı ikimiz de çok şaşırmıştık ertesi sabah peçeteye hafif bir pembelik geldi akıntıyla onu da eşim görmedi zaten, tanıdığım pek çok insanda da kanama olmadı. İlişki esnasında erkeğin karşısına bir engel çıkıyor ve erkek o engeli geçiyor, geçerken acıyor biraz, acı devam ediyorsa engeli geçtikten sonra durması lazım çünkü orada bir açık yara oluşuyor ve o yara haliyle bir süre acı veriyor, acı tam anlamıyla geçene kadar her ilişkide yavaş ilerlemek gerekiyor.Acı yoksa durmaya gerek de yok ama çok sert hareket edilmesi uygun değil. Açıklayıcı oldu mu kuzucuk