2. kez lasik olanlar?

assslll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1
0
1
36
merhabalar.. ben iki ay önce lasik oldum fakat numaram 0 lamadı. biri -1.0 diğeri -0.75 civarında kaldı, araba sürerken sıkıntı yaşıyorum gözlük ihtiyacı oluyo ama ikinci lazere de tam cesaret edemiyorum. doktorum tekrar yapabilecegini gözümün uygun olduğunu söyledi.. böyle bi durum yasayan var mı?

merhabalar.. ben iki ay önce lasik oldum fakat numaram 0 lamadı. biri -1.0 diğeri -0.75 civarında kaldı, araba sürerken sıkıntı yaşıyorum gözlük ihtiyacı oluyo ama ikinci lazere de tam cesaret edemiyorum. doktorum tekrar yapabilecegini gözümün uygun olduğunu söyledi.. böyle bi durum yasayan var mı?

Merhaba,
Ben de lasik olalı 8 gun oldu fakat benmki de tam sıfırlanmadı sanırım cunku arac kullanırken tabelaları okumakta sıkıntı yasıyorum. Henuz doktora gitmedim fakat tek sag ile baktıgımda soldan daha bulanık. Gecede ışıklar saçılıyor mesela sokak lambaları. 20 gun sonra kontrole gidecegim izmire. 2. Kez yapılabiliyormus lasik. Acaba siz nerde ameliyat olmuştunuz ve ikinci duzeltmeyi oldunuz mu? İlk lasiden once goz numaranız neydi? Bnm sol sag 2.50-3.00 miyoptu. Ama damlalı muaynede -2.50 ve -2.75 cıktı. Ona gore yaptılar ameliyatı. Cok endişeliyim. Korneam 495-500 arasıydı. 2. Kere olunursa nasıl olur? Lutfen cevaplayarak yardım ediniz.

Back