-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ben de evliliğimin 11.ayında evi terkettim şiddet nedeniyle. Benim eşyalarımı arkamdan 1 ay sonra kamyonla göndermişti annemin evine. Çamaşır makinem bulaşık makinem,tabak çanağım çatal kaşık takımım halılarım tüllerim,hepsinin parasını ben ödemiştim. o buzdolabı ve yatak odası tv bir de koltuk takımını almıştı. Bana parasını benim ödediğim şeyleri göndermiş. 5 sene sonra 2.kez evlendim. Valla kullanabildiklerimi kullanıyorum neden kullanmayayım, bu ekonomik zorlukta, eşim de sorun etmedi eşyaya anlam yüklemeye gerek yok dedi. kullanmak istediklerini kullan dedi.11 ay evli kaldım ama ilk 5-6 ayı annesinin evinde köyde kalmıştık. O yüzden çok az kullanılmıştı eşyalarım. Ama seninki sevgilisiyle yaşamış bir de 2 sene sonra almışsın. o yüzden kullanabilir miydim bilemedim. benden farklı senin durumun.
Evinizde çok az olmazsa olmaz dediğiniz bir kaç parça eşya olsun. Gerisini isterseniz satın. Ama öncesinde iyice dolaşın bakın fiyatlara. Çok gereksiz fazladan çeyiz olsun diye alınan eşyaları biriktirmeye gerek yok ama eninde sonunda alınacak eşyalar için fazla para vermenize de gerek yok. Ailenizin aldığı hiç bir şeyi dağıtmayın
Yine hakikatli qdammış, gel al bir de nakliye/kamyon parasiyla ugrasamam dememisBen de evliliğimin 11.ayında evi terkettim şiddet nedeniyle. Benim eşyalarımı arkamdan 1 ay sonra kamyonla göndermişti annemin evine. Çamaşır makinem bulaşık makinem,tabak çanağım çatal kaşık takımım halılarım tüllerim,hepsinin parasını ben ödemiştim. o buzdolabı ve yatak odası tv bir de koltuk takımını almıştı. Bana parasını benim ödediğim şeyleri göndermiş. 5 sene sonra 2.kez evlendim. Valla kullanabildiklerimi kullanıyorum neden kullanmayayım, bu ekonomik zorlukta, eşim de sorun etmedi eşyaya anlam yüklemeye gerek yok dedi. kullanmak istediklerini kullan dedi.11 ay evli kaldım ama ilk 5-6 ayı annesinin evinde köyde kalmıştık. O yüzden çok az kullanılmıştı eşyalarım. Ama seninki sevgilisiyle yaşamış bir de 2 sene sonra almışsın. o yüzden kullanabilir miydim bilemedim. benden farklı senin durumun.
Benim kredi kartımdan taksitli para çekip iddaya yatırmıştı benden habersiz. Bana olan borcundan kamyon parasını düşüp öyle parayı göndermiş kamyoncuya vermiş. Hesaplı da adamdı rahmetli :)Yine hakikatli qdammış, gel al bir de nakliye/kamyon parasiyla ugrasamam dememis
Satip parasini da yememis.
Yine iyi adammış rahmetli
Annene ver canım hiç kullanma . Az boz biseyler yasamamissin belliki . Ben kullanmazdım sahseen
Ben evden ayrılırken taksitlerini kendim ödediğim eşyaları aldım çıktım.Yeni eve üç parça beyaz eşya almıştım onlar bile nasıl sıkıştırdı.İyi ki bırakmamisim.Hicbir olumsuz hissim olmadı kullanırken deKısacık özet geçeyim. Bir evlilik geçirdim. İki ay sürdü. Şiddet gösterdiğini anlayınca bıraktım çıktım. Polisli bir olay olduğu için ne o şehre döndüm ne o eve girdim. Sadece kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi aldım çıktım. Çekişmeli süreç bitti 2 yılın sonunda çeyizimi aldım.
Ben evi terk ettikten bir ay sonra sevgilisi ile yaşamaya başladı. O sebeple yatak odası takımımı filan almadım bıraktım. Öyle ki kutulu bornoz takımımı açmışlar kullanmışlar öylece pis bir şekilde verdiler attım hep ( Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza)
Kendi evimi kurdum gerek sıfır gerek spotcudan.
Ömrüm borç ödemekle geçti.
Şimdi Yeniden ev kurucam çoğu şeyi tv yatak gibi kendi aldığım deyileri kullanacağım.
Kafama takılan o evde iki yıl kalmış eşyalar mesela yemek ve kahvaltı çkb takımı gibi. Kahvaltı takımımı mesela kırmışlar kullanmışlar. Annem onun parasını ben ödedim kullan diyor. Ben evime sokarsam acaba keyfimi kaçırır mı emin olamıyorum sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsanız ne yapardınız yada ne yaptınız zamanında ?
Aşk.size kötü olan biri başkasına nasıl iyi olabiliyor .. cidden üzülüyorum bu haberleri duyunca onlarda olupta bizde olmayan ne ki
Olmuyor erkeklere birşey olmuyor.. etrafımda cok boşanan çift var erkeklerin umrunda değil, ne babalık ne kocalık vasfına sahipler bende nasipse boşananlar kervanına katılacağım.. yalnızlık bu zamanda bulunmaz nimet gibi görünüyorAşk.
Kendinize haksızlık etmeyin, sizin bir eksiğiniz yok. Ne kadınlar seviliyor, ne kadınlar. O yüzden sevilmediğiniz yerde zaman kaybetmeyin. Giden sizin ömrünüzden gider. Kimseye bişey olmaz.
Allah hayırlı kapılar açsın.Olmuyor erkeklere birşey olmuyor.. etrafımda cok boşanan çift var erkeklerin umrunda değil, ne babalık ne kocalık vasfına sahipler bende nasipse boşananlar kervanına katılacağım.. yalnızlık bu zamanda bulunmaz nimet gibi görünüyor