- 1 Nisan 2021
- 1.530
- 1.505
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ben yemek takımımı ve mutfak eşyalarımı almıştım geri (az kullanılmış ve iyi durumda olanları.) hepsini de keyifle kullanıyorum. Yatak odası takımımı geri almamıştım, eski eşim kullandı, ben de sorun etmedim. İyi durumda olan ve yenisi pahalı olan eşyalarınızı kullanmanızda bir sakınca olmadığını düşünüyorum.Kısacık özet geçeyim. Bir evlilik geçirdim. İki ay sürdü. Şiddet gösterdiğini anlayınca bıraktım çıktım. Polisli bir olay olduğu için ne o şehre döndüm ne o eve girdim. Sadece kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi aldım çıktım. Çekişmeli süreç bitti 2 yılın sonunda çeyizimi aldım.
Ben evi terk ettikten bir ay sonra sevgilisi ile yaşamaya başladı. O sebeple yatak odası takımımı filan almadım bıraktım. Öyle ki kutulu bornoz takımımı açmışlar kullanmışlar öylece pis bir şekilde verdiler attım hep ( Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza)
Kendi evimi kurdum gerek sıfır gerek spotcudan.
Ömrüm borç ödemekle geçti.
Şimdi Yeniden ev kurucam çoğu şeyi tv yatak gibi kendi aldığım deyileri kullanacağım.
Kafama takılan o evde iki yıl kalmış eşyalar mesela yemek ve kahvaltı çkb takımı gibi. Kahvaltı takımımı mesela kırmışlar kullanmışlar. Annem onun parasını ben ödedim kullan diyor. Ben evime sokarsam acaba keyfimi kaçırır mı emin olamıyorum sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsanız ne yapardınız yada ne yaptınız zamanında ?
Eger evden cikinxa kisa sure sonra alinmia olsa kullanirdim. Ama garsoniyer olarak kullanmis evi. Kullanmazdm o yuzdenKısacık özet geçeyim. Bir evlilik geçirdim. İki ay sürdü. Şiddet gösterdiğini anlayınca bıraktım çıktım. Polisli bir olay olduğu için ne o şehre döndüm ne o eve girdim. Sadece kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi aldım çıktım. Çekişmeli süreç bitti 2 yılın sonunda çeyizimi aldım.
Ben evi terk ettikten bir ay sonra sevgilisi ile yaşamaya başladı. O sebeple yatak odası takımımı filan almadım bıraktım. Öyle ki kutulu bornoz takımımı açmışlar kullanmışlar öylece pis bir şekilde verdiler attım hep ( Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza)
Şimdi Yeniden ev kurucam çoğu şeyi tv yatak gibi kendi aldığım deyileri kullanacağım.
Kafama takılan o evde iki yıl kalmış eşyalar mesela yemek ve kahvaltı çkb takımı gibi. Kahvaltı takımımı mesela kırmışlar kullanmışlar. Annem onun parasını ben ödedim kullan diyor. Ben evime sokarsam acaba keyfimi kaçırır mı emin olamıyorum sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsanız ne yapardınız yada ne yaptınız zamanında ?
Sen geri al da için almazsa satarsın, yenilerini alırsın. onlara bırakma yani.
Eger evden cikinxa kisa sure sonra alinmia olsa kullanirdim. Ama garsoniyer olarak kullanmis evi. Kullanmazdm o yuzden
Vallahi benim asla keyfimi kacirmaz. Omu odemis ben odemisim pasalar gibi kullanirim hic ani falan da aklima gelmez daha guzel yemekler yaparim afiyetle o tabaklarda yerimKısacık özet geçeyim. Bir evlilik geçirdim. İki ay sürdü. Şiddet gösterdiğini anlayınca bıraktım çıktım. Polisli bir olay olduğu için ne o şehre döndüm ne o eve girdim. Sadece kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi aldım çıktım. Çekişmeli süreç bitti 2 yılın sonunda çeyizimi aldım.
Onların kullandığı eşyaları 2.el sitelerde satışa çıkarır elime geçen parayı yenisini almakta kullanırdım
Kötü hatıralar barındıran eşyalar ruh sağlığından önemli mi
Sekiz ay evli kaldım bir üstümdeki kıyafetimle çıktım. Onları da geldikten sonra ailem kıyafet aldı ve çöpe attım o bir kat kıyafetide terliğe kadar düşün.
Çeyize gelecek olursak bir parça birşey almadım ve ev olduğu gibi düzülü duruyor almayı da düşünmüyorum ne yaparlarsa yapsınlar.
Senin yerinde olsam eskiye dair bırak yeni kuracağım yuvayı şu an bile hayatımda bırakmazdım bir iz ki öyle de yaptım tavsiye ederim.
Kuracağın yeni yuvanda da rabbim musmutlu etsin seni
Herşeyin bir enerjisi olduğuna inanıyorum ben, o yüzden kullanmazdim sanırımKısacık özet geçeyim. Bir evlilik geçirdim. İki ay sürdü. Şiddet gösterdiğini anlayınca bıraktım çıktım. Polisli bir olay olduğu için ne o şehre döndüm ne o eve girdim. Sadece kişisel eşyalarımı kıyafetlerimi aldım çıktım. Çekişmeli süreç bitti 2 yılın sonunda çeyizimi aldım.