Gebeliğe Hazırlık 2 kez basarisiz tup bebek denemesi sonrasi neler yaptiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel transfer edilecek yumurtalarınız oluşmuş benim transfer surecine kadar ulaşamadı yumurtalar. Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar

Ne guzel transfer edilecek yumurtalarınız oluşmuş benim transfer surecine kadar ulaşamadı yumurtalar. Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar

Canım böylesi de zor.. doktorum bu kez gebelik bekliyoruz demişti o kadar umutluydum ki 2. Tüp bebek tedavisinde 2 tane embriyo transfer edildi..
Umutlandiriyorlar ve ellerim bomboş kalıyor..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Doktorum aspirin başlattı şimdiden, gebelik olur olmaz iğne başlayacağız dedi...Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak çok acı, korkuyorum, tüp bebek ve pgt de var aklımda ama bilmiyorum
Tek sorun pıhtılaşmaysa eğer gerekli ilaçlar kullanıldıktan sonra birşey olmayacaktır inşallah

Amin insallah

Insallah ama biz sorunun ne olduğunu bilmiyoruz igneyi ben istedim Hayırlısı olsun hepimiz için...
Muhtemelen pıhtı ile alakalıdır yani arkadasiminda 2 kez düşüğü olmuştu hem de az miktarda pıhtılaşma olmasına rağmen etkiliyormus. Hissediyorum bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı olacak

Muhtemelen pıhtı ile alakalıdır yani arkadasiminda 2 kez düşüğü olmuştu hem de az miktarda pıhtılaşma olmasına rağmen etkiliyormus. Hissediyorum bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı olacak
Ayyy inşallah ya Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Oncelikle allah bagislasin evladinizi Meryem ana otunu nasil kullandiniz kac gun kullandiniz tarifini verirmisiniz ?

Oncelikle allah bagislasin evladinizi Meryem ana otunu nasil kullandiniz kac gun kullandiniz tarifini verirmisiniz ?
Canim vesile olunca hersey bahane. Meryem ana otuda turkiyede yok diye biliyorum, yurt disindan getiren bi arkadasim vardi.nasip kismet, bu isler. Ve her nasip vaktini bekler.

Burda bir arkadas bahsetmisti çörek otu bal tarçın karışımı sanırım bana onun faydasi oldu cok şükür şu an 17 haftalik hamileyim darısı isteyen herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…