Ben varım Kendi doktorundan memnun olmama rağmen bana yeni bir umut olması açısından yeni ve daha kaliteli ve yani teknolojileri uygulayabilecrk bir doktor buldum ve yaşam tarzımız tamamen değiştirdik. Benimde yumurtalarım kalitesizdi beslenmemize dikkat ettik, era, cd56, NGS, histereskopi hepsini son tedavimizde denedik ve zamanıda gelmişti belkide 4.tedavimizde Rabbim bebeğimizi verdi bize. Sizde pes etmeyin inşallah emeklerimizin sonucunu sizde alırsınızMerhabalar 2 defa başarısız tup bebek denemesi sonrasi neler yaptınız. Yontemlerden bir tanesi zift yontemi digeri normal tup bebek yontemiydi ikisinde de 5 yumurta toplandigi soylendi zift yonteminde 2 tane yumurta transfer edildi ama tutmadi. Diger yontemde yumurtalar 5. Gune ulasamadi. Yumurta rezervi azalmis ve yumurtalar kalitesiz. Benim gibi olup hamile kalan var mi acaba?
Bende varimMerhabalar 2 defa başarısız tup bebek denemesi sonrasi neler yaptınız. Yontemlerden bir tanesi zift yontemi digeri normal tup bebek yontemiydi ikisinde de 5 yumurta toplandigi soylendi zift yonteminde 2 tane yumurta transfer edildi ama tutmadi. Diger yontemde yumurtalar 5. Gune ulasamadi. Yumurta rezervi azalmis ve yumurtalar kalitesiz. Benim gibi olup hamile kalan var mi acaba?
Insallah cok cok istiyorum olmasını. Hangi doktor acaba nerede yaptirdiniz son tedaviyiBen varım Kendi doktorundan memnun olmama rağmen bana yeni bir umut olması açısından yeni ve daha kaliteli ve yani teknolojileri uygulayabilecrk bir doktor buldum ve yaşam tarzımız tamamen değiştirdik. Benimde yumurtalarım kalitesizdi beslenmemize dikkat ettik, era, cd56, NGS, histereskopi hepsini son tedavimizde denedik ve zamanıda gelmişti belkide 4.tedavimizde Rabbim bebeğimizi verdi bize. Sizde pes etmeyin inşallah emeklerimizin sonucunu sizde alırsınız
Bende su anda hayit ekstrakti çörek otu bal karisimi ne bulduysam yapiyorum meryem ana otunu hic duymadim arastiracagim.Bende varim
2 aşilama ve 2 tüp bebek tedavisinden sonra dogal yolla hamile kaldim.
ilk tüp bebekte 1tane 5.gün embriyosu, 2.ci de 3 tane embriyo trannsfer edildi ayrica biliyosun torba torba ilaçlar, iğneler vs. ama olmayinca olmuyor, ki benim gittigim hastane çok bilinen iyi bir hastane ve cok iyi bir prof. tarafindan yapilmişti.
5 ay sonra hamile oldugumu ögrendim çok şükürki
o ay meryem ana otunu kullanmiştim ayrica.
Bilmem hic duydunuz mu, isterseniz bi arastirin
hersey gönlünüzce olsun
Allah isteyen herkese versin ❤
Yas 29. Amh 1.39Amh iniz kaç çıktı ? Ve yaşınız kaç ?
Rezerviniz gayet iyi. Yumurtalarıniz ben gibi kaliteli değil muhtemelenYas 29. Amh 1.39
Olabilir fsh 10.84 gelmiş. Kalite artırmaya çalışıyorum en son ki tup bebek denemem martta olmuştu. Şu an kaliteyi artırmaya çalışıyorumR
Rezerviniz gayet iyi. Yumurtalarıniz ben gibi kaliteli değil muhtemelen
Fsh da çok kötü değil inşallah yakın zamanda hamile kalirsinizOlabilir fsh 10.84 gelmiş. Kalite artırmaya çalışıyorum en son ki tup bebek denemem martta olmuştu. Şu an kaliteyi artırmaya çalışıyorum
İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinFsh da çok kötü değil inşallah yakın zamanda hamile kalirsiniz
3. Tedavimide 4. Tedavimide İstanbul Bahçeci Mustafa Bahçecide yaptırdım canımInsallah cok cok istiyorum olmasını. Hangi doktor acaba nerede yaptirdiniz son tedaviyi
Doğal yoldan denedim. Çok şükür gebe kaldım. Bekleyen 1 embriyom var.Merhabalar 2 defa başarısız tup bebek denemesi sonrasi neler yaptınız. Yontemlerden bir tanesi zift yontemi digeri normal tup bebek yontemiydi ikisinde de 5 yumurta toplandigi soylendi zift yonteminde 2 tane yumurta transfer edildi ama tutmadi. Diger yontemde yumurtalar 5. Gune ulasamadi. Yumurta rezervi azalmis ve yumurtalar kalitesiz. Benim gibi olup hamile kalan var mi acaba?
Amin insallah bizimde kendiliğinden olur Allah isteyen herkese nasip etsinDarısı canı gönülden isteyip emek verenlerin başına
Merhaba yumurta kalitesini neye göre belirliyorlar bilginiz var mı acaba? Bana yumurtalar gayet güzel dediler ama 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu nedenini bilmiyoruz tüp bebek önermediler. 2 genimde heterozigot mutasyon var ama pıhtılaşma icin onemli degil dediler ben su anda onun uzerine yogunlasiyorum ama acaba yaşa bağlı kalite sorunu mu var diye dusunmuyor da degilimR
Rezerviniz gayet iyi. Yumurtalarıniz ben gibi kaliteli değil muhtemelen
Bazı doktorlar az bir oranda pıhtılaşmayı önemsiz görürken bazi doktorlar fazlasiyla önemsiyor. Örnek vereyim arkadaşım 2 kez düşük yaptı sonra az bir oranda pıhtılaşması çıktı. Doktoru önemli değil demiş. Sonra farklı bir doktora gitti tüm önlemleri alarak yeniden hamile kaldı şuan bebeği 5 aylık. Demek ki az bile olsa etkiliyor. Mesela benim yumurtalarim yeterince büyümüyor o yüzden kalitesi düşük. Siz de pıhtılaşma sorununu önemseyen bir doktorla yolunuza devam edinMerhaba yumurta kalitesini neye göre belirliyorlar bilginiz var mı acaba? Bana yumurtalar gayet güzel dediler ama 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu nedenini bilmiyoruz tüp bebek önermediler. 2 genimde heterozigot mutasyon var ama pıhtılaşma icin onemli degil dediler ben su anda onun uzerine yogunlasiyorum ama acaba yaşa bağlı kalite sorunu mu var diye dusunmuyor da degilim
Doktorum aspirin başlattı şimdiden, gebelik olur olmaz iğne başlayacağız dedi...Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak çok acı, korkuyorum, tüp bebek ve pgt de var aklımda ama bilmiyorumBazı doktorlar az bir oranda pıhtılaşmayı önemsiz görürken bazi doktorlar fazlasiyla önemsiyor. Örnek vereyim arkadaşım 2 kez düşük yaptı sonra az bir oranda pıhtılaşması çıktı. Doktoru önemli değil demiş. Sonra farklı bir doktora gitti tüm önlemleri alarak yeniden hamile kaldı şuan bebeği 5 aylık. Demek ki az bile olsa etkiliyor. Mesela benim yumurtalarim yeterince büyümüyor o yüzden kalitesi düşük. Siz de pıhtılaşma sorununu önemseyen bir doktorla yolunuza devam edin
Yumurta kalitesine ve rezervine amh ve fsh dan bakiyorlar galibaMerhaba yumurta kalitesini neye göre belirliyorlar bilginiz var mı acaba? Bana yumurtalar gayet güzel dediler ama 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu nedenini bilmiyoruz tüp bebek önermediler. 2 genimde heterozigot mutasyon var ama pıhtılaşma icin onemli degil dediler ben su anda onun uzerine yogunlasiyorum ama acaba yaşa bağlı kalite sorunu mu var diye dusunmuyor da degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?