• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 kez basarisiz tup bebek denemesi sonrasi neler yaptiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
1. Transfer de hidrosalpenks vardı..
2. Transfer de prolaktin hormonunu yükselmiş..
3. Tüp bebek tedavisine uzun protokol du prolaktinim düzeldi şuan herşey normal.. nisan da transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu
Temmuz sonunda transfer yapılacak nasipse inşallah...
Ne guzel transfer edilecek yumurtalarınız oluşmuş benim transfer surecine kadar ulaşamadı yumurtalar. Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar

Ne guzel transfer edilecek yumurtalarınız oluşmuş benim transfer surecine kadar ulaşamadı yumurtalar. Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar

Canım böylesi de zor.. doktorum bu kez gebelik bekliyoruz demişti o kadar umutluydum ki 2. Tüp bebek tedavisinde 2 tane embriyo transfer edildi..
Umutlandiriyorlar ve ellerim bomboş kalıyor..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Doktorum aspirin başlattı şimdiden, gebelik olur olmaz iğne başlayacağız dedi...Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak çok acı, korkuyorum, tüp bebek ve pgt de var aklımda ama bilmiyorum😕
Tek sorun pıhtılaşmaysa eğer gerekli ilaçlar kullanıldıktan sonra birşey olmayacaktır inşallah 😊

Canım böylesi de zor.. doktorum bu kez gebelik bekliyoruz demişti o kadar umutluydum ki 2. Tüp bebek tedavisinde 2 tane embriyo transfer edildi..
Umutlandiriyorlar ve ellerim bomboş kalıyor..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Amin insallah

Insallah ama biz sorunun ne olduğunu bilmiyoruz :KK43: igneyi ben istedim:KK43: Hayırlısı olsun hepimiz için...
Muhtemelen pıhtı ile alakalıdır yani arkadasiminda 2 kez düşüğü olmuştu hem de az miktarda pıhtılaşma olmasına rağmen etkiliyormus. Hissediyorum bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı olacak 😊

Muhtemelen pıhtı ile alakalıdır yani arkadasiminda 2 kez düşüğü olmuştu hem de az miktarda pıhtılaşma olmasına rağmen etkiliyormus. Hissediyorum bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı olacak 😊
Ayyy inşallah ya 🤲 Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah 🤲

Bende varim ✋
2 aşilama ve 2 tüp bebek tedavisinden sonra dogal yolla hamile kaldim.
ilk tüp bebekte 1tane 5.gün embriyosu, 2.ci de 3 tane embriyo trannsfer edildi ayrica biliyosun torba torba ilaçlar, iğneler vs. ama olmayinca olmuyor, ki benim gittigim hastane çok bilinen iyi bir hastane ve cok iyi bir prof. tarafindan yapilmişti.
5 ay sonra hamile oldugumu ögrendim çok şükürki 🤲
o ay meryem ana otunu kullanmiştim ayrica.
Bilmem hic duydunuz mu, isterseniz bi arastirin :KK66:
hersey gönlünüzce olsun
Allah isteyen herkese versin ❤
Oncelikle allah bagislasin evladinizi 🤲🏻🤍 Meryem ana otunu nasil kullandiniz kac gun kullandiniz tarifini verirmisiniz ?🙏🏼🙂

Oncelikle allah bagislasin evladinizi 🤲🏻🤍 Meryem ana otunu nasil kullandiniz kac gun kullandiniz tarifini verirmisiniz ?🙏🏼🙂
Canim vesile olunca hersey bahane. Meryem ana otuda turkiyede yok diye biliyorum, yurt disindan getiren bi arkadasim vardi.nasip kismet, bu isler. Ve her nasip vaktini bekler.

Burda bir arkadas bahsetmisti çörek otu bal tarçın karışımı sanırım bana onun faydasi oldu cok şükür şu an 17 haftalik hamileyim 🙏🙏 darısı isteyen herkese insallah

Back
X