2.İstanbul buluşması fotolar

Bu arada Dark'cım biraz zayıfladım evet canım, dikkatine hayranım :)
Biri de tüm bebişler yüryü heralde demiş. Bengiş hariç evet :) Yalnız biraz kıskandı mı ne, o günden beri sıralamayı bari ilerletti bizimki :)

elmalıcım, çok isterim gelmeyi ama tarih yaklaşana kadar bişii söyleyemem canım, siz kararlaştırın uygun olursam katılırım size:)

olur canım toprak falan ayırmaz pek, şimdilik dik sonra değiştirirsin toprağını

elmalıcım bende yakın tarihe kadar bişey diyeme ama başlamak lazım şimdiden organizasyona..
katılmayı çok isterim.

denizannem buradanda tekrar teşekkürler..
bende hediyeni çok beğendim ve çiçeklerle daha çok haşır-neşir olan kayınvalideme verdim.
kurumaya yüz tutmuş bi çiçeği vardı onun dibine sokuvermiş.
ha sahi masadan en son biz kalktık ve fazladan getirdiğin paketide ben aldım:)
haberin olsun..
kimse kalmayınca..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin yaaa ne diyim..
hayırdır inş.

elmalıcımm masallahhh yurumeye baslamıs eylul halen ayaga kalkıyor ama adım atmıyorr bı anıl kald yurumeyen bırde eylul telde kımınle konussam yuruyormu dıye sormalarına artık sınır oluyorumm off bı yuruseydı gec emekledı gec yuruyecek

elmalım , batunun benginin parmağını ısırmasını anlatmadığın için teşekkür ederim :))) çok naziksinnn

kızlar hepiniz mükemmel çıkmışsınız keşke bende gelebilseydim içim gitti valla en kısa zamanda tekrarlıyalım şöle havanın güzel olduğu bir zaman hepinize kere maşallah

kızlar süpersiniz yaa bayıldım hepinize maşallah

batuşum durmamış hiç piroşun yokluğunu farketmiş çocuk napsınn(

buğra çok şıkmış o gün aldığım duyumlara göre:))

denizannem seninle tanışmayı çok istiyordum cnm eylülcüğümün dediğine göre çok sıcakkanlı ve cıvıl cıvılmışsın... ayrıca andişimin dediğine göre de ilke foto.lardan daha tatlı kartpostaldan fırlamış gibiymiş maşallah kuzucuğa

eylülüm zayıflamışsın sen en son görüştüğümüzden baya zayıf geldin sanki,çokta güzel görünüyosun bayıldım valla fıstık gibisin

duru,bengisu,banusu,yiğit süpersiniz yaa nasılda bıcır bıcır görünüyolar maşallah hepsinee

evet evet buldum nedenini , batu piraye yok diye o kadar huysuzduuuuuuu kaydirigubbakcemile3

gerçekten ya duruyu görünce sakinliyordu zaten , bide piroş olsaydı çocuğum hiç azmayacaktı öyle

Andina'cım yazmakla yazmamak arasında gidip gelmiştim ama olayı sonunda sen ifşa etmişsin. Bu arada 1 değil 2 kere ısırdı Batu kızımın parmağını. O kadar acımış ki kimi görse parmağını gösterip öptürüyor cimcime :))

elmalıcığım bu organizasyon için çok teşekkürler
geniş ve temiz bir yerde toplanmamız çok iyi oldu
etrafın boş olması da çok iyiydi çünkü etrafta bir şey bulup ağızlarına atarlar korkusu olmadı
hijyenik açıdan da istediği kadar yere düşsün bebişler endişelenecek bir şey yoktu

denizannem aloe veralar için de sana çok teşekkürler
hemen babama verdim eksin diye bizim evde bitki işlerinden o sorumlu

andişim ayırmayalım bidaha sevenleri:)))
remediosum gelmeyi çok istiyordum olmadı bidahaki sefere inş.cnm

ayy demin azoyu unutmuşum saçların çok güzel olmuş cnm ayrı bir hava katmış sana ,oğluşun da her zamanki gibi çok yakışıklı maşallah

ya buluşma aralarını bu kadar yakın yapmayın yaa ,biraz ara verin ,hem özleyelim hemde bahane bulmaıyorum kocama ,daha yeni buluştunuz diyo bu nerden çıktı şimdi :))

Elmalım kıyamam ben bengişe , canım yaa..
Tatlım annem batunun parmağını ısırıyormuş tabi canını acıtmadan , batunun da çok hoşuna gidiyormuş bu , o da kızları ısırıyor hoşlarına gitsin diye ama tabi ayarı bilemiyor maymun , gerçekten çok üzüldüm canım ya : ((

Dedim ya haşin seviyor oğluşun :) Gelinin verir ona ayarını zamanı gelince :)

Bu arada herkesin memnun kalmasına çok sevindim. Gerçekten de ortamın sakin ve boş olması bebekler için iyi oldu. Ben de sizlere teşekkür ederim ayrıca :) Sizlerin katılımıyla gerçekleşti bu organizasyon elbette.

Unutmadan Eylül'cüm, seni ayrıca tebrik ediyorum. Ta Çatalca'dan geldin ya, ben hayatta o kadar yol tepemezdim heralde... Bu arada bir sonraki buluşma çok yakın olmasın demişsin ama çok da açmayalım arayı.

nevizade nerde kızlar hadi yakın tarihe ayarlayında bu sefer asla kaçırmam çok özendim size

pirayecim ben hep seninde olacağını düşünmüştüm, üzüldüm göremeyince sağlık olsun diyelim inşallah birdahakine

ayrıca güzel yorumları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, ilke hafta sonu küçük beslemeler gibiydi, babannesi saçının önünü kesmiş, tabi düzgün olmamış, yarın inşallah kestirmek istiyorum, oğlumu o haliyle bile beğenen teyzoşlarını öpüyoruzzz

Kızlar süper bir buluşma olmuş.Eminim çok eğlenmişsinizdir.Bende çok istedim gelmeyi ama hastalık malesef elimizi kolumuzu bağladı.ınşallah bidahaki buluşmada sizlerle tanışma şerefine nail olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…