2.İstanbul buluşması fotolar

evet şimdi yazabilirim sanırım , anca kendime geldim :))

elmalı turtam herşey harikaydı sen de öyle , lelal hep derdi elmalı çok şeker bir insan diye gerçekten çok tatlısın , organizasyon için çoook teşekkürler..

ben gerçekten bittim kızlar çok ama çok yoruldum , kimseyle muhabet edemedim , normalde işde çalışırken bile lelal ve remediosla daha çok konuşuyodum , yağızı bile sevemedim ki en favori erkekimdir kendisi :KK43:
bi dahaki sefere eşimi de getiricem yoruldukça ona veririm artık gezdirir , bulabildiğim tek çözüm bu..

bide batu bugün biraz rahatsız , terlediği için olsa gerek zaten korkuyordum hastalanmasından..

bunun dışında eylülümle de iki çift laf edemedim halbuki çok özlemiştim :KK43:(

azo ve eşine de burdan tekrar teşekkür ediyorum , beni kocama sağ salim teslim ettiler :))
azocum sen de eşin de çok iyisiniz , daha önce seninle bu kadar sohbet etme , birbirimizi tanıma fırsatı bulamamıştık , çok şekersiniz , Allah ailenizin mutluluğunu daim etsin tatlım..

sonra nihayet denizannemi de gördümmm , kendisi şeker mi şeker bir hatun , hepimize aloe vera hediye etti , çok nazik ve düşünceli , ama onunla da konuşamadık maalesef...

derinle ve juliyle anca çocuklar biraraya gelince birbirimize toslama fırsatı yakaladık , onlarla da konuşamadım maalesef :KK43:(

ay kısacası ben dünden hiçbirşey anlamadım , batu çok eğlendi ama ben pestil vaziyetteyim :)) yine de sizlerle olmak çok güzeldi..

bir de beyaz meleğim telefonla katıldı , canım benim sayesinde dışarı kaçıp 2 nefes alabildim , tatlım gel senin için de buluşucaz söz :))

hepinizi öpüyorum kasım anneleri , sizleri ve yavrularınızı çok seviyorum , iyiki varsınız opuyorumnanaktan

ay bide dipnot , gözlerimiz piroşumuzu aradı, keşke gelebilseydin tatlım , ama piroş hasta diye hiç rahatsız etmek istemedim seni , belki piraye olsaydı batu daha uslu olurdu :KK43:

hepinze yorumlarınız için teşekkürler, darkcım seninde pek fazlan kalmadı yanlış hatırlamıyorsam, biraz daha sık dişini:)

ben dünle ilgili birkaç şey daha yazmak istiyorum,
malum ilk kez yüz yüze tanıştım herkesle, ama anneleride bebekleride yıllardır tanıyor gibiydim, burada gerçek hayatta arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı bile paylaştığımızdan olsa gerek herkesi çok yakın buluyorum zaten, görüncede aynı şeyi hissettim,

öncelikle tüm anneler elmalı, derin, lelal, andiş, juli, azo, remedy :KK66:, eylül, hepside gerçekten çok canayakın ve samimi geldi, ( ben nasıl bir tablo çizdim bilmiyorum, denizin yere oturmak istemesi beni oldukça agresifleştirdi aslında)

bebişler ise birer harikaydı, hiçbiri insan yadırgamıyor, kim çağırsa gidiyor kucağına, doğru düzgün hiç birini sevemedim, çünkü hiç biri bir dakika yerlerinde durmadılar:))),

banusu hariç, tatlım benim maşallah nasil sakin bir bebek, gerçi bir ara denizle güzel bir oyuncak kavgasıda yapmayı ihmal etmedilergamyoncuiremsu, ha onunda minyon haline rağmen hafif çıkmış göbüşüne hasta oldum:)):nazar:

batuş kapıda bizi karşıladı, o önde andiş arkada turluyorlardı geldiğimizde, sonra annesinin tsirtünün üzerinden emmeye çalışması gözümün önünden gitmiyor:) tam bir ağır abi maşallah, bengişin parmaklarınıda ham yapmayı unutmadı tabi, haşin erkek severken acı veriyor:))

yağız ilk gittiğimizde paşa paşa oturuyordu ama sonra oda annesini baya peşinden koşturdu, ama maşallah sakin bir bebek, en azından deniz gibi bağrınıp durmadı:) maşallah yağızımada:nazar:

buğrada çok efendi bir bebek, çok insancıl ve güleryüzlü annesinide çok fazla üzmedi, buğrayada maşallah,:nazar:

bengisuda tam bir hanımefendi, çok uykusu olmasına ve annesini emme fırsatı bulamamasına rağmen tüm misafirperverliğiyle ağırladı arkadaşlarını, bir ara kucağıma alma fırsatım bile oldu, çokta güleryüzlü ayrıca, maşallah kızıma:nazar:

ömer kaan süperdi, tam abi:)) nasıl güleryüzlü nasıl efendi, anne babası gibi, ama diğerlerinin hepsi gibi çokta hareketli, karabiberimede maşallah:nazar:

evettt sona fındık kurdu duru kaldı, yavrum benim oda acayip insancıl ama erkek bebişlere taş çıkartacak kadarda hareketli bıcır bıcır annesinin anlattığı kadar var, anneciğini kurabiyeye buladı, sanırım sonra ham yapmıştır annesini maşallah cimcimemede:nazar:

denizde bir ara çok uykusu gelip bağırmaya başlamasaydı çok daha iyi olurdu ama ne yapalım, oğlumun güler yüzünü pek göremediniz, cidden tanıyamadım çocuğumu bişiiler oldu, sanırım çok engellememe kızdı, yinede beğim oğlumada maşallah:nazar:

andinacım evet tatlım dünden hiçbirşey anlamadığın alenen belliydi ,batu ile ilgilwnmekten kimseyle konuşamadın ,artık birdahakine ev buluşması ayarlar rahat ederiz ..

şimdi de bendeki fotolar geliyor ..

azo o gün harikaydı ,yeni imajına hasta oldum ,gece rüyama bile girmişsin kız :))

derin yine çok güzeldi ,oğlu inanılmaz yakışıklıydı ,çok güzel giydirmişti annesi buğrayı yine..

kızlar hepiniz süpersiniz..
en çok bebişlerin pozlarına bayıldım.. hepsin ne kadar tatlılar yav.
banusu, deniz, duru, buğra,ömer kaan,batuş bengisu,hangisini unuttum diyordum yağız bey hepinizi kocaman öpüyorum...
hepside yürüyor sanırım hep ayaktalar..
buğranın oyuncağından bizdede var.. ilk görüşte bebeklere cazip gelen bir oyuncak ama sonra çabuk hevesleri geçti benimkilerin...arada kaan kıvırmalı tarafının sesi için açıp kapatıyor..
bu arada herkesi tanıdım resimlerden ama elmalıcım kusuruma bakmasın bir onu bu güzel bayan kimmiş diye düşündüm hep resimlerde sanırım facede bende kayıtlı değil..
elmalıcım çok tatlısın.. sanırım organizasyonda emeğinde fazlaymış iyi yapmışınız ne güzel olmuş.. ama çok yorulmuşunuz yorumlardan öyle anladım....
ama yinede herşeye değmiş hepinizi çok beğendim.. denizannemde katılmış bu buluşmaya.. görürgörmez tanıdım..

kaan acayip sıcakkanlı bir çocuktu ,hatta ben giderken bırakmadı elimi ,benimle gelmek istedi..

resmi çevirmiştim ama yine yan çıkmış idare ediverin

denizannem o kadar sevimli bir hatunmuş ki ,ben çok sevdim ,heleki oğlu yokmu maşşallah kız güzeli ..

tek kelıme ıle hepınızı ve bebıslerınıze maasallah guzeller
super bır organızasyon olmus tebrıkler
hepınız bırbırınızden guzel ve neselısınız

açıyom açıyom sayfalar fotolar görünmüyo yaa:KK43:
çok merakta ettim eylül ün gönderdiklerini göremedim..
akşamı beklicez mecbur:KK43:
kızlar bu arada güzel yorumlarınız içinde ayrıca teşekkürler:)
hepinizi çok seviyorum.
ve dediğim gibi en kısa zamanda tekararlayalım ama bu sefer çocuksuuuuuuuuuuzzz....

eylülüm o senin güzelliğin şekerim:)
nasıl gördün kız rüyanda?

Canlarım bunlar nasıl güzel fotolar.Ben de resimleri görünce bebelerin arasına dalıp bi onu bi bunu mıncıklamak istedim.Ya nasıl şeker onlar..Annelerde biraz kilo vermiş ve güzelleşmişler.Azo harbiden hoş olmuşsun canım.Diğer annişlerde güzel ama Azo imaj değiştirmiş herhal..Bie de Banusu ve ılkenin olduğu fotoğraf nasıl güzel çıkmış.Hepiniz çok tatlısınız.Bu fotoları görünce iyi ki burdayım diyorum...

Ay Eylül son fotolar da çok güzel, eline sağlık :)

Denizannem hiç agresifliğini göremedik :) Hatta ben çok neşeli gördüm seni. Birazcık daha ciddi bir denizannem bekliyordum nasıl şen şakrak biri çıktı geldi :)) Çok naziksin bu arada sağol aloe veralar için.

allahım yerım bu tatlı bebıslerı ne guzeller boyleee oyuncak kavgası resımlerıne bıttımmm :))

annıslerımızde super cıkmıss masallahhh :)))

Ay Eylül son fotolar da çok güzel, eline sağlık :)

Denizannem hiç agresifliğini göremedik :) Hatta ben çok neşeli gördüm seni. Birazcık daha ciddi bir denizannem bekliyordum nasıl şen şakrak biri çıktı geldi :)) Çok naziksin bu arada sağol aloe veralar için.

sağol tatlım güzel düşüncelerin için,
ayrıca güle güle büyütün bitkilerinizi:))

azocum hemen anlatayım ,bize gelmişsin kaan uyumuş ,melisin yatağına yatırmışsın ,bizde sohbet ederiz diye beklerken bi bakmışım sende benim yatağıma yatmışsın :))) üstümü ört diyosun ,ay diyorum ne rahat kadın girdi yattı .:)))) rüya işte ..

Kızlar, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama en çok sizleri yakından tanımak mutlu etti beni... Sanki senelerdir tanıdığım eski dostlarımla tekrar bir araya gelmiş gibi hissettim. Denizanası'nın dediği gibi bebeklerimiz de sanki her gün gördüğü insanları tekrar görmüş gibi hiç yadırgamadılar kimseyi...

Bebişlerin peşinde koşturmaktan çok fazla sohbet etmeye fırsat bulamasak da Julianne, Denizanası, Derinxby, Remedios, Andina, Eylül ve Azo'yu gerçekten çok sevdim. Hepsi birbirinden cici ve tatlı kızlar. Bu arada Lelal'imi saymıyorum onu zaten tanıyordum ama şimdi kaynaşma fırsatı bulduk :)

Daha da kaynaşmak için Juli'nin önerisi Nevizade benim için de süper fikir. Benim işim gücüm Bengi'yi babaya satmak zaten, yine satarım n'olacak!

E o zaman bir sonraki buluşma Nevizade anneler buluşması mı oluyor? Andina da gelmeye dünden razı kanımca :) Hadi bakalım gelenler kaleye mum diksin :) Bana haftaya uymaz ama 19-20'si uyar...

Bu arada Denizannem, aloe vera için tekrar teşekkür ederim canım. Yalnız ben hala toprak bulamadım koyacak. Bahçeden gül ağaçlarının dibinden toprak alsam azıcık olur mu acep?

X