2.İstanbul buluşması fotolar

julicim sendeki fotolarda süpermiş,

ben yeni uyutabildim, dönerken biraz arabada uymuştu sonra yeni uyudu, sanırım bütün gün koşturduğundan heryeri ağrıdı:)

kızlar çok süper bir gündü
ama anladım ki böle bir günü sonunda bir bakıcı veya özel anne masaj seansı falan lazım
heryerim ağrıyor
özellkle de başım çatlıyor kollarım kopuyor resmen
ama herşeye değdi nasıl enerji sarfettiler
organizasyon sahibi eylül ve elmalıcım herşey çok güzeldi kızlar
emeğinize sağlık
kızlar iyiki kasım annesiyiz seviorum sizleri
bu canavrların peşinde koşturmaktan hiç şöle oturup da iki çift laf edemedik ama bence en kısa zamanda bir de çocuksuz bir organizasyon yapalım derim

teşekkür ederiz teyzesi:)

bu arada dediğin gibi kendini şarj etti ve 10.30 a kadar aynı tempo koşturdu, üstelik uyumamak içinde direndi babası uyuttu sonunda, çok cırladı bugün yaaa, yerde rahat rahat oynayamadıya, tek derdi oydu

birde tam çıkacakken bir ara baktım durunun yanına gitmiş oturmuş yere, duru oturuyor olsaydı kucağına yatacaktı:)))

O değilde herkes Nevizade diye ölüyordu gitsek mi bir haftasonu öğleden sonra bebişleri bırakıp babalara şöyle 2 saat takılsak çocuklu 5-6 saate bedeldir :)) Elmalıcım ne diyosuuuun :))

aynı şeyi eşim söyledi, bişii anlamadınız bir daha çocuksuz buluşun diye,

ya bakmaya doyamadım bunlara açıp açıp bakıyorum kuzulara

ayyy bayildim sizlere,hepiniz harikasiniz..

cok icten bi keske dedim,keske bende olsaydim yaninizda

duruya,bugraya,bengisuya
ilke denize,banusuya
yagiza,batusa,ömer kagana kocaman masallah..

hepinize tekrar teşekkürler kızlar..
güzel bir gün geçirdik ve fotolar süper.
sizleri çok seviyorum.
keşke bütüm kasım anneleri bir arada olsaydık.ama aramızda olmayanlar kalbimizdeydi:)
julicim katılıyorum sana.
şöle 2 saat hiç fena olmaz çocuksuz..
daha çok şey paylaşır,kaynaşırız..:)

gelir gelmez gölerim ilk bu topiği aradı bu kasım kuzuları bendeki tüm siniri stresi alıp götürüyor yaa bayılıyorum hepsine herşey çok güzel görünüyor kızlar anneler birbirinden gözler yalnız Eylül önceki buluşmaya göre çok zayıflamış çıtır hatun olmuş söylemeden edemeyeceğim
telefonla bağlanabildim ben de aranıza çok ta mutlu oldum telefonda andinama da söyledim tekrar edeyim kısmat olursa istanbula gelirsem aynı buluşmadan istiyorum haberiniz olsun. zemuszemus öyle çocuksuz falan da değil çünkü bu kuzuların hepsini bir ısırasım var

ayy ya resimlere bayıldım harikasınız nasıl çok istedim sizlerle olmayı bilemezsiniz annem böbreklerinden rahatsızlandı tas düşürüyo bırakıp gelemedim ama aklım hep sizdeydi bidaha böle bişi düzenleyinde geliyim ya içimde kaldı bebişlerinizde sizde çoook güzelsiniz

selam kızlar ,bende ancak gelebildim ,malum melisi anneme bırakmıştım almaya gittim gece kaldım ..

gelelim düne ,çok güzel bir gündü ,hepiniz harikaydınız ,sizleri izlerken ben yoruldum inanın ,tüm bebekleimiz büyümüş hepsi yürüyor ,harikalardı ,

elmalıcım sana tekrar teşekkür ederim ,böyle bir organizasyona imza attığın için ,herşey çok güzeldi ,
fotolar çok güzel çıkmış ..asıl bende çok foto var ,ama şimdi kuzenim var o gidecek akşama o zaman yüklerim ..

kızlar hepiniz harikasınız.kuzucuklarda çok tatlı hepinize kocaman maşallh

kızlar harika bir buluşma olmuş,sizler ve kuzularınız çok güzel görünüyorsunuz
maşallaahhh

Kızlar hepiniz harikasınız ne diyeyimki
katılamayan herkes gibi orda olamyı çok istedim.

Bebeklerde büyümüş maşallah hepsine Allahım esirgesin hep yüzleri gülsün.

elmalıyı ben daha önce görmüştüm bengisu nun sitesinde sanki biraz değişmiş geldi.Zayıfladın mı ondan mı acaba?

Denizanasıda çok güzel çıkmış..Ne kadar zayıfsın öyle yaaa:) Maşallah darısı birazda bize olsun.

bebeişlerin hepsi büyümüş,hele Ömer Kaan delikanlı olmuş annesi maşallah kalıplı olcak.

Her pozları ayrı güzeldi.Hepsine bittim.Maşallah

annelerde bebişlerde hepiniz çok harikasınız ne kadar büyümüşler çocuklar her birine dakikalarca baktık oğluşumla kızları pek bir inceledi oğluşum allah hepsini esirgesin maşallah
orda olmayı bizlerde çok isterdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…