2.İstanbul buluşması fotolar

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
kızlar çok yorgunum , geberiyorum o yüzden bugünü anlatamıycam sadece fotolar geliyor..

bengisu ve batu tanıştılar

herşey çok güzeldi , elmalım çok teşekkür ederiz , bi kendime geliyim anlatırım artıkın : ))

yanlız bi daha dünyaya gelirsem 15 yaşındayken doğuracam anca öyle baş ederim herhalde (

hepiniz harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun
azocum zayıflanmış falan fıstık gibi olunmuş maşallah çok güzelsin bebek:)
elmalıcım senide ilk görüyorum sanırsam sende harikasın
ama eylülcüğümü göremedim ben yoksa gelmedimi

andişim eline sağlık bende mayıştım valla, foto eklemeye üşendim çok güzel fotolar var ama:), toplu resimde benim gözler flaşın azizliğine uğramış, mmmfcim eylül çekti o fotoları

ayyy çok güzelsniz hepiniz yaaa denizannem de katılmış sizee ohh iki kişiyle daha yakından tanışma fırsatı buldunuz kızlar elmalı ve denizimn annesi sizde çok güzelsinizzzz

teşekkürler maytabım:)
andişim ellerine sağlık.
evet bugün hepimizin haşatı çıktı.
bu çocuklar çok fena oldu yaw:)
neyse kendinize gelin diğer fotoları bekliyoz.
bizimki okadar koşturdu hala evde aynı..
yaw maşallah hiç durmuyoooooooooooo..
saatin biraz geçmesini bekliyorum.
birazdan kaan ı uyutup gelicem..

andinam ve denizannem resimleriniz harika.bir gün hep beraber buluşacağız diye umuyorum,inşallah o da olur opuyorumnanaktan

benim de haşatım çıktı, ama her şey çok güzeldi :) Bengisu'yu uyutayım fotoları yükleyeceğim, tabi bu arada sızmazsam...

elmalıcım tekrar çok teşekkür ederim, çok güzel bir organizasyon oldu
tabi katılan diğer tüm annelerede ayrıca teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum

çok tatlı çıkmışsınız kızlarrr..hepinize kocaman maşallahhh

ve nazar olmayasınız diye hepinize ayrı ayrı nazar boncuğu sizee

oyy sizi yerim ben minik kuşlarım nasıl da tatlısınızzz ......
ya pirayede olacaktı sanırımmm göremdim onuu

süper ya hepinized kocaman bi maşallah
kasım annelerinin ne kadar zarif cana yakın ve birbirine bağlı olduğunu bir kez daha gördüm
ben olmasamda orda :çok üzgünüm:

Keşke sizler de olsaydınız kızlar... ınanın gözlerimiz hep sizi aradı.

Bu arada telefonun usb'si işte kalmış.

Resimler pazartesiye artık...

Gerçekten her şey çok güzeldi. Hepiniz sağolun. Ne gündü ama başım çok fena ağrıyor. Banusu da uyudu uyandı sonra başka bir yere gittik orada da oynadı durdu sonunda biraz önce babası uyuttu.
Yine hepiniz çok tatlıydınız, hem bebişler hem anneleri. Elmalı ile denizannemi ilk kez gördüm ama yıllardır tanıyorduk birbirimizi. Yalnız bir dahakine kafaya koydum yanımızda halı da getireceğim :)) ki rahat rahat oynasınlar. Tüm gün özeelikle Deniz le Banusu oyuncaklarını yere atıp yerde oynamak istediler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…