hepinze yorumlarınız için teşekkürler, darkcım seninde pek fazlan kalmadı yanlış hatırlamıyorsam, biraz daha sık dişini:)
ben dünle ilgili birkaç şey daha yazmak istiyorum,
malum ilk kez yüz yüze tanıştım herkesle, ama anneleride bebekleride yıllardır tanıyor gibiydim, burada gerçek hayatta arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı bile paylaştığımızdan olsa gerek herkesi çok yakın buluyorum zaten, görüncede aynı şeyi hissettim,
öncelikle tüm anneler elmalı, derin, lelal, andiş, juli, azo, remedy
, eylül, hepside gerçekten çok canayakın ve samimi geldi, ( ben nasıl bir tablo çizdim bilmiyorum, denizin yere oturmak istemesi beni oldukça agresifleştirdi aslında)
bebişler ise birer harikaydı, hiçbiri insan yadırgamıyor, kim çağırsa gidiyor kucağına, doğru düzgün hiç birini sevemedim, çünkü hiç biri bir dakika yerlerinde durmadılar:))),
banusu hariç, tatlım benim maşallah nasil sakin bir bebek, gerçi bir ara denizle güzel bir oyuncak kavgasıda yapmayı ihmal etmedilergamyoncuiremsu, ha onunda minyon haline rağmen hafif çıkmış göbüşüne hasta oldum:))
batuş kapıda bizi karşıladı, o önde andiş arkada turluyorlardı geldiğimizde, sonra annesinin tsirtünün üzerinden emmeye çalışması gözümün önünden gitmiyor:) tam bir ağır abi maşallah, bengişin parmaklarınıda ham yapmayı unutmadı tabi, haşin erkek severken acı veriyor:))
yağız ilk gittiğimizde paşa paşa oturuyordu ama sonra oda annesini baya peşinden koşturdu, ama maşallah sakin bir bebek, en azından deniz gibi bağrınıp durmadı:) maşallah yağızımada
buğrada çok efendi bir bebek, çok insancıl ve güleryüzlü annesinide çok fazla üzmedi, buğrayada maşallah,
bengisuda tam bir hanımefendi, çok uykusu olmasına ve annesini emme fırsatı bulamamasına rağmen tüm misafirperverliğiyle ağırladı arkadaşlarını, bir ara kucağıma alma fırsatım bile oldu, çokta güleryüzlü ayrıca, maşallah kızıma
ömer kaan süperdi, tam abi:)) nasıl güleryüzlü nasıl efendi, anne babası gibi, ama diğerlerinin hepsi gibi çokta hareketli, karabiberimede maşallah
evettt sona fındık kurdu duru kaldı, yavrum benim oda acayip insancıl ama erkek bebişlere taş çıkartacak kadarda hareketli bıcır bıcır annesinin anlattığı kadar var, anneciğini kurabiyeye buladı, sanırım sonra ham yapmıştır annesini maşallah cimcimemede
denizde bir ara çok uykusu gelip bağırmaya başlamasaydı çok daha iyi olurdu ama ne yapalım, oğlumun güler yüzünü pek göremediniz, cidden tanıyamadım çocuğumu bişiiler oldu, sanırım çok engellememe kızdı, yinede beğim oğlumada maşallah