Ballikabak Şey çok da ciddiye almayın Kayıtlı Üye 1 Kasım 2019 1.446 6.347 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Mintimint #81 Geç gördüm kusura bakmayınn bitiremeyen varsa alabilirim
mutlulukbenihicbirakma 23.01.08:) Pro Üye 5 Şubat 2012 3.938 2.524 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Mintimint #82 Geç gördüm ye yetişemedim başka dualar olursa benide etiketleyin kızlar Rabbim kabul etsin şafi ismiyle şifalar versin inşâAllah
Geç gördüm ye yetişemedim başka dualar olursa benide etiketleyin kızlar Rabbim kabul etsin şafi ismiyle şifalar versin inşâAllah
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.146 15.268 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Mintimint #83 2. Gruptanda alayım diye geldim ama bitirmissiniz. Masallah ne kadar hızlı ve yardımseversiniz. Rabbim tez zamanda acil sifalar versin insallah
2. Gruptanda alayım diye geldim ama bitirmissiniz. Masallah ne kadar hızlı ve yardımseversiniz. Rabbim tez zamanda acil sifalar versin insallah
Mintimint Amentü Billahi👆 Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2020 2.645 3.648 9 Mayıs 2021 Konu Sahibi Mintimint #84 Papatya1610 .!.: Insallah size güzel haberlerle gelirim allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şu mübarek günde bana ve bebeğime dua ettiğiniz için ❤ rabbim dualarımızı kabul eder insallahh Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım bugün çok duygu yüklüyümbirbirimizi tanımasakta gönül bağıyla bağlıyız Allahım hepimizin duasını kabul etsin canım
Papatya1610 .!.: Insallah size güzel haberlerle gelirim allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şu mübarek günde bana ve bebeğime dua ettiğiniz için ❤ rabbim dualarımızı kabul eder insallahh Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım bugün çok duygu yüklüyümbirbirimizi tanımasakta gönül bağıyla bağlıyız Allahım hepimizin duasını kabul etsin canım