- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Rabbim şifa versin biz vesile olalım inşallahAllahim dualarımızı kabul etsin insallahgercekten cok duygulandım gözlerim doldu. Allahim bu mübarek gecede inşallah dualarımızı kabul eder yarabbim. Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum allah hepinizden razı olsun, allahim size, sevdiklerinize ve ailelerimize uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah çok ama çok teşekkür ederim ❤
1000 aldım kalan 55.0001000 aldım kalan 56 000
52.000 kaldı arkadaşlar sayıdan düşersek karmaşa olmaz2.000 aldim,Allah sifa versin
Amin Allah razı olsunAllahim dualarımızı kabul etsin insallahgercekten cok duygulandım gözlerim doldu. Allahim bu mübarek gecede inşallah dualarımızı kabul eder yarabbim. Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum allah hepinizden razı olsun, allahim size, sevdiklerinize ve ailelerimize uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah çok ama çok teşekkür ederim ❤
Canım istersem düzenle konuyu sayıdan düşme olduğunu yaz da alan arkadaşlar ona göre alsın
70.000 Ya Şafi Kızlar bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde
Papatya1610 kardeşimiz için dua edelim inşallah.Okunan kuranlar,çekilen tesbihler, tutulan oruçlar,peygamber efendimiz (S.A.) hürmetine Allahım mucizesini gösterip Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Sayıyı yazarken bazen aynı anda başka biri daha yazıyor,iyice karışıyor. Sayı takibini 1 kişi yazsa daha iyi bence.52.000 kaldı arkadaşlar sayıdan düşersek karmaşa olmaz
Bilmiyorum canım haklısınSayıyı yazarken bazen aynı anda başka biri daha yazıyor,iyice karışıyor. Sayı takibini 1 kişi yazsa daha iyi bence.
49.00050.000 bende 1000 aldım
Arkadslar sabit sayıdan aldığınız dua sayısını eksiltip yazın ki sayi hem karışmasın hem daha net olsun
1000 aldım kalan 44.000Tamam canım
49.000 şuan ki sayi