- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
Dün 100 tane okudum bugün de dua edeceğim. Allah şifa versinsultan
@Musekkin
@mibidarmariye
@Zerre
clara
@L O L
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
@Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
@memurhanim
@sumeyye07
@Hifaa
Aktif Lora
@Minnosmeliss
@Cemoos
@28mn
@NilMeSeKer
@Asaletanne
@N u r
@MssPARE
@Assos32
@COLIN
@Amazing family
Migrenben
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
@zorunlunick
@Kahve __Kokusu
@coconatt
Kızlar arkadaş için dua edelim inşallah bu gece mübarek gece için şifa bulsun
1000 aldım5.000 aldım ben kızlar
Kalan 15.000
1000 aldim kalan 11.0001000 aldım kalan 12.000
1000 aldım. Kalan 10.0001000 aldim kalan 11.000
Allah isinizi rast getirsin,size ve ailenize iyilikler versin.Geri kalanını aldım ben aileme dağıttım kalan 0 Rabbim kabul etsin inşallah
Amin amin cümlemize inşallah Allah razı olsunAllah isinizi rast getirsin,size ve ailenize iyilikler versin.
Allah sizden ve ailenizden razı olsunGeri kalanını aldım ben aileme dağıttım kalan 0 Rabbim kabul etsin inşallah
Insallah size güzel haberlerle gelirim allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şu mübarek günde bana ve bebeğime dua ettiğiniz içinBİTTİ
Allah hepimizden razı olsun arkadaşlar tüm hastalara şifa versinPapatya1610 şu mübarek günde wdilen bütün dualar kabul olsun canım hayırlı haberlerinle gel
Ben inanıyorum iyileşeceğinize.mücadeleyi asla bırakmayın. Ben de ölüm riski yüksek bir beyin ameliyatı oldum allah a ve doktorlarıma güvendim şu an çok iyiyim. Siz de bebeğinizde iyi olacaksınız. Tekrardan çok geçmiş olsunInsallah size güzel haberlerle gelirim allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şu mübarek günde bana ve bebeğime dua ettiğiniz için❤ rabbim dualarımızı kabul eder insallahh
Amin,insallahInsallah size güzel haberlerle gelirim allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şu mübarek günde bana ve bebeğime dua ettiğiniz için❤ rabbim dualarımızı kabul eder insallahh