2 haftaya dümdüz karın.denendi!!

ya bende de karın var sadece ama bu hareket direk yapılmaz..
ısınmak falan lazım mekik çekiyorum ben şimdilik yeni başladım

ya bende de karın var sadece ama bu hareket direk yapılmaz..
ısınmak falan lazım mekik çekiyorum ben şimdilik yeni başladım

bunun bi zararı yok tatlım.ilk gün on tane yap sonra artırarak 100e kadar yap.sonra yuz tane yap.gerçekten dümdüzz oluyo.bende göbek vardı da diyorum yani.:)

bunun bi zararı yok tatlım.ilk gün on tane yap sonra artırarak 100e kadar yap.sonra yuz tane yap.gerçekten dümdüzz oluyo.bende göbek vardı da diyorum yani.:)

denerim vala olursa dile benden ne dilersen:KK1:
zayıfım göbegim var nasıl sinir bişey ya puff:KK51:

Son düzenleme:
iyi de direk bu hareket yapılmaz ki.
ısınmadan yapılmaz hem de sadece bu hareketle karnın eriyeceğini sanmıyorum

sadece bu hareketle emn ol ki karın eriyo.on gün boyunca düzenli yapın on gün sonra burda yapanları görmek istyorum gerçektn

biliyorum bu hareketi.. alışana kadar zor.. ama denicem bakalım... yarın ölçerim göbeğimi.. bi 10 gün sonra yazarım bakalım farkedicek mi

mekik hareketine benziyor tek farkı bacaklar dik bunda. ben eskiden mekik çekerdim.karnım da kaslıdır.doğumum sezeryan oldu.dayım dr.o da girmiş ameliyata doktor arkadaşı dayıma yeğenin sporcu falan mı demiş. o da bilmediğinden şaşırmış.uzun yıllardır yapmıyorum ama hala sert ve kaslıdır.çok işe yaramış.hala onun meyvelerini topluyorum.doğumdan çıkınca bile hiç göbeğim kalmamıştı. arkadaşlar ileri de de fit olmak istiyorsanız şimdiden yatırım yapın.bu mekik harika...

yemeyi azaltarak birazda plates yaparak zayıfladım 4 kilo verdim yediğime dikkat ediyorum hala dahada verbilmek için ama platese yada evde hareket yapmaya devam etmek zor gelio ama okuyunca azim geldi tekrar başlıycam inşallah:KK70:

X