2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Canım benim çok Zor şeyler yasamissin boşanmak istemiyorsun anlıyorum seni ama çocuk seni yıpratıyor evet neler neler astiniz belki ama yipraniyorsun günden güne bence bu çocuk evlenince sevgiliyken ayrılınca senin yanina gelmiş hep ama evlenince rahata ermiş gibi nasılsa ayrilmazsiniz diye yani en sonda yazidgin şeyde biraz ağır olmuş benimde eşimde öfke kontrolü problemi var oda ağır şeyler söylüyor ama böyle değil ki ben onu zor kaldırıyorum sabırlı olmamdan kaynaklı oda canım bence bu ilişkiyi bitirmeni öneririm hayatta aşılamayacak şey yok gerçekten bence atlatırsın bunu sana saygısızca davranıyor özür dilemesi gerektiği hâlde daha da ileriye gidiyor bu sefer yediremieyince senin canını yakmak için oynadığımı gör filan diyor bence senin psikolojin için bitirmen lazım yani daha iyilerine layıksın her kadın öyle sana saygiizlik yapmak yerine sana kiyamayan seni el üstünde tutan seni kaybetmekten korkan birine layıksın kaybetmekten korkan böyle yapmaz.zor olacak evet söylemesi kolay ama emin ol seni anlıyorum bazen anlamak için yaşamak gerekmiyor.herseyin üstesinden gelebirsin yeterki güçlü ol acı olsa da doğru yolu seç.umarim hakkında hayırlısı olur

evlenmeden 3 kez hamile mi kaldın aferin sana bide aileni karşına almışsın onları suçlamaya hakkın yok üzücü
Buna katılıyorum yani evlenmeden hamile kalmış çok aşırı yanlış adamla žaten güzel ilişkisi yok yıpratıcı çocuğa yazık olurdu varmış Allah'ın bildiği

Konu eski. Konu sahibi konu açtığında beri foruma girmemiş. Kendini çok değersiz gördüğü belli. Ailesinin neden evliliğe karşı çıktığı da. Kendinden 10 küsur yaş büyük, çocuklu ve eşini aldatmış olan bir adamla evlenmiş. Evlilik öncesi 3 düşüğü var. Zorla, pantolon ceketle bir nikah olmuş ve 2 haftada boşanma isteği gelmiş adamdan. Bu adamdan ayrılıp, kendini bu kadar değersiz görmenin nedenlerini araştırıp, sağlam bir terapi görüp önüne bakması lazım. Yaşı çok genç, yaşanacak uzun yıllar var.

Cok uzun okuyamadim

Ailenize üzüldüm en çok.Siz bile bile lades demişsiniz.Şimdiden bu hale gelen bir ilişkinin düzeleceğine inanmıyorum Bir dahaki sefere şiddette olacak.Bence zorlamadan kurtulmaya bakın tez zamanda.

Şımarık bir kız çocuğusun tabi bu çiçeği burnunda "kocanı" masum yapmıyo. Siz savaşı sevgi zannedenler zümresindensiniz. Oysa sevgi de evlilik de bu değil.

Benim de bir kizim var. Allah ilk önce akil fikir versin. Sen kendini yakmaya karar vermissin de ama hamile.kalip durma. Cocuklar ne böyle bir herifi baba olarak, nede böyle kendini bilmez anne ve heleki böyle bir ortami hak etmiyor

Yanlış düşünüyorsun 2 haftalık evlilik daha cicim ayları şimdi sizin mutluluktan bulutların üstünde uçuyor rüyadamıyım gerçekmi acaba diye kendinizi sorgukuyor olmanız lazım. Evlilik 3 evreymiş cicim ayı geçim ayı sıçım ayı. Siz daha cicim ayını yaşamadan sıçım ayına geçmişsiniz. Balık baştan kokarmış daha ilk haftadan böyleyse sizin daha çok çekeceğiniz var ilerde. Çünkü gitgide daha kötü oluyorlar. Erkek milleti değilmi hepsi aynı

Ha bu arada yukarıda msjıma ek şunuda deyim seninbekarken evli çocuklu biriyle evlenmen hata. Evli olmadığın adamla aylarca kalman ve evlenincede kafana göre evi terk etmen hata

Bu adam degismez

Dugun olmadi diye nikah iptali miptali olmaz.

Siz seviyorsunuz bu tarz aksiyonlu hayatı.anlaşıldı.eee biz ne konuşalım, tavsiye verelim şimdi ?

Linç yiyeceğime eminim ama yinede yazıcam. Bu ülkede kadınlar kolay kolay evliliklerini bitirmiyorlar, son raddeye gelene kadar yani artık kaldıramayacak duruma geldiklerinde boşanıyorlar. O yüzden boşanmış adamlarla evlenilmemeli. Özellikle bekarlar, boşanmış adamları tercih etmemeli. İyi adam olsa önceki karısı boşamazdı net !

Aileniz haklı ne yapsın insanlar ikinizde toksiksiniz Allah ailenize sabır versin...

Yani her şey baştan belli evlenince ne değişecek adamın huyu aynı

Kendine reva gördüğün hayat bu konu sahibesi yaşın küçük hata yapabilirsin okey ama nikahsız çocuk düşürmüşsün bunların hepsi sana işaret anlaşamıyorsun işte bit iyi bir kötü sabit bir ilişkiniz yok siz toksik bir ilişkiniz var adamdan aytılmayacaksan da çocuk yapma senin gibi anne ve babası olması yazık çocuğa

Bence de aynen Dediğini gibi oldu o kız bu kadın bence ama bu kadar yıl birlikte olmuş 2 hafta sonra boşanmayı yediremiyor kendine bu yüzden bu tavırlar... Ailesini rest çekmiş nikahına bile kotla girmiş çok fazla değerini düşürmüş şimdi bunun için miydi bu adam için neler kaybettim ben şeklinde egosu zedelendi... Olay bu... Hayat sizin herkes hata yapar önemli olan hatasını anlayıp düzeltmek... Psikolojik tedavi gör ve kendi değerübi farknet yaş geçmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…