• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

merve_ahmet

Sevdiceğim ASKER
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
243
0
46
Trabzon
Slm kızlar sıkı bi diyetle ekim ayına 3 kilo vermiş olarak baslayalım ne dersiniz..? KIZLAR İŞTE TABLOMUZ...GİRMEK İSTEYEN ADINI YAZDIRABİLİR..
NO|ÜYE|BOY|ŞİMDİKİ KİLO|HEDEF KİLO|1.HAFTA|2.HAFTA
1|merve_ahmet|163|56.5|52
3|merve02|163|65|60
4|Sedef1|165|63|55
5|nisam_81|168|76.800|70
6|cilekli_seker|158|57.8|50
7|denizinkizi|170|83|70

Son düzenleme:
kızlar 5 ile 10 kişi arası olmamız yeterli...ilk bi 3 kiloyu verelim sonrada devam ederizzz... ekime zayıflamıs olarak girelm kızlaaarrr nerdesinizzz

ben varim zaten şuan başladım diyetime sporuma..hedefim 5 kilo ama

Kızlar benim 5 kg fazlalıgım var ama 3ü gitse zaten geriye bişey kalmıyor ve kendime bi hedef koydum 2 haftada bu 3 kg gidecek :21: :21: Bana katılmak istiyorsanız boy kilo ve hedef kilonuzu yazmanız yeterli... yedikleriizi buraya yazacagız kızlar sadece sabah kahvaltısında ekmek var o da kepek ekmeği vee en önemlisi günde 13 bardak su içeceğiz..diyetin püf noktası bu..sonraaa kilolara elvedaaaaaaaa :74: :74:

ahanda ben yazıyorum:)
boyum 1.63
kilom 65.2
ben 5 kilo vermek istiyorum 60 a düşmek istiyorum 3 de olsa olur senin dediğin gibi devamı gelir nasıl olsa.

ahanda ben yazıyorum:)
boyum 1.63
kilom 65.2
ben 5 kilo vermek istiyorum 60 a düşmek istiyorum 3 de olsa olur senin dediğin gibi devamı gelir nasıl olsa.

Tamam canım ben liste olusturuyorum. Asla caymak yok..! zaten 2 hafta cok kısa bi süre eger bu sürede midemiz küçülürse devamıda gelir önemli olan mideyi küçültmek... Azcık kendimize güvenimiz gelsin veren nasıl veriyor kiloyu ya aaa :))) HAYDİ KIZLARRR BASLIYORUZUUUZZZZ BUGÜNDEN İTİBAREN YEMELERE DİKKAAATTT !!!! BOL SUUUUU....

hadi bakalım bismillah
inşallah veririz bu kiloları ben 3 gündür pilates de yapıyorum ya inşallah faydası olur sıkılaşırım bari birazda olsa

evet kesin ve iyi bir sonuc almak için spor yapmakta şart, azmedelim verelim kilolarımızı.. :10:
kızlar tabloyu yaptım ama girmek isteyen olursa diye bekletiyorum biraz daha.. hiç spor yapamasak bile evde müziği acıp oynayalım :21: :21: o kadar kalori yakıyor ki insan hemde cok zevkli oluyorr....

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği baska ekmek yok... tatlı eger canımız cok isterse bi parca bitter cikolata ya da küçücük bi tatlı kek v.s ama bu sonra telai edilecek...ve eger o gün kacırdıysak kacıran kişiye yarım saat spor cezası verilecek...kızllaaarrr birbirimizin hocası olacagız birbirimize kızıp destek olacagızzzz :))))

.................................................................................

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    $Ekran Alıntısı.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
Back
X