Ben çocukken saçımın önü dökülüvermişti ilaçlar işe yaramadı bir akrabamız sarımsak sür geçer demişti. Saçıma sarımsak sürdüler ve küçük küçük çıkmaya başlamıştı hemen. Bu yüzden mucize diyorum sarımsağa :) durulama suyuna sirke koyuyorum ben öyle çok bir kokusu kalmıyorMerhaba sacin baya güzel uzamış maşallah :)bnde uzatıyorum saçımı bi 8 9 cm falan kaldı belime şu sarimsak gerçekten etkili benmde sac kiran im var 11 yıldır geçmedi prp ve mezoterapi yaptırdım biraz canlandı ama hala sac yok sarimsak kullanmaya başladım bnde sirkeli su kullanılıyorum ama geçmiyor kokusu sende kalbimi fazla
3 ayda 15 cm'ye yakın uzadı. Kış boyunca da bu hale geldiToplam bütün uzatman ne kadar sürmüstu
Ne güzel ya benim ki çıkmadı daha ama baya canım acıdı ve sarimsak çok yakıyor biraz tırnağımla kazıdım hemen 1 haftada canlandi gerçekten mucize :) benimki koktu şu değince özellikleBen çocukken saçımın önü dökülüvermişti ilaçlar işe yaramadı bir akrabamız sarımsak sür geçer demişti. Saçıma sarımsak sürdüler ve küçük küçük çıkmaya başlamıştı hemen. Bu yüzden mucize diyorum sarımsağa :) durulama suyuna sirke koyuyorum ben öyle çok bir kokusu kalmıyor
Sirkeyi dene :))Ne güzel ya benim ki çıkmadı daha ama baya canım acıdı ve sarimsak çok yakıyor biraz tırnağımla kazıdım hemen 1 haftada canlandi gerçekten mucize :) benimki koktu şu değince özellikle
Geçecektir :))Sirkeyi dene
Onu hiç bilmiyorumKoyuyorum durulama suyuna da Bana misin demiyor :) hardal maskesi falan yaptım yakıyor oda sac derisini ise yarar diye saçımı da uzattı ondanda memnunum ama biraktim şimdi ugrastiriyo özelliklede yıkanması
Can'ım nasılsın Nasıl gidiyor uzatma işleriToplam bütün uzatman ne kadar sürmüstu
Peki mükemmel sayılmaz canım sabır gerekiyo o da bende pek yok hardal maskesi de yapmayı planlarım annem ne bulan sürüyosun olmaz ilk dax i bitir dedi daha saçıma en etkili şeyi bulamadımCan'ım nasılsın Nasıl gidiyor uzatma işleri
biseu sorabilirmiyim bende konu acmistim sac uzatmamla ilgli ve bide sac derimi tirnak ucumla kazidgmda hafif beyaz bir tabaka geliyo bu normalmiPeki mükemmel sayılmaz canım sabır gerekiyo o da bende pek yok hardal maskesi de yapmayı planlarım annem ne bulan sürüyosun olmaz ilk dax i bitir dedi daha saçıma en etkili şeyi bulamadım
Seninki nasıl gidiyo? :)))
ben sacimi tirnagimin ucuyl kazidgmda beyaz hafif bir tabaka geliyo bu normalmiiUzattı saçımı da ama dax kullanıyorum şimdide ondan da memnunum:)
Saç derisi kuru olduğu için olabilir. Saçı temiz ve nemli tutmaya çalış, kepek önleyici ya da doğal bitkisel şampuan kullanabilirsinben sacimi tirnagimin ucuyl kazidgmda beyaz hafif bir tabaka geliyo bu normalmii
tresan sampuan kullaniyorum ve dax supergro kullaniyorum arada sac diplerime sirkeli suyla masaj yapiyorumSaç derisi kuru olduğu için olabilir. Saçı temiz ve nemli tutmaya çalış, kepek önleyici ya da doğal bitkisel şampuan kullanabilirsin
ben sacimi tirnagimin ucuyl kazidgmda beyaz hafif bir tabaka geliyo bu normalmii
tesekkurler dah dikkatli yikicammKullandığın sapuan iyi temizle
miyor yada iyi durulamuyor olabilirsin