Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bildiğim kadarıyla sirke kokusu kalmıyor ama sarımsağı bilemicemSaça sarımsak sürüp, durulama suyuna sarımsak kokusu gitsin diye sirke koyunca insan kelle paça, işkembe çorbası gibi kokar ya
Sirke sarımsak kokusunu alıyor, sirke kokusu da kalmıyor merak etme :) anneanne tavsiyeleri bunlar her zaman işe yarar :)Saça sarımsak sürüp, durulama suyuna sarımsak kokusu gitsin diye sirke koyunca insan kelle paça, işkembe çorbası gibi kokar ya
çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah inatçı saçlarım uzarİyice ezdim sonra eldiven giyip avcumun içine koydum. Saçlarımı ayırıp saç diplerine bastırıp çektim. Sarımsak elimde suyu saç diplerimde kalıyor. Biraz kopyala yapıştır oldu ama :)) sarımsak biraz uğraştırıyor ama değer canım ben sarımsakla bu hale getirdim bence denemelisin
kızlar başka önerileriniz var mı tıkalı saç gözeneklerini açmak için ? :/
karbonatla mı nasıl yani :))Karbonatla yika canım sirkeyle de durula :) ben ara sıra yapıyorum guzl oluyo bütün sampuanin kimyasallarindan arındıriyo
karbonatla mı nasıl yani :))
Valla düzenli olarak yaparsak istediğimiz sonuca ulaşırız az kaldı benim :)bu saçlarımız uzayana kadar ne çekicez :))
Taze sarımsakta çıkıyor, aynı soğanda olduğu gibicanım sarımsağın suyunu nasıl çıkardın suyu çıkmazki sarımsağın tortuları da saçta durmaz
Canım pamuğa sirkeye batır saç diplerine sür açılır bir yerde okumuştum sanırım CuriousCat topiğinde görmüştüm ama uygulamadımkızlar başka önerileriniz var mı tıkalı saç gözeneklerini açmak için ? :/
bende yaptım burda birisi daha söylemişti bilmiyorum ama etkili oldu mu :/ 2 ayı geçiyor bakımlar yapalı ama hala aynı uzunluktalar ne kadar inatçı saçlaırm varCanım pamuğa sirkeye batır saç diplerine sür açılır bir yerde okumuştum sanırım CuriousCat topiğinde görmüştüm ama uygulamadım
Tatlım psikolojik olarak etki eder biraz kendini serbest bırak şuan kaç cmbende yaptım burda birisi daha söylemişti bilmiyorum ama etkili oldu mu :/ 2 ayı geçiyor bakımlar yapalı ama hala aynı uzunluktalar ne kadar inatçı saçlaırm var
valla 30 cm var yok yaniTatlım psikolojik olarak etki eder biraz kendini serbest bırak şuan kaç cm