Bende sari olani var kolay kirilan saclar icin ama bu bitince ben de siyahi alicam hepsi ise yariyo :) 3 cm cok iyi belki ben de tekrar eklerim tavsiyeni dikkate alicamsıvı saç kremini , degil mi canim , benim ki siyah olani, kokusu dışında güzelbu arada söylemeden geçemeyeceğim, çam terebentin bende ayda 3 cm'e kadar uzama sağladı
Bende sari olani var kolay kirilan saclar icin ama bu bitince ben de siyahi alicam hepsi ise yariyo :) 3 cm cok iyi belki ben de tekrar eklerim tavsiyeni dikkate alicamsıvı saç kremini , degil mi canim , benim ki siyah olani, kokusu dışında güzelbu arada söylemeden geçemeyeceğim, çam terebentin bende ayda 3 cm'e kadar uzama sağladı
Oglun mu var allah bagislasin :) bu kadar ayrintili yapmana gerek yok o zaman karisik bi yag al 5 dk sac dibine sur istedigin zaman yika mutlaka faydasini gorursun :)şampuanı denerimde yağlarla pek uğraşacak vaktim yok oğlumdan dolayı
Tesekkur ederiiim :) :):)
Çok güzel 14gundeee supermis buu
çevrendekiler ne tepki verdiler canım, farkedilmeyecek gibi değil çünküTesekkur ederiiim :) :)
Durulama suyuna sirke eklersen koku kalmaz tatlim :) anne onerisi ise yaradi2 haftada supermis cidden ben de deneyecegim bemiks karışımı yapıyordum zaten sarimsagi da deneyecegim de o koku hemen gider mi
Sacimi yanlarinda actigimda ailem sok olmustu ailemin yanina yeni geldim cunku :) saclarim kestiemeden once popomdaydi ama cok kirikti kestirip bi anda bu hizda uzadigini gorunce sasiriyolar ben bile cok sasiriyorum acikcasi bu sefer kiriksiz bi sekilde uzaticam popoma kadar :)çevrendekiler ne tepki verdiler canım, farkedilmeyecek gibi değil çünkü
Kalmaz kalmaz merak etme :)Sirke kokusu da mi kalmaaz
elimdeki çam terebentin bitince kullanayım dedim, ama içime sinmiyor , sanki defalarca yıkamadan o yağı arındıramıyormuşum gibi..Sacimi yanlarinda actigimda ailem sok olmustu ailemin yanina yeni geldim cunku :) saclarim kestiemeden once popomdaydi ama cok kirikti kestirip bi anda bu hizda uzadigini gorunce sasiriyolar ben bile cok sasiriyorum acikcasi bu sefer kiriksiz bi sekilde uzaticam popoma kadar :)
Onemli degil :)Teşekkür ederim canim Sağol
Ben 2 yikamada arindiriyorum ama dusa girdigimde basimi one egip once sacimi yikiyorum 2. Sampuanlamamda sacimi kopuklu birakiyorum vucudumu yikadiktan sonra sacimi duruluyorum sampuanin kutusunda oyle yaziyor cunku. Merak etme arinmayacak bisey degil hemen gidiyor yaglar :)elimdeki çam terebentin bitince kullanayım dedim, ama içime sinmiyor , sanki defalarca yıkamadan o yağı arındıramıyormuşum gibi..
Ben 2 yikamada arindiriyorum ama dusa girdigimde basimi one egip once sacimi yikiyorum 2. Sampuanlamamda sacimi kopuklu birakiyorum vucudumu yikadiktan sonra sacimi duruluyorum sampuanin kutusunda oyle yaziyor cunku. Merak etme arinmayacak bisey degil hemen gidiyor yaglar :)
Bana da sonuclari haber vermeyi unutma :) :)tamam canım, tavsiyelerini dikkata alacağım, başladığım zaman inşAllah aynı sonuçlar elde ederim, önceki saç bakım yağlarını arındıramadığım çok olmuştu
Sarimsak sac cikartiyor tabii bu cogu insan tarafindan bilinen bisey :)Oha çok iyiymiş bu=D Sırrın büyük oranda sarımsak dimi? Ayrıca Bemiks'in de çok faydası olmuştur, eminim. Uzama dışında bir gürleşme, dökülmenin azalması, yeni saç çıkması gibi etkileri de oldu mu?