Var tatlimonce-sonra hali var mi canim ? :)
14 gun tatlim birinci resim bu ayin 2si digeri 16sicnm saçın ne kadar sürede bu hale geldi
Canim ben duzlestirmeyi biraktim sacimi. Normalde ayda 1 cm anca uzardi. Onun haricinde sacimi her gun yikiyorum yatmadam once oruyorum. Sarimsakli herhangi bi sampuani kullanabilirsin. Bi de sacimi surekli soguk suda yikadim kiriklari gidiyo ve sac derisi uyariliyo :) sinamekiyi de kullandim ama ise yaramadiohaa yok artikkbende yapiyrm senin yptiklarini sarimsak bemiks yag karsmlari kullanyrm ama 2aydir tik yok sinemakide yptm sn nasil bu kdr uzama elde ettin cnm ya ck gzl olms bnada yardim edermsn sampuanin ne ?sampuanina biseyler kattin mi
Onemli degil :)senin saclarin mucize gbi uzamis cnmdediklerini dikkate alcam tşkler tatlım
Arkadaslar merhaba,
Saclarimi cocuklugumdan beri cok uzun kullandim. Liseye basladigimda hemen hemen her gun duzlestirici kullanmaya basladim ve saclarimi oldurdum resmen. Universite 1de saclarimi omuzlarimda kestirdim kiriklarimdan kurtuldum ve saglikli bir sekilde uzatmaya karar verdim.
Uzun sure internette arastirmalar yaptim ve aklima yatanlari uyguladim. Haftada 2 kez bakim yaptim.
1.si karisik bakim yagi ve bemiks ampul. Haftanin bir gunu icinde argan yagi vs olan karisik yaglarla birlikte sacima bemiks ampul uyguladim.
2.si mucize sarimsak. Haftanin bir gunu sacima iyice ezilmis sarimsak surdum ve 1 saat beklettim.
Bunun haricinde dustan sonra sac uclarima balm surdum ve taramadan once de sivilastirilmis keratin surdum. :)
Canim ben duzlestirmeyi biraktim sacimi. Normalde ayda 1 cm anca uzardi. Onun haricinde sacimi her gun yikiyorum yatmadam once oruyorum. Sarimsakli herhangi bi sampuani kullanabilirsin. Bi de sacimi surekli soguk suda yikadim kiriklari gidiyo ve sac derisi uyariliyo :) sinamekiyi de kullandim ama ise yaramadi5 gune bile farki goruyorum ben bu sekilde
Evet 2 gun yapiyorum. Pazar ve carsamba gunleri. Pazar gunu aktardan aldigim karisik yaglari sacima suruyorum hemen ardindan zeytinyagi ve bemiks ampulu karistirip onu da suruyorum. Ben 2 saat bekletiyorum ve sarimsakli sampuanla yikiyorum. Carsamba gunleri de sacima sarimsak suruyorum 1 saat bekletip ustune zeytin yagi suruyorum 20 dk sonra yikiyorum. Her ikisi de etkili ama sarimsak en cok etki edeni :) bi de icinde kimyasal bulunan sampuanlari terket derim ben sarimsakliyi kullaniyorum :)maşAllah, çok güzel uzamış saçların.. haftada 2 gün bakım yapıyorsun degil mi? ayrıntılı yazabilir misin nasıl uyguluyorsun, kaç saat bekletiyorsun ?
14 günde mi uzadı14 gun tatlim birinci resim bu ayin 2si digeri 16si
Evet 2 resim arasinda 2 hafta var :)14 günde mi uzadı
Evet 2 gun yapiyorum. Pazar ve carsamba gunleri. Pazar gunu aktardan aldigim karisik yaglari sacima suruyorum hemen ardindan zeytinyagi ve bemiks ampulu karistirip onu da suruyorum. Ben 2 saat bekletiyorum ve sarimsakli sampuanla yikiyorum. Carsamba gunleri de sacima sarimsak suruyorum 1 saat bekletip ustune zeytin yagi suruyorum 20 dk sonra yikiyorum. Her ikisi de etkili ama sarimsak en cok etki edeni :) bi de icinde kimyasal bulunan sampuanlari terket derim ben sarimsakliyi kullaniyorum :)
süper ya ben saçlarımı boyadan kurtulmak için kulak hizamda kestirdim çok zor uzayan bi saçım var hangi şampuanı kullanıyosun başka başka başka :) şok oldum şuanEvet 2 resim arasinda 2 hafta var :)
evet ben de fiyto kullaniyorum ama icinde bisey yok cam trebentin bende bi etki yapmadi cunkusarımsaklı şampuan evde şu an var, Fiyto markalı.. fakat gliss'ten vazgeçemiyorum, saçımı yumuşatıyor, parlaklaştırıyor ve kırılmaları ciddi anlamda önlüyor. içinde çam terebentin var, çok faydasını gördüm, normalde saçı sertleştirir fakat bu şampuanla o sorun ortadan kalktı, evet kimyasal , silikon yuvasıama 3 kat konsantre keratin içerir yazısı beni cezbediyor bu konuda
sıvı saç kremini , degil mi canim , benim ki siyah olani, kokusu dışında güzelevet ben de fiyto kullaniyorum ama icinde bisey yok cam trebentin bende bi etki yapmadi cunkusade hali guzel :) ben glissin sivilastirilmis keratinini kullaniyorum banyodan sonra cok memnunum :)
Benim de sacim zor uzar normalde ben de kiriklardan kurtulmak icin kestirmistim bi de universiteye gectigimde bi yenilik istedim. 9 aydir omzumda bi turlu uzamadi ama bunlari yapmaya basladiktan sonra 2 ayda uzayacak saci 2 haftada uzattim :) fiyto sarimsakli sampuan kullaniyorum :)süper ya ben saçlarımı boyadan kurtulmak için kulak hizamda kestirdim çok zor uzayan bi saçım var hangi şampuanı kullanıyosun başka başka başka :) şok oldum şuan
Benim de sacim zor uzar normalde ben de kiriklardan kurtulmak icin kestirmistim bi de universiteye gectigimde bi yenilik istedim. 9 aydir omzumda bi turlu uzamadi ama bunlari yapmaya basladiktan sonra 2 ayda uzayacak saci 2 haftada uzattim :) fiyto sarimsakli sampuan kullaniyorum :)