çook merak ettim :) ama resimler nerde ki ben mi bulamadımSarimsak sac cikartiyor tabii bu cogu insan tarafindan bilinen bisey :)
çook merak ettim :) ama resimler nerde ki ben mi bulamadım
Umarim tekrar popoma kadar gelir :)oha baya uzamışş :)
selam saclarinin nasil uzadigini gordum masallah cok guzel saclarin :) bende yazdiklarini uygulamak icin harekete gectim.ama bakim yagi ve balsamin markalarini verebilirmisin yada ben bemiksi kendi karistirdigim argan,xeytin,badem,bugday yagina koyup yapsam olur mu ki :s ?Onemli degil :)
Canim yorumunu yeni gordum karistirdigin yaglarin icine koyabilirsin :)selam saclarinin nasil uzadigini gordum masallah cok guzel saclarin :) bende yazdiklarini uygulamak icin harekete gectim.ama bakim yagi ve balsamin markalarini verebilirmisin yada ben bemiksi kendi karistirdigim argan,xeytin,badem,bugday yagina koyup yapsam olur mu ki :s ?
Canim yeni gordum msj kusura bakma. 8 dis sarimsagi rendele artindan iyice dov macun gibi olana kadar. Sarimsak bi mucizeCanım yaa ne zamandır kisa sacla gezmekten biktim hemen uzamasini istiyorum ve ruyama girio artık dusun senin bu tarifleri uygulucam fakat kac dis sarimsagi eziosun ve ne sekilde suruosun
Tesekkur ederim :) durulama suyuna biraz sirke koyuyorum koku kalmiyor :)Bence senin yapindan da kaynaklanıyor böyle uzamasi bazi insanların cabuk uzar ya :) o ezilmiş sarimsak kokusu nasil cikiyor canim saclarindan muhteşem uzamis cunku
Canim ben aktarima yaptiriyorum o kendisi karistiriyor yaglari son zamanlarda oyle yaptim yani orjinal yaglar :)Ne güzel uzamış saçlarınızKullandığınız bakım yağının markasını söyleyebilirmisiniz
Yurtta kaldigim icin sarimsak surmeyi biraktim o yuzden uzamasi yavasladişuanda uzama devam ediyormu
güncelleme yapayım dedim :) sarımsagı bıraktıgım için uzama hızı biraz yavasladı ama istediğim sonuca dogru gidiyorum :)
Merhaba saclarin ne durumda canım?
Benim saçlarım üst üste boya yapmaktan yandı artık kopuyordu dokuluyordu belimde olan saclarimi kısacık küt kestirdim.
Bir yandan pişmanim çünkü kısa saç hiiiic bana göre değil ama kestirmemde gerekiyordu çünkü sağlıklı değildi.
kaç haftadır saç uzatma formülleri arıyorum duydunmu bilmiyorum ama Barcelino saç bakım yağını aldım ve 3 oldu kullanmam.
Senin bu yazını görünce çok sevindim. Deneyipte 2 ay gibi birsürede bu uzunluga gelen saçlar hiç girmemiştim!
Bana yardımcı ol lütfen. Bir kaç sorum olacak.
Anladigim kadariyla sarımsak kuru yapıyorsun 8 dış sarımsak ezip saçına suruyorsun sonra yağ sürüyormussun ne yağı bu? Ve sarımsağı bekletip temi suruyorsun yoksa hemen sarımsağı saçına uyguladiktan sonrami?
Ve sarımsak kokusu kalmasın diye durulama suyuna sirkeli şu katıyorum demişsin duşun altında yikamiyormusun nasıl yapıyorsun onu tam anlamadım?
Ve saç bakım yağının içine bemiks ampul katma konusuna gelince, senin bakım yağın kaç ml? Ve kaç tane ampul kiriyorsun? Mesela ben suan Barcelino saç bakım yağını kullanıyorum onun içine kata bilirmiyim?
Ve bu kürleri haftada kaç kez yapıyorsun ?
Birde sarımsak şampuani demişsin nerden bula bilirim onu?
Ay ne çok sordum demi kusura bakma.
Senin saçların ne durumda suan?