Saç Uzatma Yöntemleri 2 haftada 2 cm uzayan saclar

selam saclarinin nasil uzadigini gordum masallah cok guzel saclarin :) bende yazdiklarini uygulamak icin harekete gectim.ama bakim yagi ve balsamin markalarini verebilirmisin yada ben bemiksi kendi karistirdigim argan,xeytin,badem,bugday yagina koyup yapsam olur mu ki :s ?

Arkadaslar hatirlatmak istedim 2 fotograf arasinda 2 hafta var son cekileni tam tarayamamama ragmen yine de oncekinden uzun oldugu ortada :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-21-02-06-22-1.png
    Screenshot_2014-09-21-02-06-22-1.png
    416,9 KB · Görüntüleme: 372
selam saclarinin nasil uzadigini gordum masallah cok guzel saclarin :) bende yazdiklarini uygulamak icin harekete gectim.ama bakim yagi ve balsamin markalarini verebilirmisin yada ben bemiksi kendi karistirdigim argan,xeytin,badem,bugday yagina koyup yapsam olur mu ki :s ?
Canim yorumunu yeni gordum karistirdigin yaglarin icine koyabilirsin :)

Ne güzel uzamış saçlarınız :KK9: Kullandığınız bakım yağının markasını söyleyebilirmisiniz:KK69:

Bence senin yapindan da kaynaklanıyor böyle uzamasi bazi insanların cabuk uzar ya :) o ezilmiş sarimsak kokusu nasil cikiyor canim saclarindan muhteşem uzamis cunku

Canım yaa ne zamandır kisa sacla gezmekten biktim hemen uzamasini istiyorum ve ruyama girio artık dusun senin bu tarifleri uygulucam fakat kac dis sarimsagi eziosun ve ne sekilde suruosun

Canım yaa ne zamandır kisa sacla gezmekten biktim hemen uzamasini istiyorum ve ruyama girio artık dusun senin bu tarifleri uygulucam fakat kac dis sarimsagi eziosun ve ne sekilde suruosun
Canim yeni gordum msj kusura bakma. 8 dis sarimsagi rendele artindan iyice dov macun gibi olana kadar. Sarimsak bi mucize

güncelleme yapayım dedim :) sarımsagı bıraktıgım için uzama hızı biraz yavasladı ama istediğim sonuca dogru gidiyorum :)

Eklentiler

• 02-horz.jpg
    02-horz.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 423
güncelleme yapayım dedim :) sarımsagı bıraktıgım için uzama hızı biraz yavasladı ama istediğim sonuca dogru gidiyorum :)

Merhaba saclarin ne durumda canım?
Benim saçlarım üst üste boya yapmaktan yandı artık kopuyordu dokuluyordu belimde olan saclarimi kısacık küt kestirdim.
Bir yandan pişmanim çünkü kısa saç hiiiic bana göre değil ama kestirmemde gerekiyordu çünkü sağlıklı değildi.
kaç haftadır saç uzatma formülleri arıyorum duydunmu bilmiyorum ama Barcelino saç bakım yağını aldım ve 3 oldu kullanmam.
Senin bu yazını görünce çok sevindim. Deneyipte 2 ay gibi birsürede bu uzunluga gelen saçlar hiç girmemiştim!

Bana yardımcı ol lütfen. Bir kaç sorum olacak.

Anladigim kadariyla sarımsak kuru yapıyorsun 8 dış sarımsak ezip saçına suruyorsun sonra yağ sürüyormussun ne yağı bu? Ve sarımsağı bekletip temi suruyorsun yoksa hemen sarımsağı saçına uyguladiktan sonrami?
Ve sarımsak kokusu kalmasın diye durulama suyuna sirkeli şu katıyorum demişsin duşun altında yikamiyormusun nasıl yapıyorsun onu tam anlamadım?

Ve saç bakım yağının içine bemiks ampul katma konusuna gelince, senin bakım yağın kaç ml? Ve kaç tane ampul kiriyorsun? Mesela ben suan Barcelino saç bakım yağını kullanıyorum onun içine kata bilirmiyim?

Ve bu kürleri haftada kaç kez yapıyorsun ?
Birde sarımsak şampuani demişsin nerden bula bilirim onu?

Ay ne çok sordum demi kusura bakma.
Senin saçların ne durumda suan?

Merhaba saclarin ne durumda canım?
Benim saçlarım üst üste boya yapmaktan yandı artık kopuyordu dokuluyordu belimde olan saclarimi kısacık küt kestirdim.
Bir yandan pişmanim çünkü kısa saç hiiiic bana göre değil ama kestirmemde gerekiyordu çünkü sağlıklı değildi.
kaç haftadır saç uzatma formülleri arıyorum duydunmu bilmiyorum ama Barcelino saç bakım yağını aldım ve 3 oldu kullanmam.
Senin bu yazını görünce çok sevindim. Deneyipte 2 ay gibi birsürede bu uzunluga gelen saçlar hiç girmemiştim!

Bana yardımcı ol lütfen. Bir kaç sorum olacak.

Anladigim kadariyla sarımsak kuru yapıyorsun 8 dış sarımsak ezip saçına suruyorsun sonra yağ sürüyormussun ne yağı bu? Ve sarımsağı bekletip temi suruyorsun yoksa hemen sarımsağı saçına uyguladiktan sonrami?
Ve sarımsak kokusu kalmasın diye durulama suyuna sirkeli şu katıyorum demişsin duşun altında yikamiyormusun nasıl yapıyorsun onu tam anlamadım?

Ve saç bakım yağının içine bemiks ampul katma konusuna gelince, senin bakım yağın kaç ml? Ve kaç tane ampul kiriyorsun? Mesela ben suan Barcelino saç bakım yağını kullanıyorum onun içine kata bilirmiyim?

Ve bu kürleri haftada kaç kez yapıyorsun ?
Birde sarımsak şampuani demişsin nerden bula bilirim onu?

Ay ne çok sordum demi kusura bakma.
Senin saçların ne durumda suan?

merhaba canım
oncelikle saclarım suan belime yakın. ama yurtta kaldıgım icin sarımsak uygulayamıyorum.
sorularını cevaplamaya calısayım. sarımsagın sadece suyunu suruyorum 1 saat bekletip ustune zeytinyagı suruyorum 1 saat de oyle bekletiyorum. yani bekletiyordum. banyonda illaki sirkeyle suyu karıstırabilecegin bir kap vardır bunu sacına dustan cıkmadan hemen once dokebilirsin.
barcelinoyu ben de kullandım evet onun icine koyabilirsin ama sisenin icine diret koymamalısın. baska bir kap bul ve icine 3 parmak kadar yagı koy ve ampulu. her kullandıgında bir ampul kullanacaksın cunku ampul butun sisenin icinde beklemez. ben 2sini de haftada birer gun yapıyordum. yani pazartesi sarımsak persembe ampul gibi.. ama suan sarımsak yapmıyorum o yuzden biraz yavasladı ama hala uzuyor. imkanın varsa sarımsaktan vazgecme o bir mucize
sarımsaklı sampuanı aktardan bulabilirsin
ben suan uzun sac yolundayım kısa yıpranmıs sac'tan cıktım :)
umarım saglıklı uzun saclara kavusursun! :)

Çok teşekkür ederim cnm Bemiks ve sarimşak şampuani alır almaz başlayacağım.
Son sorum olacak sirke miktarı ne kadar olacak ve uzum/elma sirkesi fark ediyormu?

X