Bende onunla aynı durumdayım ama diyetle olmuyor 3 hafta denedim gram gitmedi spor yapmam lazım oda evde beceremedim:)Her şey düzelse yürüyüş yapsam toparlayacağım:)Ramazan bitsinde takima gotureyim yeniden :)))
Almadım oda bir şeydir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onunla aynı durumdayım ama diyetle olmuyor 3 hafta denedim gram gitmedi spor yapmam lazım oda evde beceremedim:)Her şey düzelse yürüyüş yapsam toparlayacağım:)Ramazan bitsinde takima gotureyim yeniden :)))
Sorayım canım:)Bir sorsana abla ne olur ne olmaz belki ödül olarak kullanicaktir daha sonraki yarışmalarda![]()
Takım dereceniz nasıl karantina etkiledimiIyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyor
Dikkat edince guzel vermissin
Ramazan ayı cok yogunsunuz gerçekten daha fairy ye oy verecektim bak unuttum :))
Haber bekliyorumSorayım canım:)
Gül suyu sevmeyen bir tek ben değilmişim dokecekleri zaman elimi açmamRica ederim canım benim
Pes etmek yok en güzeli olana kada deniyoruz:)Ben gül suyu sevmiyorum ondan koymuyorum:)
Gül suyu severim ama tatlıda sevmiyorum:)Gül suyu sevmeyen bir tek ben değilmişim dokecekleri zaman elimi açmamsağol derim
![]()
İsabel den mi ödünç alıyorsun
Ben sevmiyorum her türlü ya reçelini de sevmiyorum en güzel hali dalındaGül suyu severim ama tatlıda sevmiyorum:)
Reçelini çok severim:)Ben sevmiyorum her türlü ya reçelini de sevmiyorum en güzel hali dalında![]()
En güzel reçel çilek reçeli :)) benim için kayısı şeftali falan tuhaf geliyor alışkın olmadığımdan heraldeReçelini çok severim:)
Kilo almamak da buyuk basari evde surekli yiyip iciyoruzBende onunla aynı durumdayım ama diyetle olmuyor 3 hafta denedim gram gitmedi spor yapmam lazım oda evde beceremedim:)Her şey düzelse yürüyüş yapsam toparlayacağım:)
Almadım oda bir şeydir:)
Bir iki hafta kotu gittik, son 3 haftadir 2 defa üçüncü 1 defa ikinci olduk cok da kotu gitmiyoruz gibiTakım dereceniz nasıl karantina etkiledimi
Bizden bişey mi saklıyorsunuz yaniO iş karışıkCanfeb ile aramızda:)
Aynen ondan olmuştur:)Reçel çok yemyiz ama severim:)En güzel reçel çilek reçeli :)) benim için kayısı şeftali falan tuhaf geliyor alışkın olmadığımdan heralde
Birde küçükken babam çilek reçeli almazdı teneke ile gül reçeli alırdı ondan etkilendim heralde![]()
Iyiyim canım sen nasilsin ❤
Almadım canım çok şükür çünkü ben hep bu yıl hep bu tempodaydım:)Yemekte değişmeyince almadım:)Kilo almamak da buyuk basari evde surekli yiyip iciyoruz
Havalar isiniyor yavas yavas hersey normale donecek insallah o zaman yuruyuse baslarsin ablacim
Bir iki hafta kotu gittik, son 3 haftadir 2 defa üçüncü 1 defa ikinci olduk cok da kotu gitmiyoruz gibi![]()
İyi şükür bende çocuklara animasyon film buldum onlar onu izliyor bende kafa dinliyorum biraz :))Iyiyim canım sen nasilsin ❤
Evde de benden başka reçel yiyen yok yarimlik kavanozda reçel yaptım benden başka kimse yemediAynen ondan olmuştur:)Reçel çok yemyiz ama severim:)
Geçen tatlı getirmişti de tabak bende kaldıİsabel den mi ödünç alıyorsun![]()