• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Ilıkken koyun hamur olmasın demişler hep ona dikkat ettim ama internette tarifler 10 yaprak içindi bizim aldığımızdan 20 yaprak çıktı açtım artık diye hepsini kullandım 2 kutu süt gitti anca tatlıya benzedi 😂😂 ama demin çayın yanında yedik gideri var yani. 🤗

Ilıkken koyun hamur olmasın demişler hep ona dikkat ettim ama internette tarifler 10 yaprak içindi bizim aldığımızdan 20 yaprak çıktı açtım artık diye hepsini kullandım 2 kutu süt gitti anca tatlıya benzedi 😂😂 ama demin çayın yanında yedik gideri var yani. 🤗
Ben paketin yarısını yapıyorum diğerini sonra kullanıyorum:)Yarım pakete 6 bardak süt-2 su bardağı şeker koydum gayet güzel olmuştu:)

Kalani muhafaza edemezsem bayatlarsa diye tereddüt ettim ama bundan sonra ben de sizin yaptığınız gibi yaparım tekrar alırsam eğer. Çok sağ olun ölçüler için :KK68:
Paketi 4 e katladım sonra başka bir poşete koyup dolaba koydum:)Zaten genelde dikdörtgen borcama yapıyorum ve yaparken kırıyorum ondan sorun olmuyor:)

Back
X