- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 34
Çok sevındım saplıvakla kavuş. batın ne zamandı bende versemmıkı :)
Bat 14 mayıstı iki gün geçti . Şu an hamile olduğumu öğrendim bence sende yaptır zaten gebelik testi de pozitif çıkmış . Şubat sonu annesi olacağız inşallah :)
Canım her şey nasip . Benim 790 lardaydi düşükle sonuçlanan ilk gebeligimde . Kış ayında ayağım kaydı çok sert düştüm yere bebek de düştü malesef. Nasibinde yokmuş demek ki. Umarım hayırlı haberler verirsin bize senin için dua edeceğim .inşallah salı çalışıyorum anca salı verebilirim heralde. bende kımyasalda adet günü beta 94 tü çok korkuyorum gene düşük sayı ile karşılaşmaktan. İnşallah sağlıkla kavuşuruz. banada dua et nolur. salıyı nasıl beklicem bilmiyorum ama eşimde erken verme diyor kızıyor sonra çok üzülüyorum diye.
Canım her şey nasip . Benim 790 lardaydi düşükle sonuçlanan ilk gebeligimde . Kış ayında ayağım kaydı çok sert düştüm yere bebek de düştü malesef. Nasibinde yokmuş demek ki. Umarım hayırlı haberler verirsin bize senin için dua edeceğim .
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBeta 604 cıktı :) Geçen bir düşük yaşadığım için biraz korkuyorum aynısı olacak diye umarım bu sefer sağlıkla buyur kucağıma alırım . Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynı durum bende de var. Geçtiğimiz cumartesi beta değerim 604. 3 tu. Bugün yine olcturdum 1000 olmuş tam. Ne eksik ne de fazla. Üstünden 3.5 gün geçti ama artış çok az olmuş . Bende de sarı sarı lekelenmeler var. Sürekli bunları düşünmek ne zor ya
İnşallah güzel bir artış olmuştur canimsabah kan verdim dua edin bana
maşalaaahhhhhhhh
Sağ salim al kucağına inşallahh
Ay çok sevindim.. kuzucuk anasına tutunmakta ısrarcı çıktı anlaşılankızlar sonuç 3382 cuma bidaha vericem
Ay çok sevindim.. kuzucuk anasına tutunmakta ısrarcı çıktı anlaşılan
benım adetime 10 gün varken regl sancısı gibi oldu ara ara vurdu. midemde ekşilik var. sizde şimdiden yapmalımıyım yoksa beklemeliyim? gögüste herhangi bi şişme yokBen bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallahhemen git özel hastane acilde test yaptır 300 civarı bişey çıkar bu test koyulugunda.. bana da haber ver canım
benım adetime 10 gün varken regl sancısı gibi oldu ara ara vurdu. midemde ekşilik var. sizde şimdiden yapmalımıyım yoksa beklemeliyim? gögüste herhangi bi şişme yok
canım naptın gördünmü keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?