2 gundur silik cikan idrar testi

ALTINIM

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
4.964
3.590
133
39
Kizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyim sizce durumum nedir.

Eklentiler

• 20190612_164324.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 231
  • 20190613_134329.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 209
Hayirlisi olsun insallah melegin seninledir ama var gibi baya gorunuyor ikinci cizgi en net kan da anlasilir yarin sabah bi kan ver istersen

Kimyasal gebelik oluşursa bilmeyelim diye gecikme 1 hafta olunca yap diyorlar ama bende hiç Dayanamadım
Ve hep bu şekilde silik çizgi ile öğrendim kızlarımı.
Rabbim sağlıklı etsın yavrunuzu inşaAllah

Bence hamilesin yaa gidip kan testi yaptır olmasa niye ikinci çizgi çıksın hem de belirgin

Inşallah önceki adetten 1 hafta sonra düştü o yüzden biraz geçsin istiyorum.en kötü.pazartesi kan veririm. Ama.burdan baktigim kadarıyla genelde bütün sülükler olumlu gorunuyi

Inşallah önceki adetten 1 hafta sonra düştü o yüzden biraz geçsin istiyorum.en kötü.pazartesi kan veririm. Ama.burdan baktigim kadarıyla genelde bütün sülükler olumlu gorunuyi
İnşallah olumlu olur

Kimyasal gebelik oluşursa bilmeyelim diye gecikme 1 hafta olunca yap diyorlar ama bende hiç Dayanamadım
Ve hep bu şekilde silik çizgi ile öğrendim kızlarımı.
Rabbim sağlıklı etsın yavrunuzu inşaAllah

Yaa sendemi silik öğrendin ❤ allahım.nasip.eder inşallah çok heyecanlı ve sabirsizim

Hayirli olsun canim

Gayet belirgin çizgi,hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Benim adetim geciktiğinde bile silikti erken gebelik testinde hem de inşallah sağlıkla ilerler bence var

Evet en büyük endişem sağlıkla ilerlemesi 3 yaşında bi kizim.var kardeş isteyeli 1 yılı geçti olmuyordu 2 ay önce kimyasal oldu. Inşallah bunu nasip eder allahim

Benim böyleyken 3 haftalıkmış gebeliğim.
Umarım güzel haberler alır, sağlıkla kavuşursunız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…