Hayirlisi olsun insallah melegin seninledir ama var gibi baya gorunuyor ikinci cizgi en net kan da anlasilir yarin sabah bi kan ver istersenKizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Adet tarihi geçsin istiyorum ❤Hayirlisi olsun insallah melegin seninledir ama var gibi baya gorunuyor ikinci cizgi en net kan da anlasilir yarin sabah bi kan ver istersen
Gonlunce olsun hersey saglikla ilerleyen gebelik olsun insallah.Adet tarihi geçsin istiyorum ❤
Bence hamilesin yaa gidip kan testi yaptır olmasa niye ikinci çizgi çıksın hem de belirgin
Amin inşallah hepimizin ❤Gonlunce olsun hersey saglikla ilerleyen gebelik olsun insallah.
İnşallah olumlu olurInşallah önceki adetten 1 hafta sonra düştü o yüzden biraz geçsin istiyorum.en kötü.pazartesi kan veririm. Ama.burdan baktigim kadarıyla genelde bütün sülükler olumlu gorunuyi
Kimyasal gebelik oluşursa bilmeyelim diye gecikme 1 hafta olunca yap diyorlar ama bende hiç Dayanamadım
Ve hep bu şekilde silik çizgi ile öğrendim kızlarımı.
Rabbim sağlıklı etsın yavrunuzu inşaAllah
Kizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Hayirli olsun canim
Gayet belirgin çizgi,hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Çok teşekkür ederim inşallah ❤Gayet belirgin çizgi,hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim adetim geciktiğinde bile silikti erken gebelik testinde hem deinşallah sağlıkla ilerler bence var
İnşaAllah canım allah bağışlasınEvet en büyük endişem sağlıkla ilerlemesi 3 yaşında bi kizim.var kardeş isteyeli 1 yılı geçti olmuyordu 2 ay önce kimyasal oldu. Inşallah bunu nasip eder allahim
Allahım şu cizgileri görmeyi bana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?