- 4 Eylül 2009
- 7.900
- 4
:kedi: ay canım ben ne yaptım rica ederim.. çok sevindim canım mutlu olduguna ..daha da güzel olucak her gecen gün canım
İnşallah canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi: ay canım ben ne yaptım rica ederim.. çok sevindim canım mutlu olduguna ..daha da güzel olucak her gecen gün canım
cnmm çok begendimmmmmm güle güle kullan :)
Çok sağol hayatım, çabucak geçicek diyordun, çabucak geçti valla:)
yaa öyle valla cnmm inan dert ettigim bumuydu yani dedim herşey bitince:)vallahi bu estetik olmayı doktoru seçmeyi düşünmek inan amelyt olmaktan daha zor:)fındıkgil grubuna sendekatıldın kıs:)çok güzel olmuşşşş valaaa herşeyi tam kıvamında:)
Kesinlikle seçmek daha zor, ameliyatın hiçbir şeyi yokmuş. Şuan fındıktan çok ceviz kıvamında benimki ama şişlikler inince aranıza katılabilirim inşallah. Çok sağol canım, bir de nefes alabiliyorum ya en çok ona sevindim.
cnmm kötü şişlerr 10 gün içinde giderr:)2 aya oturur burnun:)ayrıca ceviz hali bile çok güzellllllllllllllllllllllll:)
canım burnun şimdiden çok güzel görünüyor,eminim çok güzel olmuştur :)
tekrar gecmıs olsun resımelerınede baktım cok guzel gorunuyor:) hangı hastanede oldun ve doktor beyın ılgısı nasıldı:)
Çok sağol canım, bu şişlikler için arnica diye bir krem varmış, sen ondan kullanmışmıydın ya da başka özel bir şey, doktor bana hiçbir şeye gerek yok arada deniz suyuyla açarsın sadece dedi o kadar.
cnmmm deniz suyu bide thiocilline kreminden verdii.antibiiyotik kremmişş..burun içine sürüyordum günde 2 -3 kere hem burun içim kurumuyordu hemde hızlı iyleşiyordu.özellikle sabah uyandıgımda bide gece yatarken sürüyordum..baya memnundumm vallaaa..buurn için kuruyosaa yaralarında iyileşşisn diyorsan al kullannn tavsiye ederim:)
tamam canım aklımda bulunsun çok sağol.
Çok sağol canım, Medi Life'da oldum. Hastane iyiydi, önce gözüme küçük geldi çekindim ama çok rahattı. Ameliyatım da gayet rahat oldu ağrım sızım olmadı. Sadullah Bey'de ilgili, espritüel, insanı rahatlatan bir doktor. Kırk yıllık dostun akrabanmış gibi rahat edebiliyorsun yanında, ama çok yoğun bir doktor, her aradığında ulaşamayabiliyorsun ben asistanını arıyordum o yüzden genelde:)