Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben o anlamda solemedım :) bızden tecrubelısın tabı bız suanda endıselenıyoruz belkı,gecmeyecegını boyle kalacagını dusunuyoruz sen bunları yasadıgın ıcın bızı aydınlatıyosun tesekkurler
güzel olmuş cnm o önden daha çok şiş oldugundan öyle 1 ay içinden zamanla düzelir:)şişler gidince muntazam olur:)
Yandan cok super gorunuyo ondende sıslıktır gecer bence hatırlarsan ben burnum yamuk saga dogru egık dıyodum sımdı duzeldı nerdeyse sıslıkler bı ınse. Benım 19.cu gunum senden daha cok Şişmişim masallah dıyelım
İnşallah canlarım çok sağolun, bir de ben de bandajlar çıkınca birden bire burnumun içi de şişti, tıkandı, şuan burnumun içi baya şiş, doktor da şişcek dedi de gerçi, sizde de öyle olmuş muydu?
yessssssssssssssssss şimdi olduuuuuuuu:):):):)yaa ben ilk bandajım açıldıgında aynaya baktımve agladımmmmm bu ben değilimmmm göz benim deil yanak benim deil burun benim deil diye söylenip aglamıştım:)doktor 1 ay sabret şişler azalsın ozman da bunları diyecekmisin demiştikaydirigubbakcemile3ciddende öyle oldu ama insan o sıra sanki hep öyle kalcagını sanıyor ama çokkkkk düzelioooo:)
uyyyyyyyyyyyyy nedemek cnm bnm aynı şeylerden bende geçtimmm çok iyi anlıyorummm bide seviyorum ya sizle sohbet etmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Ayy lachesıs bende bana noldu dıyorum dunden berıı nefes ıptal oldu bugun bıde sunumun falan vardı cok zorlandım ama bandaj cıktıgı ıcın olacagını dusunemememıstım :)
Sevgı kelebeklerı gıbı olduk :)
Bencede sekerım katılıyorum sana su burnumda bı otursa tadımdan yenmem wallahı :)
Buarada sevgılım ısrarla bı degısıklık yok hıc kuculmemıs dıyerek sınırlerımı bozuyo bende ıyılestıgımde kendısını degıstırmeyı dusunuyorum
sen yakalamadan ben yiycem sizi:)Yakalayıp yerim sizi kelebekler olumunekankayizsmile
Bencede sekerım katılıyorum sana su burnumda bı otursa tadımdan yenmem wallahı :)
Buarada sevgılım ısrarla bı degısıklık yok hıc kuculmemıs dıyerek sınırlerımı bozuyo bende ıyılestıgımde kendısını degıstırmeyı dusunuyorum
Hahha serserıler ya :) zaten benı cok kandırmaya calıstıda yermıyım catlasın ısterse patlasın hııc umrumda dııl :)
Kızlar haydı ben kacayım sıze ıı uykular opuyoruum
iyigeceler cnm bnmmmmmmmmmmm yarın devam edelimmmm:)bende yatsam iyi olcak:)