2 Gün Sonra Ameliyat Olucam ama Ne yapacağımı bilmiyorum

Yok canım ben o anlamda solemedım :) bızden tecrubelısın tabı bız suanda endıselenıyoruz belkı,gecmeyecegını boyle kalacagını dusunuyoruz sen bunları yasadıgın ıcın bızı aydınlatıyosun tesekkurler

Yok canım ben o anlamda solemedım :) bızden tecrubelısın tabı bız suanda endıselenıyoruz belkı,gecmeyecegını boyle kalacagını dusunuyoruz sen bunları yasadıgın ıcın bızı aydınlatıyosun tesekkurler

yessssssssssssssssss şimdi olduuuuuuuu:):):):)yaa ben ilk bandajım açıldıgında aynaya baktımve agladımmmmm bu ben değilimmmm göz benim deil yanak benim deil burun benim deil diye söylenip aglamıştım:)doktor 1 ay sabret şişler azalsın ozman da bunları diyecekmisin demiştikaydirigubbakcemile3ciddende öyle oldu ama insan o sıra sanki hep öyle kalcagını sanıyor ama çokkkkk düzelioooo:)

güzel olmuş cnm o önden daha çok şiş oldugundan öyle 1 ay içinden zamanla düzelir:)şişler gidince muntazam olur:)

Yandan cok super gorunuyo ondende sıslıktır gecer bence hatırlarsan ben burnum yamuk saga dogru egık dıyodum sımdı duzeldı nerdeyse sıslıkler bı ınse. Benım 19.cu gunum senden daha cok Şişmişim masallah dıyelım

İnşallah canlarım çok sağolun, bir de ben de bandajlar çıkınca birden bire burnumun içi de şişti, tıkandı, şuan burnumun içi baya şiş, doktor da şişcek dedi de gerçi, sizde de öyle olmuş muydu?

İnşallah canlarım çok sağolun, bir de ben de bandajlar çıkınca birden bire burnumun içi de şişti, tıkandı, şuan burnumun içi baya şiş, doktor da şişcek dedi de gerçi, sizde de öyle olmuş muydu?

tabi cnm burun şimdi alcıdan bandajdan kurtuldu ya kendini salıverdi ondanda şişer normalll hele sabah uyandıgında davul gibi olur:)benim şimdi bile sabah uyandıgımda şiş oluyor:)

yessssssssssssssssss şimdi olduuuuuuuu:):):):)yaa ben ilk bandajım açıldıgında aynaya baktımve agladımmmmm bu ben değilimmmm göz benim deil yanak benim deil burun benim deil diye söylenip aglamıştım:)doktor 1 ay sabret şişler azalsın ozman da bunları diyecekmisin demiştikaydirigubbakcemile3ciddende öyle oldu ama insan o sıra sanki hep öyle kalcagını sanıyor ama çokkkkk düzelioooo:)

İnşallah kuzucuğum ya, gerçi ben şimdi de çok keyifsiz değilim, eşim çok beğendi övüp duruyor o sebepten keyfim yerinde, şişlikler de inince bulutlarda gezerim artık.

Ve öskenin dediği gibi, eda da sen de sürekli herkese moral oluyorsunuz bilgilendiriyorsunuz, çok büyük sevaba giriyorsunuz vallahi:) Şeniz olumunekankayizsmile

uyyyyyyyyyyyyy nedemek cnm bnm aynı şeylerden bende geçtimmm çok iyi anlıyorummm bide seviyorum ya sizle sohbet etmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Ayy lachesıs bende bana noldu dıyorum dunden berıı nefes ıptal oldu bugun bıde sunumun falan vardı cok zorlandım ama bandaj cıktıgı ıcın olacagını dusunemememıstım :)

uyyyyyyyyyyyyy nedemek cnm bnm aynı şeylerden bende geçtimmm çok iyi anlıyorummm bide seviyorum ya sizle sohbet etmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Ben de ben de Şeniz

Ayy lachesıs bende bana noldu dıyorum dunden berıı nefes ıptal oldu bugun bıde sunumun falan vardı cok zorlandım ama bandaj cıktıgı ıcın olacagını dusunemememıstım :)

Ondan canım ondan, içerden şişti ya burnumun içinde bişey tıkamışlar gibi sanki:)

Ayy ewet bıde benım amelıyattan berı sureklı burnum akıyo sankı sımdı bıde sısınce daha bı zor oluyomuss

Buarada I LOVE YOU NEM :)

Yakalayıp yerim sizi kelebekler olumunekankayizsmile

Bencede sekerım katılıyorum sana su burnumda bı otursa tadımdan yenmem wallahı :)

Buarada sevgılım ısrarla bı degısıklık yok hıc kuculmemıs dıyerek sınırlerımı bozuyo bende ıyılestıgımde kendısını degıstırmeyı dusunuyorum

Bencede sekerım katılıyorum sana su burnumda bı otursa tadımdan yenmem wallahı :)

Buarada sevgılım ısrarla bı degısıklık yok hıc kuculmemıs dıyerek sınırlerımı bozuyo bende ıyılestıgımde kendısını degıstırmeyı dusunuyorum

Espri yapıyordur kendince ya, bazı erkeklerde vardır bu, eşim de bana arada şişko seni der. Ama moral bozucu düzeydeyse çıkar değneğini hafiften:) Kıskanmış da olabilir bir de:)

Yakalayıp yerim sizi kelebekler olumunekankayizsmile
sen yakalamadan ben yiycem sizi:)

cnmmmm kıskanmışşşşşşşşşşşşşşşşşş sevgilinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)bana şimdi nişanlım nediyo biliomusunuz:)ben senle estetik olmadan önce 2 sene nsl çıkmışım dedikaydirigubbakcemile3tabi bu lafa cevap vermeden durabilirmiyim:)bende dedimki ben şu halimle senle nsl çıkıyorum ona şaşırıyorum:)dioki gidelim doktor eski burnunu yapsınalsanaalsanasmilekıskanmaktan çatlıyooo seninkide öle cnmmm :):)

Hahha serserıler ya :) zaten benı cok kandırmaya calıstıda yermıyım catlasın ısterse patlasın hııc umrumda dııl :)
Kızlar haydı ben kacayım sıze ıı uykular opuyoruum

iyigeceler cnm bnmmmmmmmmmmm yarın devam edelimmmm:)bende yatsam iyi olcak:)

Hahha serserıler ya :) zaten benı cok kandırmaya calıstıda yermıyım catlasın ısterse patlasın hııc umrumda dııl :)
Kızlar haydı ben kacayım sıze ıı uykular opuyoruum

iyigeceler cnm bnmmmmmmmmmmm yarın devam edelimmmm:)bende yatsam iyi olcak:)

İyigeceler canlarım öpüyorum ikinizi de çok opuyorumnanaktan

Lachesis tatlım burnun çok güzel olmuş hem de daha 12 günlük hali böyle. 6 ay sonra nasıl güzel olur kim bilir. darısı isteyen herkesin başına olsun daha ne diyim öptüm seni:)

X