2 Gün Sonra Ameliyat Olucam ama Ne yapacağımı bilmiyorum

Walla su saatten sonra yapılacak hıııc bısey yok koca amelıyatı agrısız sızısız atlattık dıkıs,tampon korkutamaz bızı dımı :):):)

Walla su saatten sonra yapılacak hıııc bısey yok koca amelıyatı agrısız sızısız atlattık dıkıs,tampon korkutamaz bızı dımı :):):)

Doğru söylüyorsun canım, ameliyata bile gülerek girdim hiç çekinmeden niye bundan çekindiysem.

1 ay cabucak gecsede fıstık gıbı gezınmeye baslasak bızde yaaa :)

selam canım .arkadaşlik teklifi gönderdim.Albüme bakabilirmiyim.Perşembeye randevum var sadullah beyle
:dance:

Canım teklifini kabul ettim de albümüm yok daha bandajlarım cuma çıkıcak ben de bilmiyorum nasıl oldu.

Daha koku alamazsın canım ya ben alcı cıkacagı cok anlık bı koku alabıldım 10.gunumdeyım hala nadıren koku alabılıyorum. Bı yandanda ıyı oldu koku konusunda bıraz hassastım rahat ettım :)

Daha koku alamazsın canım ya ben alcı cıkacagı cok anlık bı koku alabıldım 10.gunumdeyım hala nadıren koku alabılıyorum. Bı yandanda ıyı oldu koku konusunda bıraz hassastım rahat ettım :)

Ay ben bunu çok kafaya taktım ya, her yerime elime koluma parfüm sıkıp kokluyorum duyamadıkça çıldırıyorum, kalıcı olcak diye korkuyorum:KK43:

Sağol canım yne içimi rahatlattın, tamponlar dikişliymiş ama galiba, geçen gün aradım temizleyebilir miyim, tamponları oynatmıyım yanlışlıkla dedim, temizli dikişli onlar kaymaz dedi bana, ondan endişe etmiştim. Canım bir de alçı alındıktan sonra bant falan yapıştırmışmışydı sana, masaj falan istedi mi ya da o yaptı mı, yoksa normal hayatına döndün mü hemen?

ben bilmiyodum bunu cnm =) tamponda dikis oldugunu senden duydum iyiki bilmiyormuşum tamponlar cıkarılırken korkabilirdim =)
evt alçı alınınca seni bandajlıycak ..masaj ben pek yapmadım ..kendisi yaptı ..normal hayatına tamponlar ve alçın alındıkdan sonra döneceksin cnm..bandaj takmadan burnunu gösterecekdir sana kocaman bir burunla karşılaşacaksındır büyük ihtimal ödemli oldugu icin moralini bozma onların hepsi iniyor =)

Daha tecrubelılere sorsak onlar ne zaman koku almıslar acaba :) sekeerım bız çöm sayılırız henuz

ben bilmiyodum bunu cnm =) tamponda dikis oldugunu senden duydum iyiki bilmiyormuşum tamponlar cıkarılırken korkabilirdim =)
evt alçı alınınca seni bandajlıycak ..masaj ben pek yapmadım ..kendisi yaptı ..normal hayatına tamponlar ve alçın alındıkdan sonra döneceksin cnm..bandaj takmadan burnunu gösterecekdir sana kocaman bir burunla karşılaşacaksındır büyük ihtimal ödemli oldugu icin moralini bozma onların hepsi iniyor =)

Bandajlar ne kadar kalıyor peki hayatım, banyo yapmak istiyorum artık ben, alçım ıslancak diye yapamadım 4 gündür, sen yapabildin mi?

tamponlarım cıktıgı andan itibaren cok feci koku alma duyum gelişti =) eskiden bu kadar alamıyodum =)

Ayy inşallah, koku benim için çok önemli, parfüm delisiyimdir, sıkar sıkar koklarım deli gibi:)

alçılıyken saclarını yıkayabilirsin canım.. kuafördeki gibi ..birinin yardımıyla ..
bandajlar 1 hafta kalıcak..bandajlıyken banyo yapabilirsin ama burnuna gelmemeli tabi su kafanı geriye dogru egerek duş alırsın ben öyle yapıyordum..

alçılıyken saclarını yıkayabilirsin canım.. kuafördeki gibi ..birinin yardımıyla ..
bandajlar 1 hafta kalıcak..bandajlıyken banyo yapabilirsin ama burnuna gelmemeli tabi su kafanı geriye dogru egerek duş alırsın ben öyle yapıyordum..

Sağol canım, dediğin gibi yapayım o zaman.

Ve sonunda alçı ve tamponlardan kurtuldum, bandajlı halini ekledim albüme, ben beğendim, şişliklerden tam anlaşılmasa da, en azından rahat nefes alabiliyorum. Bir de gözlerimin altı baya morarmış, yeşerene kadar anlamamışım zaten göz altı morluklarım oluyor ondan yardıgamadım herhalde:)

geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun tamponlaran alçıdan .. korktugun gibi olmadı dimi acımıyor cünki..... fotonu gördüm orayada yaZDIm gerci burayada yazayım burnun çok güzel olmuş.. daha cok yeni oldugu icin şiş tabi bir hafta oldu daha..benim yüzüm bir haftalıkken daha feciydi =) sen haline şükret =) güle güle kullan canım ..tekrar gecmis olsun kalkıklıgı süper görünüyor ...

geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun tamponlaran alçıdan .. korktugun gibi olmadı dimi acımıyor cünki..... fotonu gördüm orayada yaZDIm gerci burayada yazayım burnun çok güzel olmuş.. daha cok yeni oldugu icin şiş tabi bir hafta oldu daha..benim yüzüm bir haftalıkken daha feciydi =) sen haline şükret =) güle güle kullan canım ..tekrar gecmis olsun kalkıklıgı süper görünüyor ...

Edacım çok sağol hayatım, hiç korktuğum gibi olmadı hiç acımadı, Sadullah Bey'in eli çok hafif pek bir şey hissetmedim tamponlar alınırken, ve şuan çok rahat nefes alıyorum, Sadullah bey bile dedi, sen nasıl nefes almışsın bugüne kadar burnunun içi korkunçmuş dedi. Koku da almaya başladım, bandajlanmadan aynada baktım da burnuma beğendim, şişlikler inince daha iyi olur kötü olmaz herhalde, o yüzden çok mutluyum.
Ve tekrar tekrar teşekkürler herşey için, bana çok destek oldun. Şeniz

Edacım çok sağol hayatım, hiç korktuğum gibi olmadı hiç acımadı, Sadullah Bey'in eli çok hafif pek bir şey hissetmedim tamponlar alınırken, ve şuan çok rahat nefes alıyorum, Sadullah bey bile dedi, sen nasıl nefes almışsın bugüne kadar burnunun içi korkunçmuş dedi. Koku da almaya başladım, bandajlanmadan aynada baktım da burnuma beğendim, şişlikler inince daha iyi olur kötü olmaz herhalde, o yüzden çok mutluyum.
Ve tekrar tekrar teşekkürler herşey için, bana çok destek oldun. Şeniz

:kedi: ay canım ben ne yaptım rica ederim.. çok sevindim canım mutlu olduguna ..daha da güzel olucak her gecen gün canım

X