2 Gün Sonra Ameliyat Olucam ama Ne yapacağımı bilmiyorum

Lachesıs canım nasılsın cok gecmıs olsun ınsaallah ıstedıgın gıbı olmustur. Nasıl gecıyo amelıyat sonrası bak buz cıdden cok onemlı doktor 2 gun dedı ben 4 gun boyunca sabah aksam cekmedım sureklı buz uyguladım 1 haftada gectı morluk sıslık

Çok sağol canım, alçıdan, şişlikten çok anlayamıyorum şeklini, ama inince istediğim gibi olur inşallah. Buz koyuyorum ben günde 3-4 kez ama, burnuma baskı yapar diye fazla tutamıyorum, sen nasıl koyuyorsun tam olarak nereye koyuyorsun ve ne kadar tutuyorsun buzu hayatım.

YetmeZ daha cok koy
Ben 2 tane amelıyat eldıvenını bılek kısmından baglayıp tam gozlerımın uzerıne oturtuyodum tabı cok buyuk buz olmayacak yoksa burnu baskı falan yapar bana doktor 40 dakıka tutacaksın 5 dakıka dınlendıreceksın demıstı benım amelıyat ıcın kan aldırdıgımdakı morlugum daha yenı gecmek uzere ama yuzumdekıler gectı :) cok buz koydum bıde morluk ve odem ıcın krem kullandım

aaaaaaaaaaaaaaa cnm çok ama çok geçmiş olsunnnnnnnnnn şuanda süper bi burnun varrrrrr çok heycanlı bşy yaaaa :)alçın nezman çıkcakmışşşşş doktorun söyledimi:):):):)

aaaaaaaaaaaaaaa cnm çok ama çok geçmiş olsunnnnnnnnnn şuanda süper bi burnun varrrrrr çok heycanlı bşy yaaaa :)alçın nezman çıkcakmışşşşş doktorun söyledimi:):):):)

Nemcım sende masallah herkesın heyecanını paylasıyosun ne kadar hos bısey kendı adıma bı tesekkur etmek ıstedım

Nemcım sende masallah herkesın heyecanını paylasıyosun ne kadar hos bısey kendı adıma bı tesekkur etmek ıstedım

kaydirigubbakcemile3cnm valla okuyunca yazılanları biden kendi ameliyat günüme gidiyorum ondan heycanlanmamak mümkün değil valla:)

YetmeZ daha cok koy
Ben 2 tane amelıyat eldıvenını bılek kısmından baglayıp tam gozlerımın uzerıne oturtuyodum tabı cok buyuk buz olmayacak yoksa burnu baskı falan yapar bana doktor 40 dakıka tutacaksın 5 dakıka dınlendıreceksın demıstı benım amelıyat ıcın kan aldırdıgımdakı morlugum daha yenı gecmek uzere ama yuzumdekıler gectı :) cok buz koydum bıde morluk ve odem ıcın krem kullandım

Benim morluk olmadı allahtan fazla da şişlik var, o da bugün biraz daha azaldı, ama senin tavsiyenle daha çok koyuyorum artık buzu hayatım.

cuma alçını da tamponunu da alabilriiz dedi ama kesin konuşmadı telefonlaşalım dedi. İnşallah cumaya ikisi de alınır bu tamponlar beni çok zorluyor.

geçmiş olsun lachesis hayırlı olsun :KK66:

Çok sağol canım, bana o kadar çok yardımın oldu ki, çok teşekkürler.

Lachesis geçmiş olsun.. Umarım burnun tam istediğin gibi olmuştur...

Çok sağol, inşallah öyle olmuştur.

lachesis çok büyük geçmiş olsun canım. atlatmışsın ameliyatı o şişlikleri ve morlukları hiç takma kafana hepsi topu topu 1 hafta sürüyo hele morluk tamponu çıkartacağın an da hemen geçiyo şişlik kalacak mutlaka ama sen bile hissetmiyosun o yüzündeki şişlikleri kimse farketmez merak etme. ama burnundaki şişlklerin inmesi 3-5 ayı buluyo. bende ameliyat olalı 20 gün oldu burnum hala çok şiş tabi benim burun derim kalın olduğundan şişliklerin geçmesi 6-8 ayı bulurmuş bakalım bekliyoruz. inşallah istediğin buruna kavuşmuşundur canım. tekrar geçmiş oslun.
kaydirigubbakcemile5

lachesis çok büyük geçmiş olsun canım. atlatmışsın ameliyatı o şişlikleri ve morlukları hiç takma kafana hepsi topu topu 1 hafta sürüyo hele morluk tamponu çıkartacağın an da hemen geçiyo şişlik kalacak mutlaka ama sen bile hissetmiyosun o yüzündeki şişlikleri kimse farketmez merak etme. ama burnundaki şişlklerin inmesi 3-5 ayı buluyo. bende ameliyat olalı 20 gün oldu burnum hala çok şiş tabi benim burun derim kalın olduğundan şişliklerin geçmesi 6-8 ayı bulurmuş bakalım bekliyoruz. inşallah istediğin buruna kavuşmuşundur canım. tekrar geçmiş oslun.
kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canım, şişlikleri çok fazla takmıyorum, sonuç iyi olsun, rahat nefes alıyım da inşallah önemli olan o.

ayyy ozaman cok deha heyecanlı nasıl bişey cıkıcam acaba :) gerçi benimde tasarım warı ama tasarıma pek benzemiyo şimdilik :)

ayyy ozaman cok deha heyecanlı nasıl bişey cıkıcam acaba :) gerçi benimde tasarım warı ama tasarıma pek benzemiyo şimdilik :)

canım seninki yüzüne çok yakışmış, benimkisi de yüzüme yakışsın bir de rahat nefes alıyım önemli olan o. İNşallah öyle olur. Her burun her yüzde iyi durmuyor çünkü.

kesinlikle katılıyorum bende minicik olsun isterdim ama anca bu kadar oldu :)

ya kesin şişliktendir ben diodumki bu ne be alnıma değecek nerdeyse diodum
gittikçe inmeye başladı şimdide ayy bu kadar kalsın daha fazla inmesin diye dua ediyorum :)

ya kesin şişliktendir ben diodumki bu ne be alnıma değecek nerdeyse diodum
gittikçe inmeye başladı şimdide ayy bu kadar kalsın daha fazla inmesin diye dua ediyorum :)

aaa iyi o zaman valla içimi rahatlattın:)

X